רק אני לא מבין

רק אני לא מבין

למה הפסיכי הזה זרק חזיזים בכנסייה כי לקחו לו את הילדים? למה לא סופרמרקט? או תחנת אוטובוס? למה כנסייה למה? ולמה במקום שמקדש את הבתולין של האישה? זהו סוג של הפוך על הפוך כי לקחו לו את הילדים? וכמה ילדים בכלל יש לו - אני ספרתי 5 עד עכשיו מהדיווחים בחדשות

GPZiv

New member
גם אני עדיין מנסה להבין...

גברים, לך תבין אותנו!

נראה לי זה כמו נתן זאדה

רצה להרוג 2 ציפורים במכה אחת, ולהפוך כמה ערבים לטובים בדרך. רק שכמו זאדה גם הוא פישל, והלך על ערבים מהסוג הלא נכון

האדם מוכר בתקשורת

הוא הופיע כמה פעמים בגלל מצוקת הדיור שלו ואז נלקחו הילדים שלו לאומנה אתמול שוב לקחו לו ילד בן שנה וקצת הוא הבטיח להם להשתולל ולצערינו קיים העניין שערוץ 10 הראו מספר פעמים שהוא הובא כמשהו חדשותי כמו הלידה בהפגנה מול משרד ראש הממשלה עם ויקי כנפו ואת הילד הזה אתמול לקחו לאומנה כי הם באו איתו לאיים על המשפחה שמגדלת את הילד הקודם שאיתו הם נכנסו ןמוקטעה לבקש מערפת מקלט מדיני עכשיו אתה מבין? לאין מצוקה קיומית מביאה את האדם .

3שרונית

New member
כדי לזעזע...כדי שיהיה תיקשור עולמי

כי ככה הותיקן, שרת החוץ וכל העולם ואישתו יבחשו בעניין, חוץ מזה יש כ"כ הרבה בלאגן ביננו ובין הערבים אז למה שלא יהיה גם קצת עם הנוצרים??

מרסלו1

New member
כי הוא דפוק

כמעט וגרם לכל הניאנדרטלים לצאת מכליהם שוב כמו במקרה של דנמרק....זה מה שחסר לנו עכשיו......שירקב בכלא.

למעלה