רק אני מרגיש מוזר

רק אני מרגיש מוזר

שסיימתי ללמוד או שעוד מישהו מזדהה איתי? כלומר,אין יותר למה ללמוד איזה הרגשה ריקנית וכיפית כזאת... מה עושים עם זה? זה יושב לי בלב

אפ7ת

New member
חחח לך אולי אין יותר מה ללמוד ../images/Emo9.gif

לי יששש עווד מללא אבל באמת לחשוב על כל הזמן הפנוי שיהיה לי אחרי הבגרויות
אחח לישון מוקדם.. כמה זמן לא עשיתי את זה חח

כן

השיגרה שלך מתחילה להשתנות,בגלל זה... עוד מעט תלמד מה זה לטחון שבתות בבסיס =))

פנינה 21

New member
ממש מבינה אותך

נשארה לי רק בגרות אחת ומשעמם לי כי אין לי מה לעשות!!! חסרים לי קצת הלימודים

אם כ"כ משעמם לכם תעשו את הבגרויות שלי במקומי

אם כ"כ משעמם לכם והלימודים כ"כ חסרים לכם אני יותר מאשמח אם תבואו לעשות במקומי את הבגרויות בביולוגיה.....

elivnat

New member
ביום ראשון בע"ה,

אחרי הבגרות בתושב"ע גם אני ארגיש ככה...

אני ארגיש א זה רק ב-28/6

אחרי הבגרות בביולוגיה... בגרות אחרונה וואחד הקלה ואשכרה אני יוצאת מהבגרות ולוקחת מונית לנתב"ג ומשם טיסה לאילת ואז יומיים וחצי בקלאב מד עם הראל סקעת איזה מסיבת סיום סידרתי לי חחחחחחחח וזה קורה באמת זה לא פנטזיות.... הראל מופיע במלון שלי ולפי מה שהבנתי בהופעות הקודמות הוא נשאר בשבת וירד להבריכה וזה

elivnat

New member
שווה לך...

גם חברות שלי סובלות מהבגרות בביולוגיה.. חחח מסכנות... הצעתי שנארגן איזה ערב נחמד יענו אפטר פארטי למסיבת סיום ללכת לאחת הבנות, לראות אצלה את הסרט של ההכתרה ואולי גם את סרטי הגמר שלנו (כולה 3 פחחח ) אבל הן אמרו שעד הבגרות בביולוגיה שלא נתכנן כלום...חחחחח ואנחנו סיימנו היום לתמיד את מגמת תקשורת!!

אני מבינה אותן

המגמה הזאת כ"כ סיוט..... היא לא נגמרת..... תראו כמה מבחנים יש לנו: בגרות עיוני (י"א) בגרות מעבדה (י"ב) בגרות ביוטופ (י"ב) בגרות עיוני (י"ב) בגרות ניתוח מאמר (י"ב) ו5 ספרים עבים ולא תגידו מהחומר של י"א התפטרנו, הוא רודף אחרינו גם בי"ב ואחרי כל זה המגמה הזאת לא מהווה תנאי כניסה ללמודי רפואה באוניברסיטה (לא שאני שואפת להתקבל), הם דורשים כימיה ופיזיקה.... מגמה זוועה איכס

elivnat

New member
אחחחח מה אני אגיד לך..

מזל שעזבתי את המגמה הזאת בתחילת השביעית!! מאז החיים מאירים!!! כל בוקר אני שומעת את הציפורים מצייצות!!! העולם מחייך אליי!!

באמת טוב שעזבת

ממגמה כזאת צריך לברוח כמו מאש איכס סיוט למרות שהיום המגן העיוני לא היה כזה קשה

rasmus girl1

New member
לא רק אתה,

גמאני >< למרות שעוד לא סיימתי לגמרי[נשאר לי פרוייקט בפרסום ובגרות בספרות )): ]..אני עדיין לא מרגישה שסיימתי,אני מרגישה כאילו שנה הבאה שוב אני הולכת להתחיל בצפר .. ובכלל אתמול במסיבת סיום לא הרגשתי בכלל שזו המסיבת סיום של השכבה שלי.. ><

למעלה