"רקוויאם לחלום"

חולוני

New member
"רקוויאם לחלום"

ראיתי את הסרט אתמול, ומה להגיד ? אין מילים. למרות שזה סרט כבד, יש בו משהו סוחף.. ויזואליות מדהימה..הסוף משאיר אותך פשוט פעור פה.. ובכוונה אין מוזיקה בכתוביות הסיום כדי לתת לך לעקל את הסרט.. אין ספק אחד הסרטים היותר טובים שראיתי בחיים שלי, פשוט ללכת לראות. מומלץ בחום. סרט קשה ומרגש, ועדיין לא הצלחתי לפענח אותו לגמרי.. אני עדיין חושב עליו..נראה לי אני אקח אותו עוד פעם ואקליט אצל חבר שלי.. הנה ביקורות אחת שמצאתי על הסרט - ביקורת 1 ביקורת 2 ביקורת 3 אזהרה - אם לא ראיתם עדיין את הסרט, אל תקראו את הביקורות. אתם חייביןם לחוש את הסרט לבד, בלי לדעת למה לצפות. תהנו.

סרט טוסט!!!

ברצינות, אחריי שראינו אותו חברה שלי הסתומה הזאת לא עיקלה את זה! וג´ראד ליטו מסריח!!!
חולת נפש!

חולוני

New member
ג´ראד ליטו מסריח ?

הוא דווקא שיחק טוב מאוד, והיה לו תפקיד ממש לא קל.. הוא גם שיחק בפייט קלאב את הבלונדי שאדוארד נורטון ריסק לו הפרצוף, וגם באמריקן פסיכו שזה גם סרט מעולה..אז ריספקט. וזה בסדר שחברה שלך לא עיקלה את הסרט, גם אני לא. זה סרט קשה ומדהים.

2 fucking blond!!!

חחח.... הוא משחק טוב, אבל אני לא סובלת אותו כעצמו!!! איייייייייייייייייייייימ קיבלתי מכה חזקה בראש ויש לי כחול!!! הצילו!!!

goldi san

New member
אוי אני קצת מפחדת לראות את זה

גם כי אמרו לי שזה גועל נפש וגם כי אני לא רוצה להתאכזב, כי את פאי מאד אהבתי ומישו שפאי הוא הסרט האהוב עליו אמר שהוא כל כך פחד שהוא בסוף עצם עיניים כל הסרט. והוא בן 30ככה.

חולוני

New member
מגעיל זה לא.

קשה ומדהים זה כן. אבל אם את לא אוהבת סרטים קשים, אז אל תראי.

New member
אכן סרט...

מעניין ומיוחד...מבחינת העשייה הקולנועית. ראיתי אותו לפני שבוע והיה נחמד מאוד. הוא יפה לעין והנושא בו מוצג בצורה טובה שמשתמשת בהרבה ממה שיש לטכנולוגיה העכשווית להציע. טוב,אני מתחיל להשמע כאילו אני איזה מבקר קולנוע בולשיטיונר אז אני אפסיק עכשיו! סך הכל סרט שווה...(עכשיו אני נשמע יותר לגילי)

למעלה