רקוטן

אשלונית

New member
רקוטן

שלום שמעתי שהתרופה רקוטן עוזרת לפצעי בגרות (אקנה) ומעלימה אותם לתמיד. כדי לקבל את התרופה הרופאה מכריחה אותי לעבור בדיקת דם של תפקודי כבד ונראה לי גם עוד כמה דברים. הבנתי שהתרופה יכולה לפגוע בכבד, אך גם נניח רטלין אומרים אותו הדבר ושם לא הכריחו אותי לעשות בדיקת דם אלא רק ספירת דם. האם חייבים לעבור בדיקת דם או שאפשר להתחמק מזה תוך לקיחת אחריות אישית? אני פשוט לא מסוגלת לעבור את הדבר הזה בתודה מראש. אש.
 

קובי כ

New member
תשובה לאשלונית

במקרה של רואקוטן, זה חובה לעבור בדיקת דם לפני התחלת הטיפול, וכן אף רופא עור לא יתחיל לך טיפול בתרופה זאת אם המטופל שלו לא עשה בדיקת תפקודי כבד. בסה"כ מדובר בבדיקת דם פשוטה, אז מה כאן הלחץ?
 

אשלונית

New member
תשובה

בדיקת דם זה הרבה בשבילי, בכלל כל נושא הרפואה. האם יש דרך אחרת מלבד דרך הוריד לעשות את הבדיקה? כשנתנו לי רטאלין עשו לי בדיקת דם דרך האצבע האם אפשר? בנוסף ראיתי בתוכנית אי אר שיש איזה מוצץ משהו להוציא דם לילדים יכול להיות? האם אתה מכיר? האם יש דרך אחרת? מחפשת כל דרך אחרת!!! אש.
 

shiri

New member
על מנת לבצע בדיקה לתפקודי כבד\כיליה

שזה מה שעושים לכל האנשים המקבלים את התרופה שציינת חייבים לקחת לפחות 5cc דם ולבדוק במעבדה כימית כך שאין אפשרות לבצע בדיקה מהאצבע אבל אני יכולה להציע לך לבקש מהאחות לקחת לך דם במחט של ילדים (פרפרית כחולה\כתומה) ותראי שהשד לא כל-כך נורא.
 
למעלה