רקומים אתם באור....

LILACHE

New member
רקומים אתם באור....../images/Emo24.gif

ברכות ושלומות לכם אהובים צופים אנו בכם נפעמים,ממלאים את הוויתכם באורות אלוה ממארג גלימת האינסופ רקומים אתם באור אורות מקדם באו ורקמו את המציאות מהי מציאות ומהו חלום חלומות בהבל הבל החולם ביצירת צורתה של ההוויה אנרגיה רבה מביאה את חירותה לגשמיות החלום חלומות מלאי אמונה בלב האור נאספים ובאים אורות האינסופ ניצוצות ממלאים הוויות מאוצרות האור האינסופי בוראים אתם יצירי הבריאה עידנים משחר פרחי ההתגלות ברוכים היו הוויות ברוכות אחווה לבנה

princeOFdream

New member
What the fuck?

מה זה, זה מין תפילה חדשה או משהו? עוד יחשבו שהגיעו לפורום הזה גם מסיונרים...

הקשר היחיד שלי לכל העניין זה

שאני חבר בפורום ובהזדמנות זו אני גם עוקב אחרי ההתרחשיות. מה אומר לך, כל ההודעות האחרונות שלך בפורום זה להשמיץ את אנשי הפורום(למעשה הפורום הזה הוא רשות ולא חובה) אני מודע לכך שאתה בפינה ,אבל תראה מה יוצא מזה(סוג התגובות) איפה כל הניסוחים נעלמו, מה שיש לך בראש זה רק לנקום. יש לך הזדמנות לעבוד על עצמך באם תתגבר על הפגיעה. מציע לך לשחזר את הארועים האחרונים ולחשוב כמו לוחם מי אמר שלהיות לוחם זה תענוג? בסך הכל הוציאו ממך דברים שאולי גם אתה חשבת שהם לא קיימים אצלך יאלה תתגבר ותזרום אף אחד לא שומר לך טינה זה בסך הכל שיעור בדרך...
חזק ואמץ

princeOFdream

New member
כמה שאתה תופס מעצמך...

עזוב, אחד השיעורים הטובים ביותר הם להתעלם מאנשים שכמותך, אתה כ"כ מלא בעצמך ומאמין שהצדק איתך כל הזמן, שאתה בקלות נכנס לקטגוריה של אלו שרוצים ללמד אחרים, אבל מעולם לא לימדו את עצמם... עזוב אותך מהניתוחים הפסיכולוגיים הגרועים שלך, זה לא המקום שלך, כך-גם לא תפקיד המורה. כתלמד להתגבר על החשיבות העמית הפתאטית שלך, דבר איתי ולא תזכה עוד להתעלמות. עד אז היה שלום.

למעלה