רקמת תחרה?

innocence

New member
הלינק השני דומה למה שאני מחפשת!

אבל לא ליצירה במכונה, אלא לתפירה ביד. מה גם שאני לא לגמרי יודעת מה זה הנייליון הזה שהם משתמשים בו בלינק...

innocence

New member
את בקיאה בשיטה הזו?

אני רק רוצה לדעת איך להתחיל. מהיכן משיגים נייר שכזה, ואיך תופרים ככה שהכל יהיה מחובר אחד לשני ולא מתפקר (שלא לדבר על מהיכן להשיג דוגמאות..)

שש שבע

New member
לא עובדים על ניר ברישליה

אלא ישר על הבד, מצירים את הרקמה, שהיא מאוד אופינית ואח"כ רוקמים בצורה ספציפית כדי שלא יתפרק כשעוברים לשלב הבא והוא גזירה וחירוו.

innocence

New member
תמונות של תחרה ונציאנית לרפרנס

(זה פרפר תחרה עשוי 2 שכבות שקניתי בונציה) את סוג התחרה הזה אני מחפשת. ושוב תודה לכל העוזרים!

וואו זה נראה לי עבודת פרך אם עושים את זה עם

סלילי העץ האלה שעל כל אחד מהם מגולגל חוט. צריך סבלנות של פיל, אבל התוצאה מרשימה מאוד.

innocence

New member
הו, את התחרה הזו לא עושים עם סלילים!

זו תחרה רקומה במחט. ראיתי את אחת הנשים הרוקמות בונציה, אבל לא הספקתי לראות ממש מה היא עשה או איך לצערי:( בל בלי קשר נראה לי שזה צורך לא מעט סבלנות XD

שש שבע

New member
זו טכניקת תחרה עם מחט

חלקים חלקים ואחר כך מחברים לפי דוגמא על ניר, ממש כמו בתחרה רומנית, רק שהחלקים כאן לא אופיניים לתחרה רומנית, אבל העיקרון דומה.

innocence

New member
מה היא תחרה רומנית?

אני מחפשת תחרה בעיקר עם קווים יותר "עגולים" ופחות "מרובעים" כמו שראיתי בהרבה מקומות...

שש שבע

New member
יפה, לדעתי אפשר להגיע לאותה תוצאה

בלי הסלילון הזה, או בעזרת מסרגה, או בעזרת מחט.

innocence

New member
זה דווקא לא טאטינג:)

רציתי להתחיל גם בטאטינג בזמנו, אבל איבדתי את הקישור שלימד אותי כיצב להכין את השאטלס בבית (כי אין לי כרגע כסף להשקיע בקנייה של כאלו מהאינטרנט..) תודה על התגובה!

vardayafe

New member
זו ניקראת תחרה רומנית ויש לי את הספר בעברית

מאחר ואני בנייד אני לא יכולה כעת לסרוק לך מכינים את כל החלקים אחד אחד ומקבעים אותם על בד לבן בדוגמא ואחרי החיבור משחררים מהבד -זו עבודה מאוד נעימה

למעלה