רקוויאם לגל

FooK MI

New member
רקוויאם לגל ../images/Emo16.gif

מפגשטורי הרביעי יערך ב-8 בנובמבר, בשעה 17:00 [כלומר, גל, שלומי ואני נגיע, וכולכם תאחרו בשעה-שעתיים
], במיקום שנוי במחלוקת (ובכן, גן המשולש לא לגיטימי, אם אנחנו לא רוצים שפסל הפות יעשה לנו ריינינג בלאד, כי יהא קר וגשום; בעזריאלי תקבלו קנס של 500 ש"ח, 600 אם אתם אשכנזים; ואני לא מכיר עוד מקומות שמיועדים לתמהונים באופן כה מובהק) - נכריע בסמוך למועד. אני משער שלכולם כבר יש אמצעי תקשורת, אבל חובבי הג'חנון ושאר מאפי תימן מוזמנים לשלוח לנו מסרים. במקום יחולקו נעליים מרופטות (כמה שעננים תצליח לסחוב מאושוויץ) ופופים לישיבה והצטנפות (נא להחזיר לרעות בתום השימוש
). התפקדו!

גן נציבי הקרח....../images/Emo186.gif

אני, אגב, די בטוח לא אוכל להגיע - כי מרצים (בניגוד לסטודנטים) לא יודעים לשבות כמו שצריך ואפילו אין לי מושג איזה הרצאות יש לי מחר ואיזה לא
ועזבו את זה שהיום נסעתי סתם
לרמב"ם כי היה אמור להיות לי שם שיעור וזה בגלל שהמזכירה ה$%^%& אמרה לי שיהיה שיעור - ומזלה שנסעתי באוטו של העבודה של אבא ומצאתי חניה בלי תשלום אחרת הייתי תובעת אותה
וחוץ מזה חבר שלי ואני עוברים לגור ביחד
בחיפה והוא בדיוק מתחיל ללמוד
אז בקיצור - זה "לא" בהרבה מאוד מילים ובשצף קצף של הוצאת קיטור כאילו לפחות הייתי מגהץ אדים
שלכם, ליבי

Applebite

New member
כולכן מטורפות,

קר וגשום?? שמתן לב שבימים האחרונים היה חם כמו בשלהי הקיץ??

shiray

New member
חח האמת שאני מעדיפה

קצת גשם על פני שמש קופחת... אבל לכי תדעי מה יהיה עוד שבועיים... חוץ מזה שסתם זרמתי עם יהוני

Applebite

New member
התכוונתי: שמש../images/Emo31.gif../images/Emo7.gif

וזו לא פליטה פרוידיאנית, אני באמת סובלת בשמש

shiray

New member
חחח זהו, רעות התחילה ללמוד פסיכולוגיה,

כולם נכנסים ללחץ למה השגיאות הקלדה שלהן באמת אומרות עליהם?????? מה הלחץ?? שובתים אצלה! היא לומדת קומפיוטרס פור דאמיס...

Applebite

New member
my lachats is self inflicted!!

עוד הרבה הרבה לפני שרעות (לא) התחילה ללמוד פסיכולוגיה (האמת, גם לפני שאני התחלתי ללמוד פסיכולוגיה
).

shiray

New member
יווו יהוני, I LOVE YOU SO

חחחחח זה שבשבועיים שהייתי בעזריאלי מדי יום, ראיתי בעיקר שומרים רוסיים, לא אמור לעזור לנו איכשהו (אלא אם אני אתעצבן עליהם ממש ברגע שהם יתחילו לדבר איתי ברוסית, ויהיו מופתעים מההבעה של "מה לעזאזל אתם רוצים י?! אתם אלו שאמורים להבין שלא כל לבן הוא רוסי")? ובנתיים אני יכולה, כי אני מובטלת חסרת חיים, שאפילו לחכות לציוני פסיכו כבר לא נשאר לה... אלא אם בנתב"ג ייזכרו בזה שהם צריכים אנשים חדשים בדיוק אז... למרות שבעצם.... השלב הראשון גם ככה בבוקר, ככה שאני אופטימית :) כמעט קופצת על עננים וכזה...

noosh

New member
אבוא ../images/Emo127.gif

יהוני הקשבנו לבלו בשיעור ציור וזה היה כזה מושלם
you think you're immune

../images/Emo31.gif

בינתיים, לפחות. סקס עם גל אעשה מתי שארצה, ככה שלהגיע לת"א[ועוד בחורף, בגשם החומצי] נראה לי מיותר. או שפשוט להעביר ליום אחר

behappy

New member
../images/Emo45.gifבינתיים אין שום סיבה שלא../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

למעלה