רק אם בא לכם

glamrock

New member
רק אם בא לכם

המפעל שבו אני עובד כמנהל שיווק ומכירות קיבל עמוד באחד המקומונים הנפוצים . קהל היעד שלנו הוא בעיקר עסקים גדולים כמו מפעלי תעשיה, בתי חולים וכד' . שאלתי היא איך אפשר לנצל את הבמה שקיבלנו בצורה היעילה ביותר. בתודה מראש

glamrock

New member
אנו מייצרים אריזות, יריעות מפוליטילן (ניילון)

לפי צרכי הלקוחות ולפי הזמנה בלבד . למשל מנויי חלק מהעיתונים היומיים מקבלים את העיתון כשהוא עטוף בתוצרתינו. לבתי חולים אנו מייצרים את כל צרכי השקיות . למפעלים גדולים אנו מייצרים יריעות גדולות דלשימושים שונים ועוד ועוד ותודה על ההתיחסות

תאמת ?

תאמת ? אף עסקה לא תצא לך ממודעת עמוד במקומון, כי קהל היעד שלך (מנהלי רכש במפעלים ובבתי חולים) לא נמצא שם. אבל אני ממליצה שתשתמש בה רק אם אתה רוצה לנצל את העמוד הזה כדי להגדיל את תפוקת העובדים, להגביר את שביעות הרצון שלהם ממקום העבודה, להעצים את גאוות היחידה שלהם וגם לצאת גדול  צלם את כל העובדים בתמונה אחת תכתוב למטה משהו בסגנון (שקופירייטר ינסח לך) דרישת שלום לכל בני המשפחה שלנו שתומכים בנו גם כשאנחנו עובדים קשה במפעל כדי לייצר ניילונים איכותיים ולא כועסים שאנחנו מגיעים באיחור לארוחת ערב. מה דעתך ?

glamrock

New member
תודה נאוה

העמוד הוא חלק מבארטר כך שהוא קיים וברור לי שלקהל היעד שלי לא אגיע דרכו. לגבי הצעתךהטובה כשלעצמה רוב העובדים לא יראו את המוסף הנ"ל כך שהיא לא רלונטית. אם כבר תודות אולי כדאי לעשות רשימת לקוחות גדולים ומוכרים ולהודות להם על אמונם או משהו כזה ?

קולמוס

New member
אולי

לקוחות עתידיים...כמו מנופי אבי לדוגמא, כדי להמחיש את היתרון היחסי שלכם והיכולת להתאים יריעות ניילון לכל מטרה וצורך

למעלה