רק אותי זה מעצבן... ? שרק 60 שנה אחרי בכלל מתייחסים כל כך הרבה לשואה טוב שנזכרו..
I i See DeaD peOple New member 27/1/05 #1 רק אותי זה מעצבן... ? שרק 60 שנה אחרי בכלל מתייחסים כל כך הרבה לשואה טוב שנזכרו..
J Juramento New member 27/1/05 #4 בוודאי שמאוחר מדי! אני גם אוכל את עצמי מבפנים על זה...ועוד שאלה לי אליכם - למה מציינים 60 שנה? למה לא ציינו לדוגמא 50 שנה שזה יותר סמלי?
בוודאי שמאוחר מדי! אני גם אוכל את עצמי מבפנים על זה...ועוד שאלה לי אליכם - למה מציינים 60 שנה? למה לא ציינו לדוגמא 50 שנה שזה יותר סמלי?
ח חתול זקן New member 27/1/05 #5 מי אמר שלא ציינו? אולי היית צעיר מכדי להתענין או לצפות בטכסים? נכון שאז הטכס לא היה כזה גדול, אבל הנסיבות (הפוליטיות באירופה) היו אחרות.
מי אמר שלא ציינו? אולי היית צעיר מכדי להתענין או לצפות בטכסים? נכון שאז הטכס לא היה כזה גדול, אבל הנסיבות (הפוליטיות באירופה) היו אחרות.
ח חתול זקן New member 28/1/05 #7 כל המנהיגים מאז כבר מתו מזמן ויש אפשרות להתיחס בלא איזכור אחריות אישית של מנהיגים (לשעבר) שעדיין בינינו. מעשית זו ההזדמנות האחרונה לציון עשור כאשר יש עוד ניצולים החיים בינינו. השילוב של פולין בגוש האירופאי מחייב התיחסות פוליטית אחרת ושיתוף שונה של מדינות האיזור.
כל המנהיגים מאז כבר מתו מזמן ויש אפשרות להתיחס בלא איזכור אחריות אישית של מנהיגים (לשעבר) שעדיין בינינו. מעשית זו ההזדמנות האחרונה לציון עשור כאשר יש עוד ניצולים החיים בינינו. השילוב של פולין בגוש האירופאי מחייב התיחסות פוליטית אחרת ושיתוף שונה של מדינות האיזור.