רק אלוהים יודע

אהובה.א

New member
רק אלוהים יודע

אלוהים ברא את הזמן הזמן שבונה והורס הכל רצף הימים והלילות שבו רושם אלוהים בכתב ידו את סיפור האנושות כולה הזמן שאלוהים נותן לנו לחיות והזמן בו חוזרים אליו... במרוצת הזמן מתחדשים חיים והנשמות מגשימות את ייעודן כל אחד יודע משהו על הזמן אבל איש לא מבין מה המשמעות האמיתית המשמעות הזאת לא תובן לעולם כי הזמן הוא מסתורי רק אלוהים מחזיק במפתחות למסתוריו הוא מצייר את נתיבי חיינו במברשת ידינו ותולה על צווארו של כל אחד את גורלו הוא היחיד שיודע את הסיבות לגורלנו רק אלוהים יודע....

שלום. בתור אתאיסט מושבע, אני ממהר,

לפני שחברי האתאיסטים יורדים עליך וקוטלים אותך, לציין שהשיר שלך נחמד מאוד

רון סי

New member
"אלוהי ציווני זאת לעולליך

מעוניי הרב שקדים וצימוקים" גדולי המשוררים האתיאיסטים כתבו על אלוהים. אין מה לקטול שירים.

אהובה.א

New member
אם השיר נחמד

למה שיקטלו? הרי הדברים מדברים אל כל אחד מאיתנו תראה לי אדם שיודע מושג הזמן מהו. תראה לי אדם שיודע מה יהיה גורלו. (ואני לא מתכוונת לגורל שמחכה לכולנו...2.60 מתחת לאדמה... אלא למה יהיה לפני כן)

L7

New member
הייתי בהלוייה יהודית היום. זה לא רק

2.6 מטר מתחת לאדמה. 1. זה הרבה פחות 2. שמים על היהודי מרצפות בטון 3. הדתי הממונה דורך על המרצפות ומועך את היהודי כדי לסדר את העניינים 4. מכסים. 5. עתה מרשים לנשים ולאלמנה להתקרב. 6, המת היקר באדם מוגדר כטומאה. 7. רוחצים ידיים ומדליקים את הסלולרי בידיים רטובות. קשה קשה- כל הדרך לגן העדן.

למעלה