"רקדנית באדום"

"רקדנית באדום"

שיחקת אותה אתמול בהרקדה "בבית הלוחם" הגשמת חלום

אני בשמים..

איך רקדתי ? איך זה נראה כשצופים מהצד ? הרגשתי כמו ב"לרקוד עם כוכבים".. מאיר אמסלם קליל בטרוף.. אני חושבת שהוא המורה הכי טוב בארץ ,, הוא ממש יודע ללמד

"רקדנית באדום"

זה נכון ש"מאיר אמסלם" הוא אחד המדריכים הטובים ללימוד "ריקודי עם"והגדולה אצל מדריך זה שהוא יודע "ללמד" ולא רק לעשות הרקדה

נכון ..בוקר טוב...

לפי מה שאני שומעת גם מרוקדים .. אין עליו בלימוד,, האמת אצל אחרים אני לא מצליחה ללמוד כמו שצריך, ומה שמאיר אמסלם מלמד אותי אני יודעת מעולה אפילו שאני לא ארקוד את הריקוד שנה.. מה שלמדתי אצלו יושב אצלי חזק,,

danielia1

New member
מעניין מאד... אני לא לומד אצלו אף

ריקוד... וגם כשאני מנסה זה לא הולך.... והוא גם מלמד כל דבר חדש שצץ גם מתוך ידיעה שאורך חיי הריקוד יהיה שבוע בדיוק.

ברכותי...דניאל

אתה הראשון שאומר שאי אפשר ללמוד אצל מאיר.. באמת הראשון , וזה בסדר , לגבי השירים החדשים , עד כמה שהבנתי שהולך להיות איזה מהפך.. בוא להינות איתנו ולהיות חלק מהמהפך החיובי..
.. והכי חשוב ברור לי שבסוף אני ואתה נפגש בבית הלוחם , למרות שאתה ממש אנטי כלפי בידידות עמוקה רקדנית באדום

דני לגבי ריקודים חדשים שצצים

פשוט מאיר אמסלם מלמד לפי דרישת הרוקדים הם אלא שדורשים שהוא ילמד כל ריקוד חדש שצץ אבל לפי השרשור הארוך שהיה בפורום במהלך השבוע האחרון אני מקווה שדברים ישתנו וימעיטו בקצב הלימוד ובקצב היצירה המטורפת שאנו עדים לה בתקופה האחרונה........

נכנס

New member
שבת שלום רוקדים../images/Emo42.gif

שוב שבת שלום, שבת נפלאה,שמש וחמימות. ומכול זה חבקו בחום את הילדים ושדרו אהבה. מי יכול לעזור, רוצים לרקוד מחר בהרצליה מגרש הגלגליות אני חושב, אייך נוסעים אנחנו מגיעים מכביש 1 מירושלים תודה.
מבשל ורץ לפני שישרף ביי ביי.

פשוט מאוד

נוסעים בכביש מס' 1 מירושלים . נכנסים לנתיבי איילון. ממשיכים לנסוע עד שמגיעים למחלף הרצליה מרכז עולים עליו ופונים ימינה לכיוון קניון "שבעת הכוכבים" (הרמזור הראשון) ופונים שמאלה, ממשיכים ישר עם הכיכר, עוד רמזור, ומיד אח"כ תפנו ימינה ותחנו בחנייה הגדולה של הספורטק. תלכו לפי המוסיקה. רק בואו ונחזיק אצבעות שלא יירד גשם מחר. <יש אגב לפחות 5 חבר'ה שאני מכירה שבאים מירושלים והסביבה> שב"ש פורום

נכנס

New member
אוהבת לרקוד תודה../images/Emo24.gif

גם אנחנו מגיעים בלי נדר גשם שירד שירד וכמה שיותר בבקשה בבקשה גשם גשם ומהר.שבת שלום ובכייף, ועדיין לא סימתי לבשל לשבת מבשל בכייף.

rak dan

New member
החטאים של ירון ושלנו ורויטל התמה

לרקדנית האדומה ולאודרי, את המסר הבא כותב אני למענכן הרוקדות הצעירות הכותבות בפורום. אנני יודע עד כמה הספקתן לטעום מתפוח עץ הדעת, אך זאת אומר לכן על עולמנו עולמם של האנשים הבוגרים. תדענה ותזכורנה שרובנו: רודפי כבוד, מעמידי פנים, מתנשאים, מתחזים, צדקנים, יפי נפש, רכלנים, נצלנים, והרשימה עוד ארוכה. את הדברים הבאים כתבתי עלינו החוטאים בהרקדות, רוקדים ורוקדות עם בני זוג שאיננו נשואים להם, ירון, אנכי וכל האחרים שאיננו נבוכים או מתביישים בכך. כמובן שמרויטל נחסכים כל הרעות והחטאים הללו בהרקדה שלה לנשים בלבד. "מה אנחנו בעצם עושים שם בהרקדות ? נפגשים פעם ולפעמים פעמיים בשבוע עד מאוחר בלילה, שולחים ידים וזרועות אחד לשניה, אוחזים במותניים ובכתפיים, וואוו לעיתים הגוף חשוף, מסתכלים אחד לשניה עמוק בעיניים וצוחקים, במשך הזמן יש דיבורים משלנו, והגרוע מכל סיבובי לחץ צמודים והשכבות שלא נדע". כל זה לא מפריע לחוטאים ולחוטאות בחטא ההרקדות, כן מפריע להם אותם הגברים ומביך את אותן הנשים, זר פורח אחד בודד של צבעונים שהוגש לאחת ויחידה בהרקדה. חוצמזה ירון זה לא מישר, אלא סתם "תרגיל ירון" בשביל למשוך תשומת לב . לרקדנית האדומה ולאודרי הנני חוזר על דברי ברכתי: לכי לך בביטחה אחרי מה שיאמר לך לבבך , אל תקשיבי לחששות ולפחדים, שהם מנת חלקנו כולנו. אם תיכשלי ותיפלי, לעתים פעם ופעמים, תתחשלי ולא תותרי, אל תסתכלי לאחור והמשיכי בדרכך! זר פרחים על נחישותך בהגשמת מאווייך !

למעלה