רקעים שעשיתי!

../images/Emo12.gif את מציעה לי את קיאן????

ברור שאני רוצההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה תודהההההההההההההההההה חחחח היום היינו כל השיכבה בסינמה סיטי, וטל *חברה שלי* הביאה מצלמה, קיצר באיזשהו שלב הלכנו לשירותים, וכזה בדרך היה שלט ענק ענק ענק ע-נ-קקקקקקקקקקקקק בקרוב ייפתח פאב אירי ואז כזה למטה היה בגדול כזה: Irish pub חחחחחחחחחחחח אני התחרפנתיייייי חחחחח ואני כזה, טל צלמי אותנו ליד השלט של הIrish pub חחחחחחח שיגעתי אותה בסוף היא לא צילמה גררררררררררררררררררר והיה גם קטע כזה ששיעמם לנו לחכות בתור ובכל מקרה היינו בין האחרונים אז התיישבנו על כיסאות גבוהים מסתובבים כאלה והסתובבנו כמו ילדות בנות 3 חחחח ואז אנחנו כרגיל מדברות על ווסט *יותר נכון אני מדברת וכולם נאלצים להקשיב כי אני מהאנשים שמדברים הרבה ובלי הפסקה חחחחח* קיצר באיזשהו שלב סיפרתי להם בפעם ה100 שקיאן אמר אתמול ב capital FM שהם רוצים לעשות סיבוב הופעות בא-ס-י-ה ודרום אפריקה ואני כזה: לילה במלון שלהם 900 שקל, ואחרי שאני יוציא את כל הכסף על הסינגלים *ששירה תביא לי מלונדון
לאב יה
* ועל האלבום והמיליארד ואחת דברים שהם יוציאו עד אז לא ישאר לי אפילו שקל כדי להביא להם במתנה מסטיק, אז דפנה *עוד חברה שלי* עוה לי כזה: באיזה מלון הם נשארים?? ואני כזה: דן ת"א והיא כזה בשיא האדישות: יש לי חברה שעובדת שם ואני כזה פתאום: בוםםםםםםםםםםםםם עפה מהכיסא שהסתובב בשיא המהירות *כולם צחקו עליי שאני מסתובבת לאט אז הסתובבתי מהר חחח* וזה גם גבוה והכל בעעעעעעעעעע לא נעים נראה לי נשאר לי סימן כחול... גרררררר

J To The Lo

New member
כן...אני מציעה לך את קיאן...

חח...לא,אבל הוא באמת מזכיר אותו ..*מקווה שהוא לא קורא את זה*.. אבל יש מצב,הוא גדול בשבילך..אם אין לך בעיה..חופשי ולא הבנתי,ווסט באים לארץ? ואיזה פעם זאת? הם ונטליה אוריירו מנסים לשבור איזה שיא? אוף..אתם יודעים שפעם שמעתי שלפני המשפט של פאפי ג'ן באה לכאן בסודיות והיתה במקומות הקדושים של הנוצרים ושמה פתק נו בקיר הזה בי"ם..אממ כותל נראה לי כדי שפאפי לא יכנס לכלא,ורק שהיא נסעה בחזרה זה יצא לתקשורת(=גיא פינס,את כל השאר לא ממש עניין מי זאת ג'ניפר לופז בתקופה) לא יודעת אם כל זה נכון..

