רקע שהכנתי...

MoOsHoN16

New member
רקע שהכנתי...

מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים על זה ואם יש לכם רעיונות לרקעים נוספים

gilka

New member
מטורף...

אני שום הבדל בינך לבין המחבלים שצועקים: "בדם ואש נפדה אותך ירושלים" או "אלף שאהידים צועדים לירושלים".

EverMan

New member
אתה לא התבלבלת ?

זה לא בדם ובאש יהודה תהרס ? או בדם ובאש ישראל תשרף ? לא חבל על שנאת סתם ? ועוד בט´ באב ?

MoOsHoN16

New member
מה בדיוק הקשר???????

ניסתי להבהיר פה שרק באמצעות לחימה עקשת נוכל להחזיק פה מעמד וזה היה מאז ומעולם

EverMan

New member
זו מטרתנו בעולם ?

אנשים מאז ומעולם התפלספו מה מטרתנו בעולם ... האם מטרת העם היהודי לעד היא להילחם ?! - לא ! האם מטרתנו היא להיות קוץ בתחת לערבים ?! - לא ! באנו לארץ לבנות ! באנו להפריח ! באנו לחיות ! באנו להתפלסף למה חיים ! לא באנו ארצה להילחם ! צר לי לבשר לך ! צריך להגשים את החלום של השלום !

MoOsHoN16

New member
לא הבנת

ניסיתי להראות שהעם היהודי יוכל לשרוד רק אם יגן על עצמו! ושהעם היהודי לא הגן עלצמו חי באשליות וחשב שאחרים יגנו עליו אתה יודע איפה הוא סיים את חייו... מסכים איתך ששלום עדיף כל עוד הוא שלום אמיתי והחדרת להכרת האוייב שהוא לא יכול להביס אותך, תשאל את עצמך מאיפה בא השלום עם מצריים? רוב הסיבות הם שהמצרים ראו שהם לא מסוגלים להביס את ישראל ולכן מבחינת אינטרס לאומי עדיף להם ליהיות בשלום קר עם ישראל מאשר במלחמת התשה או עימות קר...ואת זה השגת רק במצעות לחימה והגנה. בקשר לכל מה שהתפלצפת למה באנו לכאן ולמה לא בנו לכאן כי אין לנו מקום אחר בכל הגלובוס! עכשיו תקבל את זה שאנחנו פה! וזו עובדה!

.המוסד

New member
יש לי רעיונות

"החפץ בשלום ייכון למלחמה" "גמלא לא תיפול שוב"(העיר היהודית העתיקה בגולן) "הוי האומרים לרע טוב ולטוב רע" "אל תיראי ציון, אל ירפו ידייך" "הם קינאוני בלא אל, כיעסוני בהבליהם, ואני אקניאם בלא-עם, בגוי נבל אכעיסם" "בבכי ובתחנוני דמעה ציון לא תיבנה" "התדעו השכינה? היא רוח הלאום" אשכיר חיציי מדם, וחרבי תאכל בשר, מדם חלל ושביה, מראש פרעות אויב, הרנינו גויים עמו, כי דם עבדיו ייקום, ונקם ישיב לצריו, וכיפר אדמתו, עמו" (ליד פסוק זה גם "יהודה תקום" מחוויר) "יען וביען הטעו את עמי, לאמור שלום, ואין שלום, והוא בונה חיץ, והנם טחים אותו תפל, אמור אל טחי תפל, וייפול...והנה, נפל הקיר, הלא ייאמר אליכם, איה הטיח אשר טחתם?" יחזקאל י"ג(אקטואלי לימינו) "והעליתי אתכם מקברותיכם עמי, והבאתי אתכם, אל אדמת ישראל" (מתאים ליום הזיכרון לשואה ולגבורה) "יושבי החורבות אומרים לאמור, אחד היה אברהם, ויירש את הארץ, ואנחנו רבים, לנו נתנה הארץ למורשה" "עלה ונעלה וירשנו אותה, כי יכול נוכל לה" (דבר כלב אל העם) "לא נוכל לעלות אל העם, כי חזק הוא ממנו" (דבר המרגלים השקרנים אל העם) "כל מקום אשר תדרוך כף רגלכם בו, לכם נתתיו, כאשר דיברתי, אל משה" "לא ברוב חיל ניצחון במלחמה" "מי לאדוניי, אליי" "לך לך, מארצך וממולדתך, ומבית אביך, אל הארץ אשר אראך" "ושבו על האדמה, אשר נתן יה´ לכם ולאבותיכם, למן עולם, ועד עולם" "וייסוגו אחור, כל שונאי ציון" "קינאתי לציון קנאה גדולה" "ואראך מתבוססת בדמייך, ואומר לך, בדמייך חיי" "ותאזרני חיל, למלחמה, תכריע קמיי תחתיי" "הצבי ישראל על במותיך חלל, איך נפלו גיבורים" "...(והם) אדם ולא אל, וסוסיהם בשר ולא רוח" זהו לבינתיים...

EverMan

New member
פה נחה הבעיה לא ?

