רק בגלל הילדים!

רק בגלל הילדים!

יום שישי, יצאתי לבר עם אחותי וחברות שלה. נוצרה משיכה מדהימה ביני לבין אחת החברות. כל הערב פלירטטנו, פיזית ומילולית... בשבת הייתה לנו שיחה פושרת, אתמול לא ענתה לסמס והיום אמרה שמה שמרתיע אותה זה שיש לי ילדים והיא לא רוצה להיכנס למשהו שיש לה רתיעה ממנו כבר מלכתחילה. בעיניי זה מוזר. הרי אם הקשר לא עובד ולא זורם אז הילדים במילא לא משנים. ואם הכל זורם והקשר מצויין אז הילדים לא "מפריעים". מה דעתכם?

a n a t i 3 3

New member
דעתי...

דעתי שזכותה לא לרצות לפתח קשר עם גרוש עם ילדים
לא נוגעת פה באם היא צודקת או לא.. אבל בפירוש זכותה שיהיו לה את הדרישות, הגבולות והתנאים שלה.

Netta79

New member
אממ...

אני חושבת שזה יותר בגלל שאתם במקומות שונים , פאזה אחרת בחיים אם אין לה ילדים , זה לא כל כך פשוט ... כמובן שאם יש אהבה , שום דבר לא משנה
~נטע

ואולי אתה לא ממש מעניין ומושך אותה.

אחרת היתה מוכנה לפחות לזרום ולבדוק איתה את הקשר ביניכם ואיך היא מרגישה כליך וכלפי החבילה שיש איתך (ילדייך) עם ילדים בלי ילדים זה הכל עניין של כמה רוצים

ש י ר ה 33

New member
זה נכון גם הפוך

אני מבינה אותה זה בדיוק כמו שאני מעדיפה שלא להפגש עם גברים שהם רווקים או אפילו גרושים ללא ילדים. יש לכך סיבות רבות כמו למשל, הרצון שלהם לילד משלהם, או בעיות בקבלת ילד שלא שלהם... זו בהחלט זכותה להחליט כך.

t o t a l

New member
ודאי שהילדים יכולים "להפריע"

הם מפריעים לכל דבר שקשור בך (בהנחה שאתה אב ראוי) הם מפריעים לזמן הפנוי שלך. הם מפריעים לחשבון הבנק שלך ובעיקר הם מפריעים לסדר העדיפויות שלך.

Gsoft

New member
לאנשים יש נטייה

לפסול כמעט על כל שטות בדרך כלל זה שלב כזה ומי שלא עובר את השלב מתפשר או נשאר עם חתול

אני ממש לא חושב

שילדים זה"כל שטות". למה ההיתממות? בואי נודה שלרווקים/רווקות לקבל בן זוג עם ילדים,זו חבילה רצינית.

Rinattt

New member
הילד בן 30 יש לו חום גבוה ../images/Emo13.gif

נו באמת, צריך להסביר לך למה היא לא רוצה? משיכה או לא, היא רוצה קשר רציני בטח, מחוייבות, נשואים וילדים משלה, להיכנס לקשר כזה זה ממש לא קל... "חבילה רצינית" כמו שנכתב כאן! אז במקום לחשוב על המשיכה המינית שלכם, תחשוב עליה כעל אדם בוגר וחכם שיודע מה הוא רוצה מחייו ולא נגרר לדבר שהסיכויים שיצליחו קלושים, ואם כן יצליחו יהיו מסובכים וקשים יותר. בסה"כ אפשר להבין אותה, אם קשה לך בגלל ה"חום" וה"משיכה" שים עצמך במקומה ותשאל את עצמך: הייתי כרווק מסוגל לצאת עם גרושה+2 ויותר?

Rinattt

New member
עוד הרבה דברים יעציבו אותך בחיים

בכדי לא להיות עצוב הרבה זמן תמיד טוב להסתכל על התמונה כולה, לשאול את עצמך שאלות, לחשוב איפה והיכן אפשר לשפר, לעשות דברים שגורמים לך לאושר, לדעת שזה זמני, לחשוב איך פותרים את הבעיה, לחבק ולאהוב את הילדים ולהזכיר להם בכל פעם שאנחנו אוהבים אותם, להקיף את עצמינו בסביבה אוהבת ותומכת < ילדים, משפחה, חברים > העצבות הזאת, טוב שהיא קיימת, כי ממנה לומדים הרבה, והנה למדת היום משהו חדש... רצוי לא להתחיל עם רווקות זה ימנע ממך פגיעה נוספת. יאללה לחייך...

taltal340

New member
מורכב מידי..

