רק אתמול..............

שקדי

New member
רק אתמול................/images/Emo68.gif

רק אתמול דרכי היתה ברורה לי לכאורה משלתי בחיי מישהו צחק עלי ושלח אותך אלי איך זה הפכת על פי את עולמי רק אתמול החופש כה קסם לי לכאורה הכרתי את עצמי לא יודעת את נפשי זהר אנושי בא והציפני עד היסודות לא יודעת את נפשי כי ליבי כבר לא חופשי ככה נשביתי למה לא להודות רק אתמול מתי מתי היה זה את הזמן בקושי אזהה אם אתה הוא גורלי אם אתה שלי למה רק חלק קח את כולי אם אתה הוא גורלי אם צלך שואף צילי אל תקח רק חלק קח כבר את כולי רחל שפירא ששוב תעשה לנו את הבקר מבקר קר.....לבקר קסום ונהדר.........

magy

New member
אלף תודות , שקדי.....

איזה מילים, איזה מילים....................... אפשר להפוך את הטקסט לנוסח גברי???????

magy

New member
בוקר טוב לכולם...................

המדור לחיפוש שירים פועל טוב .........מבקשים משקדי מילים לשיר... והוא מדביק.....אם זו רחל שפירא..........זה ממש צ´יק צ´אק...... הלו מלאך הגיהינום, שקיבל ממני הזמנה אישית לפני מעל ארבעה חודשים..... אני שמחה שבסוף מצאת את הדרך לכאן..... מה דעתכם בכל יום, שבוע, חודש, להדביק פה קטע תנכ"י ולפרש אותו כרצוננו?????? בצורה הומוריסטית?????? תנו לי לשבת על זה......לחפש חומר....... עוד אחזור........עם קטע......... אבל אזדקק לעזרתכם בהומור ופירושים..........
))))))))

שקדי

New member
נווווו......כמה אפשר לחכות???../images/Emo4.gif

שעתיים וחצי אני כבר עם ספר תנ´´ך על הברכיים ומתין או איך שנאמר בספר שופטים: ויוחילו עד בוש...............

שקדי גמרת להתבושש ?../images/Emo12.gif

מה שלומך? מה שלום שקדיך? רוויים במים? ופריחה תהיה? ופיקניק ? יהיה או לא יהיה? זו השאלה !

magy

New member
צריך ללחוץ לו על

הוובוס חמינדוס............כדי שיסכים לארח אותנו

זהו כל יום יש מישו לבד !../images/Emo7.gif

טוףףףף, גמני הולכת להתבלבל, במקום, אחר, לעשות 2+2.. אולי יצא 5 ! ביי

magy

New member
אם היית מרפרשת הייתי רואה

שאני כל הזמן עונה לךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

למעלה