רק אם בא לכם

רק אם בא לכם../images/Emo26.gif

בזמנו כשערן העלה את הרעיון לטקס 'הניקי' , הוספתי רעיון לקטגוריה של ההופעה הכי יפה של ניקול על השטיח האדום , מבחינת לבוש , שיער והכל , ועלה פה רעיון , של לירון או שירה נדמה לי שנעשה טקס 'קולב הזהב' , מה דעתכם שאני יעלה תמונות של ניקי מטקסים , פרימיירות וכ'ו , נעשה הצבעה , וזה יהיה משהו מהיר כזה , כי יש רק קטגוריה אחת! אז מי בעד \ נגד? תענו מהר שאני יתחיל להעלות תמונות!

אוקיי , אז...

תחרות "קולב הזהב" יוצאת לדרך...
ממש בקרוב אני יעלה את המועמדים! אני יכניס הרבה מועמדים , כדי שתיהיה בחירה , וגם לא חסר לניקול הופעות מהממות על השטיח האדום...!

ערן1987

New member
מתקן לך,אומרים אעלה

יעלה זה הוא(חח,מושפע מהבגרות שהייתה)

shiray

New member
חחח אני בהלם!

אני כל י' תיקנתי את המשפחה וכמה ימים לפני הבגרות בכלל הקפדתי ואח שלי רצה להרוג אותי, אבל איך שיצאתי מהבגרות בפרנציפ הפסקתי להקפיד! חחח חברה שלי אמרה יהיה יום הולכת ואפילו אמרתי לה "תהיה יום הולדת" כי בכוונה לא רציתי לדבר נכון!

shiray

New member
את צוחקת?

כשהגעתי הביתה דיברתי במסנג'ר עם חברה שלי מהארץ באנגלית מרוב שלא רציתי להכנס ללכתוב נכון או לא נכון וכ"ו!!! וערן- אולי תעלה את המשך התוצאות של הניקי?!?!?!?

shiray

New member
רגע אבל- את התאוריה עברת???

זה מה שחשוב! ואף אחד לא ישן כמעט לפני תאוריה... אני נסעתי פעמיים כי בפעם הראשונה הייתה בעיה ובקיצור בפעמיים האלה ישנתי איזה שעתיים שלוש בלילה... ולפני הטסט הראשון גם 3 שעות (לפני הטסט השני היה קטע דומה- נרדמתי בחצות והתעוררתי ב-3, אבל אז אחרי איזה שעתיים הצלחתי לחזור לישון).

ערן1987

New member
זה לא קשור ללחץ או משהו,אני לא מאלה

שנלחצים כמו מטורפים.. פשוט הלכתי לישון ממש,אבל מ-מ-ש,מאוחר.. אז היום ישנתי איזה שעה וקצת והיום אני אלך לישון קצת מוקדם יותר מהרגיל(2 בלילה בערך,חחח)

shiray

New member
אהם אהם

ומה עם הניקי??? יש לנו עוד 5 קטגוריות חשובות! ולא אמרת אם עברת! ואצלי עם התאוריה זה ממש לא היה הלחץ- פשוט למדתי עד שהייתי מתה לגמרי מעייפות... עם הטסט זה כבר סיפור אחר- בלילה לפני לא חשבתי על זה אפילו אבל כשהתעוררתי פתאום בשלוש (אין לי מושג למה ואיך בשתי הפעמים בול קמתי באותה שעה) אז התחלתי לחשוב על הטסט ומה יהיה ולאן הוא ייקח אותי והתחלתי לדמיין את המורה מודיע לי שעברתי והכל...

למעלה