מה היא הגנה בעצם ? האם לכבוש את השטחים זה כבר מעבר להגנה ? האם ההתנחלויות הן מעבר להגנה ? שלום תמיד עדיף , אבל אנחנו צריכים ביקורת עצמית לראות מתי אנחנו עוברים את הגבול. השלום עם מצרים בא לאחר מגעים שלום מתקופת גולדה מאיר ועד תקופת בגין , והיא באה בעקבות כוח צבאי מדיני וכלכלי שלה. (ובשל התקציב שארה"ב נותנת למצרים בעקבות כך). מוסכם שאין לנו מקום אחר בגלובוס , אך המקום הזה בזכות , וצריך לשמור עליו ! ולא לנסות לספח אליו עוד. כמו שאומר הסטיקר : באנו ארצה לבנות , ולא להתפנות. אז אל תגרמו לנו לפנות ! אנחנו רוצים לחיות ולבנות את ארץ ישראל ! לא את "ארץ ישראל השלמה" והדמיונית !

.המוסד

New member
ההגנה הטובה ביותר היא ההתקפה

נאמר ע"י גדולי המצביאים בכל הדורות, הגנה היא בלימת כוחות האויב לכבוש שטחים זה חלק ממלחמת מגן, התנחלויות לא קשורות להגנה(לא כל דבר קשרו להגנה) אלא ליישוב הארץ, לציונות גולדה דחתה על הסף את הצעתו של מפד המחתרת הנאצית במצרים, סאדאת, ישראל סיפחה די והותר אדמות, האם ביתך איננו על שטח מסופח? האם שדה התעופה איננו? האם אילת איננה? כן, הם כן, מסופחים, וכל עלינו לנצור לנצח את הגולן, יהודה שומרון וחבל עזה(והיה עלינו לשמור על סיני, אך הליכוד ברגעו השפל ביותר וויתר עליו) המתנחלים מתגוררים באותה ארץ שבה נמצאת ההתנחלות שלך, בארץ ישראל, האמיתית

הליכוד ברגעו הגדול ביותר....

הביא להסכמי ביטחון,סחר, ושיתוף פעולה מודעיני עם המדינה הערבית החזקה ביותר,בימים ההם ובימים האלה. מבחילה אותי רק המחשבה של אלפי אם לא רבבות חיילים יושבים באדמת המדבר וצועקים בדמם: "זה שלנו". זה חלום הציונות שלך,מר סיסמתי? למעט בודדים,גם לזה המתיימר לקרוא לעצמו: "המוסד" ,הסכמי הביטחון עם מצרים זוכים כיום לקונסנזוס. אז הייתה מהומה וכל הסיסמתים למיניהם דיברו על חשיבות חלקי מולדת,והפחידו אותנו: "כל הרוצה בשלום היכון למלחמה" ,כן המוסד,סליחה סיסמתי, גם זה ה"רוצה במלחמה היכון למלחמה". ו...מר סיסמתי...בהתאם לקו המחשבה שלך,אתה יכול גם ללכת להקים התנחלויות בתוך ג´נין,קלקיליה, רמאללה, ושכם הכבושות כיום בידי צה"ל ולומר "דין ת"א כדין ג´נין-התנחלות: אחרי הכל את שניהם צה"ל כבש- בהמשך למשפטך: "המתנחלים מתגוררים באותה ארץ שבה נמצאת ההתנחלות שלך,בארץ ישראל האמיתית".... אגב, המלצה, תענה אם יש לך באמת משהו לחדש,אני לא הולך שוב לטחון מים עד שכולם ייתפגרו פה.

.המוסד

New member
שיתוף פעולה עם ראש המחתרת

הנאצית של מצרים, רבבות חיילים במדבר הנגב הוא בוודאי מראה מלבב יותר מר "סיסמתי", דע לך שבן גוריון, שבוודאי אצלך עומד בתנאי ל"ציונות" ו"עשייה" שמח מאוד בכיבוש סיני במבצע קדש(אלא שנאלץ למסור אותו) כשישראל תתאושש ותתעשת אז יהודים יוכלו לקנות בתים היכן שירצו, מצידי שהמעונינים יקימו שוכונות יהודיות בריחו או בשכם(כפי שרצו מקימי פתח תקווה) כפי שעשו מקימי אחוזת בית, השכונה העברית החדשה של יפו דאז שכונת אחוזת בית הפכה למקום חשוב ביותר לאחר שנים, ואף על פי שהייתה התנחלות בעיר הערבית יפו החפץ בשלום ייכון למלחמה, הצרפתים לא התכוננו למלחמה, הצ´כים לא, ישראל של 73 לא התכוננה, מדוע? אינני יודע ישראל של אוסלו גם כן, האם הפאציפיזם כבש את ליבך? הלא אתה צריך לתמוך במוכנות צבאית, כראוי ללאומי אמיתי, ארץ ישראל יש אחת, אוגונדה היא "ישראל" מזויפת, ארץ ישראל שלנו היא האמיתית, והארץ לא נעצרת באיזה קו ירוק של הפסקת אש במלחמת העצמאות אני בינתיים זה ששובר תראש איך לדבר איתכם "הריאלים" אבל אולי אחרי הכל אינך לאומי אמיתי

אגבי רק לעניין אחד...

