רק אני?

nitzanEY

New member
רק אני?

זה רק אני שחושב כל יום על האיחוד של משינה??? וכמעט בוכה על לחשוב שאני אהיה בהופעה.. למרות שלא הייתי בחיים בהופעה (אני רק בן 17).. איזה אושר... מקווה לא להתאכזב בהופעה... הבנתי שההופעות שלהם מעולות?!?!

Queen Of Rain

New member
אתם יודעים....

כשאני רק נכנסתי לפורום...אף'חד לא ביקש ממני 5 שירים...
לא יפה מצידכם..!!! (אהממ..קיפוח..!!..אהממ..קיפוח..!!)
סתם הייתי חייבת להגיד... (סחבתי את זה מספיק זמן בבטן...!!)
טוב, אז לא צריכה אתכם...תודה על ההתעניינות בכל אופן..
מה 5 השירים האהובים עליי...? אה , כן... אין מקום אחר בנות הים הכוכבים דולקים .. שלג צח גברת שרה השכנה

lironboy

New member
אתה לא לבד...

זה רק אתה שחושב על משינה יום יום... חברים שלי חושבים שאני כבר משוגע מרוב שאני מדבר עליהם ועל האיחוד שלהם ועל השיר המדהים החדש שהם הוציאו...וגם אני הולך ליהיות בהופעה שלהם... וגם על זה אני לא מאמין...הייתי בכמה הופעות בחיים שלי...אבל אני מגיל 0 חולה על משינה ותמיד היה לי חלום ליהיות בהופעה שלהם...

lironboy

New member
אתה לא לבד...

זה רק אתה שחושב על משינה יום יום... חברים שלי חושבים שאני כבר משוגע מרוב שאני מדבר עליהם ועל האיחוד שלהם ועל השיר המדהים החדש שהם הוציאו...וגם אני הולך ליהיות בהופעה שלהם... וגם על זה אני לא מאמין...הייתי בכמה הופעות בחיים שלי...אבל אני מגיל 0 חולה על משינה ותמיד היה לי חלום ליהיות בהופעה שלהם...

ברוך הבא ../images/Emo168.gif

ובקשר למחשבות המטורפות על האיחוד... אל תדאג אני חושבת שכולם כאן ככה

duduarviv

New member
ההפך הוא הנכון

מה קרה לך בן אדם מי שלא מרגיש כמוך הוא משוגע... לא סתם אבל אם אתה לא מרגיש בנוח אז תיהיה בפורום כל היום ותתנחם בזה שהשיגעון חל פה על כל חברי הפורום מאז הודעת החזרה שני קצוות למקל

אתה לא לבד...

אני תופס כל מיני חפים מפשע שאני נתקל בהם ושואל אותם אם הם שמעו שמשינה חוזרים. מבני משפחה, דרך חברים, וכלה בחברים לעבודה (כולל המנכ"ל...). ואני כן הייתי בהופעות שלהם. וכן, גם אני כמעט בוכה מלחשוב על איך אני רואה אותם עולים אחד אחד על הבמה, ויותר גרוע, יורדים ממנה
. הפעם האחרונה שהלכתי לחנות לקנות משהו חדש של משינה היתה בספטמבר 1995 "מכונת הזמן" כמובן. וגם מזה אני מתרגש קצת - לקנות את התוצר החדש של משינה!!! שיהיה דיסק חדש, דיסק אוסף, או DVD. ואתה לא תתאכזב בהופעות: הופעות של משינה זה משהו שהולכים איתו לבי"ס או לעבודה יום או יומיים אחרי שהן נגמרות. גם אם זה בגלל סאונד מחריש אוזניים. אני משוכנע ששמעתי את ההופעה של מפלצות התהילה בראש ביום שלמחרת ולא רציתי ש"הצילצולים באזניות יפסיקו להפריע לי לחשוב".

nitzanEY

New member
חמש השירים

איך אפשר לבחור חמישה רק? אווף ננסה נתחיל מלמה לי פוליטיקה עכשיו? את לא כמו כולם- שיר מדהיייים גורם לי לבכות היא התווכחה איתו שעות בדרך אל הים אהובתי... לילה טוב לכולם

למעלה