רקפות

דיאבלו

New member
רקפות

מטיילים בשדות מטפסים על גבעות את ואני והטבע מולי נפרש לפנינו עד בלי די כמו נשמתי הפרושה לפנייך אוהב את הרגשת הרוח על פני אוהב יותר את מה שהרגשת כלפי עוצרים לרגע על גבעה גבוהה עוצמים עיניים ונותנים ידיים יד חמימה מול הרוח הקרירה. מתיישבים על סלע בודד מתחתינו צומחות רקפות ראשם הוורוד מורכן בכניעה ויופיים ללא תקנה. רוצה לקטוף אחת ולתת לך מתנה אך מעדיף לתת לך נשיקה. אוהב אותך בכל מובן ממש כמו את הפרח המורכן. די.

את ואני והטבע מולי

נפלאות מילותיך... הרגשתי את הרוח ואת החיוך המרוח את האהבה וההרגשה הטובה ואני חושבת שעדיף לצעוק על גבעה מוריקה ופורחת מאשר לרקוד בפאב עשן ואפןף אלכוהול ואולי אמצא לי היום גבעה יש פה דווקא בשפע
דינה. בארץ המים והיין

דיאבלו

New member
הרי כבר היה מי שאמר

שאם עץ שנופל באמצע יער ואין מי שישמע אותו- האם הוא בכלל משמיע רעש??? ואני אומר אחרת אם משהו עולה על גבעה שוממה וצועק בכל כוחו- האם הוא נשמע?? בטח שהוא נשמע, הצעקה שהוא משחרר היא ע´מ להוכיח שהוא חי ואם הוא שומע את עצמו זה מספיק. אז תעלי על גבעה ותצרחי בכל הכוח כדי להראות ולהשמיע שאת חייה ובכל מקרה כדאי שניצא פעם לאיזה פאב. די<אלוף הפסיכולוגיה בגרוש>

ירקרק

New member
ואולי...

עדיף - שלא סתם תצעקי לחלל העולם מעל פני גבעה מוריקה, אלא - תלחשי אהבה לאביר ה(לא)מושלם מעומק הלב והתקווה. סתם ירקרק

למעלה