לרווקים "קשה להיכנס למשפחה אינסטנט" (ציטוט של רווק) מסובך מידי, מורכב מידי. נקודה. רווק שאומר לי שזה לא מפריע לו וחושב שאם הקשר ביננו מתאים אז הכול הולך.. אני מניחה שהוא לא חשב על מה שאמר או שכנראה מחפש רק סקס(הרי גרושות מזדיינות חופשי
). ומשהו מצחיק לסיום: פניתי לגרוש עם ילד באחד מאתרי ההכרויות, החמוד השיב: "יש לי כבר ילד אחד והייתי בעבר בקשר עם גרושה+ וזה היה מסובך מידי. מחפש מישהי ללא ילדים. בהצלחה. "

מה משנה דעתנו?

אתה מוכן להיכנס לקשר עם אישה שאומרת לך שהילדים שלך מהווים בעיה??? אתה מוכן להיסתכן בך שהקשר יתפתח מעבר למשיכה חד פעמית ואז הילדים שלך יתארחו בעצם בביתכם שהיא לא מקבלת אותם בחמימות בבית אביהם? אתה מוכן לתת לילדים שלך להרגיש לא רצויים אצלך? אתה מוכן להיכנס לקשר שמראש נועד לכישלון בעקבות מריבות בנושא ולא חסרות... ביקורים של הילדים... מתנות שתקנה להם מעבר לחובת המזונות...שבתות שתהיה איתם - אם יהיה לך לאן לקחת אותם. ואם עדיין תבחר בה, סביר להניח שככה גם ייראה הקשר שלך עם הילדים שלך בעתיד... לא יהיה כזה וחבל לך ולהם. וסליחה מראש על הבוטות - זיון שווה את כל ההתלבטות הזו?

nini1974

New member
לילד בן 30../images/Emo95.gif../images/Emo13.gif

אחי היקר תקשיב!!!!!! בדרך כלל (ואני לא מכליל)אם היא רווקה ? אז זה לא ילך היא אומרת לעצמה"אני רווקה שנראית טוב יש לי את כל האפשרויות להכיר רווק בלי "תיקים" למה שאני אתפשר?" למרות שאני בטוח שהיה קליק ביניכם . קרה לי המון פעמים שפגשתי בחורה שמצאתי חן בעיניה אבל ברגע שאמרתי לה שאני ג+1? הכול השתנה זאת הרגשה מחורבנת ,ועם זאת יש רווקות מקסימות שמוכנות לקבל את המצב בלי בעייה בחורות מיוחדות מאוד (לעיתים גם לזה יש מחיר)בכל מקרה זה קורה כל הזמן (אני הפסקתי להתרגש מזה למרות שזה מעצבן)

nini1974

New member
ועוד משהו

הכי מעצבן שהן אומרו לך "אתה מקסים אתה חמוד הייתי יוצאת איתך לולא היו לך ילדים"
ורק שזה נוגע אליהן באופן אישי אח/ות ,ילדים להורים גרושים ? הן לא יבינו/ינסו. פגשתי בחורה מקסימה לפני כמה ימים רווקה (בת להורים גרושים ) שאמרה לי "לא הייתי רוצה שידחו את אבא שלי רק בגלל שיש לו אותי?זה מקסים בעיני

asafgery

New member
אין לי הרבה מה לחדש

ובכל זאת... זה עובד לשני הכיוונים - יש גברים רווקים שנרתעים מגרושות עם ילדים. אני גרוש בלי ילדים וגרושות עם ילדים מעולם לא הרתיעו אותי מפני שאני גדלתי בידיעה שאבי נשא את אמי כשהיתה גרושה עם ילדה (אחותי הגדולה). זה נראה לי טבעי לחלוטין מפני שגדלתי לתוך זה. גם לו היית גרוש בלי ילדים כמוני או אפילו רווק, היית נתקל בדחיה מדי פעם על בסיס זה או אחר. אין טעם לשקוע בזה. זה בזבוז זמן. העניין הוא של קבלה. יש שפע נשים שיקבלו אותך כמו שאתה ולכן אני לא רואה סיבה להתעכב על אלה שלא מקבלות אותך, תהיה הסיבה אשר תהיה. הילדים הם חלק ממך. מי שלא מקבלת את הילדים שלך, לא מקבלת אותך. בקיצור, חייך, זקוף את קומתך, תהיינה עוד רבות, ואין טעם להתעכב על האכזבות. יום טוב.

אח שלו!!

היא הייתה שיכורה, היא הייתה חרמנית. הייתה לך הזדמנות, פיספסת אותה. עבור הלאה. היא לא שווה יותר ממה שהיית מוציא ממנה בשירותים.

למעלה