כי אני חייב לזוז. "האם הפציפיזם כבש את ליבך"? לא תודה. אני יותר ממוכן ומזומן למלחמה,מוכן לסכן את עצמי בצורה של תשתמע לשני פנים,ולא איכפת לי לחטוף כדור בראש גם אם משמעותו סיום חיי. וכן אשתתף גם במלחמה/שמירה על התנחלויות אם אדרש למרות חוסר הסכמתי האידאולוגית לכך. רצוני בשלום הוא מכיוון שאני לא רוצה להשאיר את המלחמה הזאת לעוד אלף אנשים שייקחו את הסיכון למטרת מלחמת "ברירה",אותה אתה מציע לנו בסיסמאות. אני רוצה לסיים את המלחמה הזאת בשבילם,בשביל התינוקות,הקשישים ובני הנוער הנהרגים מדי יום וגם כמובן החיילים עצמם-האם זאת פציפסטיות?לא ולא, כי אם כן,אז תוכל להאשים בה גם את הפציפסטים: רא"ל אהוד ברק,רא"ל יצחק רבין ו...הרשימה של האלופים וסגניהם וסתם חיילים-היא עוד ארוכה. כך שאני אכן מוכן מבחינה צבאית תמיד!!!מפתיע אותי שדווקא בעניין הזה בחרת להיססמאת אליי. ב. אחרי שאי אחזור אגיב לשאר הדבריםץ.

.המוסד

New member
לא לא לא

אתה אמרת שאתה שולל את "החפץ בשלום ייכון למלחמה" והקבלת זאת ל"החפץ במלחמה ייכון למלחמה" על כן אתה שולל את ה"ייכון למלחמה" (כי הרי מי שמתכונן למלחמה רוצה בה כשמתמע ממשפטי ששונה) ואלו השוללים את המלחמה, ואת ההתכוננות והנוכונת לה, נקראים פאציפיסטים

נו,המוסד המצאה חדשה שלך:

אני פציפיסט???באמת תעשה טובה! אני מוכן להתווכח איתך על כל דבר בעולם,אבל לטעון דבר כזה??? ועוד עליי?אפילו לא בצחוק! אמרתי לך כבר. אני אהיה מוכן לכל מלחמה שלא תהיה,ולסכן את חיי. מה לא ברור יותר מזה???????????!!!! טיעוניך בדר"כ קלושים,אבל הטיעון הזה?.ממש הגזמה! זה שנמאס לי מילדים שמתפוצצים ברחוב,זה לא מ"אהבת שלום",כלומר פציפיסט,אלא מקצת רגש ורחמים שיש לי.

.המוסד

New member
"טיעוניי הקלושים"

רגש ורחמים אין רק לך ומלבד שטיעונייך מתבססים על "מר סיסמתי", לא אומר שפסלת את האימרה "החפץ בשלום ייכון למלחמה" והקבלת זאת ל"חפץ במלחמה ייכון למלחמה" אז, או שתחזור בך ממה שאמרת על משפט זה, או שתלך את האמת, שאומרת שאלו המתנגדים לנכונות מלחמתית, או אלו המאשימים כל נכונות מלחמתית בחירחור מלחמה הם פאציפיסטים וכיוון שאינך פאציפיסט, עליך לחזור בך מתקיפת האימרה, או, לומר מדוע אין להתכונן למלחמה זה הכל אדון סכימטי

המוסד...

כהרגלך אתה אוהב לבשל דייסות לא טעימות מדברים של אחרים. לא יודע מה לא ברור בדבריי. במקום שאני אחזור עליהם, אצפה שאתה תחזור עליהם. אני לא אגרר איתך עכשיו למלחמת סיסמאות כמו שאתה אוהב. לכן אשאיר את הדבר באוויר כי עמדותיי ודעותיי ידועות לך,ואם לא לך אז אסתפק בזה שהן ידועות לשאר. אני חושב שצברתי איזשהו וותק מסויים בפורום,לא בשביל להתחיל לספר לך למה אני ככה ולמה אני לא ככה. שיהיה לך רק טוב.

CANDY MAN

New member
מוסד יקר.... תלמד משהו חדש...

לא כל מי שנגד מלחמה הוא פסצפיט... יש גם סתם אנשים כמוני וכמו פטריוט שסתם מעדיפים להנות מהחיים (או לפחות לחיות אותם...) ולא לצאת למלחמה. אם ניהיה צריכים שתינו נגן על המדינה הזאת באהבה ובאומץ אבל זה לא אומר שאנחנו רוצים את המלחמה הזאת... תשנה את כיוון החשיבה שלך... זה נראה כאילו אתה נהנה מהמחשבה על מלחמה... תבין כבר שמלחמה זה לא דבר טוב... אנשים מתים, אנשים נפצעים - מלחמה זה לא טוב! CANDY MAN, שרוצה ללכת להכי קרבי!

למעלה