רק אני שמתי לב לזה?

רק אני שמתי לב לזה?

בכתוביות שמציגות את יונתן, כתוב שהוא "סטודנט לביוטכנולוגיה, עין-כרם". אבל, עין-כרם היא שכונה ירושלמית ותיקה, והכוונה בכתובית היא שיונתן לומד בקמפוס של האוניברסיטה העברית בירושלים, שנמצא בעין-כרם. למה לא לכתוב, פשוט, שיונתן הוא מירושלים? האם זה משום שבשביל ההפקה, בעלת החשיבה התל-אביבית, ירושלים וכוכבי ריאליטי זה לא הולך ביחד? ושם יש מתמודד מירושלים, יש להצניע את היותו ירושלמי ולכתוב שם של איזור שישמע עלום ו"אקזוטי", אבל לא "מיושן" מדי כמו ירושלים? האם יש עוד ערים בארץ שההפקה מטשטשת את זהותן כמו ירושלים?

פנומן 72

New member
משהו שאני שמתי לב

לפני משימת ההישארות בין יניב ליולה ראיינו את אירית שאומרת: "יניב חייב לנצח אני מתה שיחזור אני כל כך רוצה אותו בלה בלה בלה בלה". עכשיו זה יפה, אבל המשימה היתה באור יום והראיון היה בחשיכה. משהו פה התפספס לי ...

השורד

New member
עין כרם בפועל מנותקת מירושלים

נכון שרשמית היא שכונה בעיר, אבל מעשית מדובר באזור שבמשך מאות שנים היה כפר נפרד מהעיר, וגם היום היא די מבודדת וממשיכה לשמור על צביון כפרי. אגב מתחם הדסה עין כרם בכלל מנותק מירושלים (וגם מעין כרם השכונה). רק מסופח אליה מוניציפלית (בדיוק כמו שמכון וינגייט לא באמת בתוך נתניה). נ.ב. אני מאד אוהב לטייל בירושלים. זו עיר יפה מאד, אולי הכי יפה בארץ, עם או בלי עין כרם (שהיא יפה בפני עצמה)

למעלה