רק אני מרגיש ככה?

ipod insulin

New member
רק אני מרגיש ככה?

מצד אחד חרשנו את 2006 ומצד שני לאף אחד אין באמת כוח להשקיע בדמו? ועדיין מחירי השחקנים מוגזמים בטירוף,לא הערך שלהם אלא מה שלוקח כדי להוציא אותם מהמועדון, ואני לא מדבר על שחקני worldclass אלא על שחקנים יותר פשוטים,למשל הייתי עם ארסנל, והייתי חייב מגן שמאלי כי גאל גליצ'י או איך שקוראים לו פצוע,בכוונה לא הלכתי על שם מפורסם, אז הלכתי לוויגאן והייתי צריך לשלם 20 מיליון דולר כדי להוציא ממנה את לייטון ביינס,מי הוא בכלל?!

dlml

New member
אני תמיד שונא דמויים

זה גם דטה בייס קטן (ואני תמיד משחק עם ההכי גבוה, זה הכי מהנה ככה) וגם רק חצי שנה...

SiC

New member
לייטון ביינס נחשב שחקן מעולה

הוא נחשב לאחד המגנים השמאליים הכי טובים באנגלליה כיום ואחד הצעירים הכי מוכשים שיש באי הבריטי. בסופו של דבר, וויגן כמובן לא תרצה למכור את השחקן הכי מבטיח שלה בסכום קטן ככה שלבקש עליו את מה שהם ביקשו זה בהחלט הגיוני...

ipod insulin

New member
אני יודע מי זה לייטון ביינס.

אבל עדיין הוא לא יצר לעצמו את השם שיבטיח 20 מיליון דולר,בינתיים הוא רק בגדר הבטחה.

Thierry Henry

New member
אני קניתי אותו ב10 והוא שווה 8.

אני לא יודע מי נלחם איתך עליו אבל זה כנראה בגלל שמישהו נתן מחיר מופקע עליו. הימור...צ'לסי

SiC

New member
אף אחד לא אומר שהוא שווה 20 מיליון

אבל בתור מנג'ר וויגאן גם אני הייתי מבקש על המגן השמאלי הראשון שלי, שהוא הבטחה ענקית , סכום בסגנון הזה...

sok777

New member
אז ככה:

בקשר למחירים- אכן, המכירים נורא מופקעים ונורא בשמים. בכלל.. בכל שחקן. אפילו הכי מסכנים. יש כאלו שאמנם מעט [נניח, ואן דן בורה ב2.2 מיליון פאונד זה סביר ואפילו מעט.. יש פונטציאל אדיר] אבל למשל ניסיתי את ריצ'ארדס המגן-בלם ממנצ'סטר סיטי ולא הסכימו בתמורה ל10 מיליון ועוד 10 אחוזים למכירה עתידית. ועוד יש לי הרבה דוגמאות.. המכירים לגמרי לא טובים ולגמרי בשמיים. כמה שאני זוכר שבFM 2006 ניסינו להראות שכל מה שקרה רע, שמישהו אמר אפילו רק "אולי זה באג" אז ישר תקפו ולא הסכימו שיהיה באג. אז כמה שזה היה ככה, ושניסינו להראות שזה מושלם, חייבים להודות שבFM 2007, לפחות בדמו [נקווה שישנו את זה!], זו בעיה די רצינית .. נכון, ביינס למשל הוא שחקן תותח עם פוטנציאל אדיר. והם הסכימו לי אותו ב6 מיליון פאונד שזה לא מעט.. אבל גם לא המון.. אבל אפילו אם יש לו פונטציאל אדיר, שחקן בן 20 נניח [או 22, לא זוכר] לא צריך לעלות כ"כ הרבה. או דוגמא יותר טובה - למה קולוצ'יני מדפורטיבו לה קורוניה עולה יותר מ10.5 מיליון פאונד ו10 אחוזים למכירה עתידית [זה הכי גבוה שהצעתי ודחו את זה]? לא יודע.. זה די בעיה.

SiC

New member
כי הוא שחקן הרכב נבחרת ארגנטינה?

