רק אני (ט)

Sheket Has

New member
רק אני (ט)

רואה את הכתבה הזאת על ההרשעה של האבא שאנס את הבת שלו
ולא יכולה לנשום?

כלום לא קרה! מעולם!
אז למה אני לא יכולה לנשום??

Lital 172

New member
לא קראתי

אבל זה מזעזע. אני לא מצליחה להבין מאיפה הרוע הזה... ואיך אפשר להכאיב ככה לילדה שלך ובכלל. ואני שומעת כמה זה נגע לך בנימי הנפש.. והחסיר לך נשימות. השקט הזה כמו בכינוי שלך.. חד וחודר.. רוצה לכתוב מה זה גרם לך להרגיש..? הרגעים האלו שבאים ולוקחים את כל האוויר לא פשוטים ולוקח זמן לחזןר לנשום ובכלל להתמודד ולהבין מאיפה זה צץ ולמה זה כל כך דוקר בפנים... מזמינה אותך לכתוב יותר. מחבקת חזק.

Sheket Has

New member
מוצאת את עצמי

מרחמת על האבא.
בטוחה שהוא צודק.
שעשו לו עוול.
ששום דבר לא קרה.
שהיא הרסה לו את החיים.
&nbsp
&nbsp
[מי אמר הזדהות עם התוקפן ולא קיבל?]

Lital 172

New member
היי שוב.

באמת זה מה שמרגיש לך..? ולמה בעצם? משערת וכותבת בעדינות אולי הנושא הזה קרוב אליך. שאת בסוג של הכחשה ולא מסוגלת להכיל את זה...? יש משהו בדבריי?

אלוהים אדירים

לא חלמתי לכתוב את זה איפה שהוא, אבל אני מרגישה ממש כמוך, וזה למרות שאני מכירה אישית את הבחורה. אני גם לא מבינה מדוע הכול בשושו עכשיו, ולפני כמה שנים כשזה התפוצץ היא התראיינה בשמה המלא ובגופה, וגם מסרה את שם האב, בכתבה ענקית ומרכזית באחד ממוספי סוף השבוע. אז מה הקטע פתאום להסתיר?

levshavur

New member
כואב...טריגר

שקט הס שלום,
לא ראיתי את הכתבה המדוברת (ובכלל לא שמעתי/קראתי חדשות בימים האחרונים, מלבד כתבה על גואל רצון שמישהי הקריאה לי) כך שאינני מעודכנת.
אכן זה גורם לעצור את הנשימה...גם אני מחסירה פעימה מהתרגשות כשאני רואה דברים כאלה, במיוחד שאני בעצמי עברתי את זה מאבא (לא הגיע לאונס למזלי, אבל בהחלט הייתה תקיפה מינית, וסוגי התעללויות אחרים גם כן) אז אני מכירה את התחושה הזאת...
ולמה העולם שותק? אולי כי יש כול כך הרבה סבל בחדשות, שאנשים כבר נהיו קהיי חושים...
מבינה אותך כול כך ושולחת חיבוק,
לבשה.

Sheket Has

New member
זה אחלה שאת מגיבה

רק חבל שזה לגמרי מנותק ממה שכתבתי.
אני לא מחסירה פעימה מהתרגשות. ממש לא.
&nbsp
מצטערת, אין לי כוח להיות נחמדה

levshavur

New member
מצטערת שלא הבנתי אותך נכון...

Sheket Has

New member
שונאת שאני נמשכת לדברים כאלה

למרות שהם עושים לי רע.
כבר הייתי יותר בסדר היום, ואז פשוט לא יכולתי שלא להקשיב לראיון שלה ברדיו.
ושוב רע ובא לי לעשות דברים רעים לגוף שלי (לא עושה).
&nbsp

katrina12

New member
ההודעה שלך מאוד טריגרית

׳׳בא לי לעשות דברים רעים לגוף שלי׳׳...

No longer

New member
איך את מצפה שהיא תתנסח יותר ערטילאי מזה?

היא לא מציינת מה היא רוצה לעשות, רק שבא לה. מה הלאה? שלא תכתוב וזהו?

אני מאוד רגישה לטריגרים

אבל במקרה הזה היא לא פירטה שום דבר אלא כתבה באופן מאוד כללי, וגם כתבה שהיא בוחרת לא לעשות את זה!

katrina12

New member
הכוונה שלי הייתה בסה׳׳כ לכתוב שיש טריגר בהודעה

לי באופן כללי קשה לקרוא אמירות כאלה.

היא הייתה יכולה להיות טריגרית (עכשיו זה טריגר!)

אילו היא הייתה מפרטת באיזה חפץ השתמשה, לאיזה עומק חדרה, ואיזה צבע זה עשה לה.

ועוד משהו

מה אנחנו עושות בפורום הפרעות אכילה? הפרעת אכילה מטפחת את גופנו וגורמת לנו לזהור ולהיות קורנים? לא נראה לי. הפרעת אכילה מעצם הגדרתה היא הפרעה שפוגעת בגוף שלנו (ובנפש גם כמובן). אם זו לא פגיעה עצמית, אני לא יודעת מה כן. כלומר אני יודעת מה כן, אבל כל הפורום מתעסק בפגיעה עצמית. אם יש פירוט זה טריגר, אבל להגיד שאני רוצה לפגוע בעצמי (ועוד להוסיף שאני לא אעשה זאת למרות שאני רוצה!) זה חוזק אדיר של החלמה, אני לא מבינה מה כאן לא בסדר.

Sheket Has

New member
תודה לך על זה

שגם בהודעה כזאת את רואה את ההחלמה.
מאוד זקוקה לעזרה לראות את זה כרגע

למעלה