אולי הם באים לארץ

הם אמרו שהם רוצים לבוא לאסיה ולדרום אפריקה *אבל הם רוצים הרבהההה דברים אז אי אפשר ממש לדעת גררררררררררררררר* אמן שיבואווווווווווווווווווווווווווווו וכמה שיותררררררררררררררר שישברו שיאאאאאאאאאאאאאאאאא וג'ניפר היתה בכותל??? חחח אפילו אני לא הייתי שם חחחחחחחחח אמא שלי דווקא אומרת שהייתי אבל אני לא זוכרת את זה... חחחח גררררררררררררר המורה ללשוןןןןןןןןןןןןןןןן בא לי לפוצץ אותההההה מכל התאריך בעולם באיזה תאריך היא בחרה לעשות מבדק??? 15.9.03!!!!! איך אני אמורה לשבת בכיתה ולכתוב שם עצם או תואר על מילים טיפשיות כשאני יודעת שבמרחק 5 שעות טיסה ברגע זה ממש ווסטלייף עסוקים בpromoting , אלפי מעריצות עושות את כל הדרך לHMV לקנות ת'סינגל החדש שיצא היום *כאילו ב15.9* גרררררר לא משנה כמה אני יחרוש אני מקבלת אפס!! בעעעעע היא לא יכולה להתחשב, קשה לה גרררררר אני רוצה לונדוןןןןןןןןןןןןןן

J To The Lo

New member
חחחחח...

זה מצחיק שאת אומרת א-ס-י-ה כי אם תשאלי כל ישראלי אנחנו משתייכים לאירופה(אירוויזיון כאילו דה?) ואם אנחנו ממש משלים את עצמנו אנחנו ארה"ב מה שבא פועל אנחנו מתמקדים שיכלית(הרוב) כמו שבט נידח באפריקה אז לפי דעתי.. אסיה=יפן מקווה בשבילך שהם יבואו..

חחחחחחחח

ת'אמת , גמני מאלה שמבחינתם ישראל זה אירופה, ובאנגלית מתוך הרגל אני כותבת הרבה פעמים Isreal *ווסטלייף כותבים ומבטאים את זה ככה חחחחח* אם היה לך מושג בכמה מבחנים הורידו לי על זה חחחחחח אבל כשווסט אומרים אסיה הם מתכוונים לכל חור באסיה *ב2001 הם הופיעו בלבנון ובעוד כל מיני חורים שאין לי מושג איפה הם חחח* גם לחורים שמשלים את עצמם לאירופה וארה"ב
ותודה
גמני מקווה

gal be

New member
../images/Emo29.gif מה יש לך עם שחורים?

בעצם לא אפרואמריקנים.

J To The Lo

New member
סורי בייבי...לא הבנתי את השאלה שלך

שאלת מה יש לי עם שחורים?

J To The Lo

New member
אז ככה...*צפו לתשובה עמוקה*

זה היה יום אוגוסט חם בין כיתה ו' ל ז'
התקופה המעוררת דאגה..זמן שאני מדחיקה בתוך הראש שלי כן,כן אהבתי את נטליה אוריירו
בכלל כל הלאטין היה לי בנשמה וממש אהבתי את זה אז mtv היה דלוק והיה סיסקו..ההוא עם החוטיני
ואני נדלקתי עליו סוף....חברה שלי צחקה עליי רצח אבל אני כזה הייתי עמוק באיש..כאילו,גאד,איזה גוף
היו בדרך מונטל ג'ורדן ודניאל ג'ונס ואיזה דואט שפעם ראיתי אולי חצי דקה של פאף דאדי ואר קלי בשבילי הם ממש לא היו מישהו מיוחד..שני כושים עם גוף הורס וקעקועים (או קיי היה תקופה שהייתי אומרת כושים,אבל מאז,אני אוסרת על עצמי ועל האנשים שאני מכירה להגיד את זה
) אבל גם לא היה לי ממש כוח להתחיל לחפור בחיפוש מי הם זה ממש לא היה התקופה שהיית שם mtv ואישה שחורה היתה מקפצת לך בבגד ים זה היה כזה ריקי אנריקה וכאלה
אז הייתי גרופי של נטליה פקונדו ושאר ירקות אף פעם לא הייתי ישנה במלון שלהם,מפסידה בית ספר,מחכה להם בשדה תעופה..היה לי מספיק שכל לדעת שזה פאקינג חולני
ואז היה המשפט,פאפי וג'ניפר יצאו מהבית משפט בתוכנית של גיא פינס והם ירדו על פאף חזק,הרי כולם ממש כולם חשבו שהוא הולך לכלא וסאמק כמה התקשורת רצתה שהם יפרדו ושפאפי ילך לכלא כדי שלהם יהיה מה למכור..
וגיא פינס דיבר והאיש נראה לי מוכר בדיקות מעמיקות באינטרנט גילו לי את התרבות הנפלאה של ההיפ הופ כמובן שהייתי חייבת לבחור צד בראפ,ובגלל פאפי אני איסט הייתי יושבת שעות בצפיה וקריאת ביוגרפיות על שחורים וממש התאהבתי
את אוריירו נטשתי חזק כשפאפי נוקה מכל אשמה,הייתי כל כך מאושרת
בכיתי מאושר רעדתי מאושר לא יכולתי להאמין מאז אני איתו,בזכותו שמעתי ביגי,בזכותו למדתי לשנוא את הווסט,בזכותו אני אוהבת את ג'ני(למרות שבהתחלה חשבתי שהיא ביץ') הוא הבן אדם שהכי השפיע על החיים שלי אז זה הסיבה למה אני אוהבת אפרואמריקאים...
ומאז אני ופאפי חיים.. באושר ועושר עד עצם היום הזה...! BTW- מה אתם עושים היום?