כולם התרגלו מהמנג'רים הקודמים להחתים שחקנים וכוכבים בין לאומיים בסכומים מגוחכים... שחקן נבחרת יעלה הרבה כסף אין מה לעשות, ככה זה גם במציאות- אלא אם הקבוצה המוכרת לא מעוניינת בשחק ואז אפשר להשיג אותו במחיר סביר. בגלל זה ואן דן בורה שעוד לא עשה כלום בקרירה שלו עלה לך פחות מ4 מיליון וקולוצ'יני שנחשב בלם מעולה, שחקן ההגנה הכי טוב בדפורטיבו ובלם בנבחרת ארגנטינה (אחד המובילות בעולם) יעלה הרבה ודפור לט תרצה לוותר עליו. עכשיו סתם משהו שמתקשר למה שרשמתי- התחלתי שמירה עם ליון ורציתי להחתים קל קלסניץ. ברמן רצו עליו 17 מיליון בזמן שבדקתי את הפרופיל שלו ראיתי שהוא מסיים חוזה בסוף העונה- מה שהסביר למה הם היו מוכנים למכור אותו. הסכמתי לבקשה שלהם ל17 מיליון ותוך כדי זה קלסניץ האריך את החוזה שלו בברמן. מיותר לציין שבפעם השניה שהצעתי 17 מיליון עליו הם סרבו. ככה זה, וככה זה גם היה קורה במציאות. שוק ההעברות נהיה הרבה יותר מציאותי וזה אומר שנצטרך לשפוך המון כסף כדי לבנות סגל כוכבים סטייל צ'לסי (או לגלות אותם בעצמנו)

sok777

New member
לא בסכומים מגוכחים

אבל לא בסכומים אסטרונומיים. תחשוב שאואן נמכר לריאל ב9 מיליון פאונד [אאל"ט] שזה נחשב לא מעט.. נמכר לניוקאסל ב13 מיליון פאונד [אאל"ט] שזה המון שניהם. קולוצ'יני שווה לא יותר מ8 מיליון פאונד.. וזה גם הרבה. זה שהוא שחקן ארגנטינה לא אומר כלום. אתה רואה, זה שוב קורה, מנסים לעבוד על עצמנו שזה כן טוב וכן נכון. אבל זה איפשהו באמצע בין 2006 ל2007 במכירים. לא צריך להיות קל אבל לא נוראי ככה. מה שאמרת על ליון זה אכן יפה ומציאותי. אבל יש שחקנים שזה מוגזם.. באמת. קולוצ'יני אולי במקרה שלו פשוט לא רצו למכור אבל אפשר להביא לך עוד דוגמאות.. שלא תבין- המשחק גדול. המשחק ענק. המשחק הכי מציאותי שהיה אי-פעם למנג'ר ללא ספק. פשוט פנטסטי. אבל אפשר לתקן את זה קצת.. כי אמנם זה ריאליסטי אבל יש דברים שלא הכי..

Thierry Henry

New member
הכל עניין של ביקוש.

אני חושב שדווקא כן יש בזה עניין של ריאליסטיות. א- כי אני לא חושב שבמציאות דפור באמת הייתה מוכרת אותו בפחות ממה שהצעת עליו. אמרת אואן...אני אומר חלב או רוזיצקי שנמכרו לארסנל ב14 מליון.. יש ויש בשוק וזה בכל מקום. סאנילי טונצ'אי לדוגמא במנג'ר הקודם היה נמכר ב12 ו14 וגם 16 מליון. בשמירה שלי פנר מכרה אותו ב7 והוא נשאר אותו שחקן טוב שהוא היה בעונה שעברה. סה"כ זה עניין של ביקוש. אם קבוצה מוכנה למכור שחקן מוביל שלה, היא תעשה את זה במחירים גבוהים. אם אתה לא תציע עליו יהיו אחרות.

sok777

New member
בסכ"ה אתה צודק.. זה נכון..

זה די נכון במידה והם לא רוצים למכור.. אבל אם הם רוצים למכור נניח את קולוצ'יני, הוא לא שווה יותר מ10 מיליון.

pertal

New member
לגלות אותם בעצמנו זו בהחלט הדרך, אב

אבל....באמת שלא אהבתי במנג'ר הקודם לקחת קבוצה גדולה עם תקציב של 15-20 מיליון, ופשוט להביא 15-20 נערים מבטיחים לעתיד. הרבה הרבה יותר נחמד להביא 4-6 שחקנים(אולי 1 ובעמדות מסויימות 2) בתחילת המשחק לאחר סקאוטינג גדול, להסתכל על השחקנים הצעירים שלך, ואגד 6-7 שחקנים שיהוו את השלד של הסגל שלך בעוד 3+ שנים, ופשוט לתת לחלק לשחק, לחלק להשאיל לקבוצת הבת וכו. ולפתח אותם ורק אותם עם השנים ושהם יהיו הבייביז שלך, ובשאר השנים להחתים כבר שחקנים יותר מבוגרים בעמדות להרכב הראשון ולסגל המצומצם. הרבה יותר כיף מלעבור אחד אחד בתחילת המשחק, ולהחתים 20 שחקנים צעירים ב10 מליון שקל ולזרוק אותם בנוער. הסקוטינג החדש זה דבר ענק, ושמתי לב שסוף סוף הנוער של ריאל מדריד ממש ממש ממש טוב....

למעלה