American Girl

New member
חחחחחח.... חמוד../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

מה זאת אומרת צד בראפ? איסט, ווסט? מה זה?

אצל הראפרים,

זה מחולק לאלה מהצד של ניו יורק,פילדלפיה, והסביבה- המזרח וכל האזור של לוס אנג'לס- המערב... נכון JT?

J To The Lo

New member
יו...מנדי...קבלי ח"ח

ידע אישי או מההרצאות שלי? כן,היה יריבות בין החוף המזרחי לחוף המערבי כלומר בין הראפרים המובילים שזה ביגי ופאף באיסט וטופאק ודר.דרה בווסט בקיצור,היה שנאה בין הראפרים שלבסוף שוג נאייט שהיה המפיק של טופאק רצח אותו כי טופאק רצה לעזוב את החברה של שוג כולם חשבו שזה ביגי,כעבור 7 חודשים שוג רצח את ביגי שוג אף פעם לא הואשם ברצח,אבל כולם יודעים שזה נכון... מי שמהאיסט לא יסמפל או ישתף פעולה עם הווסט וההפך אני בחרתי איסט..

ממתי התחילה היריבות הזאת??

ולא ממש הבנתי על מה הם רבו??? על הסיפור של הרצח??

למען האמת

ידעתי את זה איכשהו, אבל את דיי מעשירה את הידע שלי בכל הנוגע להיפ-הופ
אה רגע, בגלל זה את שונאת את 50 סנט? כי הוא מהווסט?

J To The Lo

New member
למה הם רבו.....

מאותה סיבה שבין בריטני-כריסטינה היתה יריבות טופאק וביגי היו שני החברים הכי טובים התקשורה יצרה בניהם יריבות אבל אצל גאנגסרים שאתה לא מכבד זה אומר מוות וזה מה שבאמת קרה ו50 סנט נולד בהארלם..אני לא שונאת אותו אני פשוט לא אוהבת את איך שהוא נהיה מגה סטאר משיר אחד וגם איך שהוא שיתף פעולה עם אמינם(דטרויט) ודר.דרה(ווסט טהור) ואיך שהוא מתרברב "ירו בי 20 כדורים ואני עדין חי" ד"א-הוא מבוקש עכשיו בחשד לנסיון רצח

this is me then

New member
כן איזה כיף!!!

אני כבר מחכה!!! בשביל לראות את כולם... והכי חשוב בשביל
JT

J To The Lo

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

ככה את זורקת שאלה שאף אחד לא יודע הצחקת אותי עכשיו אני על תקן הילדה המסתורית של הפורום כמעט אף אחד לא יודע מי אני בכל מקרה למה את שואלת?

למעלה