רצתי להגיד ש

רצתי להגיד ש

AXN לא ישדר את העונות הבאות של תיקים באפילה מעבר לעונה ה-3 בעתיד הקרוב. להלן תשובה שקיבלתי מהם: יש ברשותינו רק את 3 העונות הראשונות של הסדרה ושידרנו אותם מספר רב של פעמים, כרגע אין לנו את עונות ההמשך ולכן את באפשרותינו לשדר אותם, אם יהיו שינויים בעתיד אנו נפרסם זאת בערוץ ובאתר. נשמח לענות לשאלותייך גם בעתיד, בברכה צוות AXN אם ידעתם אז לא משנה.

Gilliana

New member
זאת התשובה הקבועה שלהם

וכבר כתבנו להם כמה וכמה פעמים - קיבלנו את אותה התשובה ממש. בכל אופן, נמשיך לקוות לטוב

eve6

New member
אני תוהה מה טלעד עשו בזכויות השידור

של הסדרה, הרי טלעד עוד מעט תהיה היסטוריה (כזכור הם הפסידו במכרז של הזכייניות - סוג של צדק פואטי אחרי כל החרא שאכלנו מהם כל השנים).
בכל אופן, הסדרה תגיע לאן שהוא מתישהוא. וסביר להניח שגם סטאר וורלד ישדרו שידורים חוזרים אי שם בעתיד הקרוב או הרחוק.

Gilliana

New member
לא בטוח שבכלל יש להם זכויות

יתכן שהם קיבלו זכיון מוגבל בזמן (כפי שנהוג בתחום) והוא כבר פקע מזמן.

אז איפה הבעיה?

אם לטלעד את הזכויות שידור מה הבעיה לקנות מפוקס את הזכויות????? אני מניחה שלקנות מהם זה יותר טוב מאשר להתמקח עם טלעד.. ודרך אגב אני לא חושבת שאכלנו ח%$%%א מטלעד. יחסית הם היו סבירים.

Gilliana

New member
נו באמת עינת, מתפלאה עליך...

איפה הבעיה? AXN הבעיה!!! הערוץ כפי הנראה לא מוכן להשקיע את הכסף (ואני מניחה שמדובר בסכום נכבד) לרכישת העונות - יותר פשוט מזה???

אני לא שופטת..

כיוון שאני לא עובדת ולא מכירה עובדים ב AXN אני לא כועסת עליהם בגלל סיבה שאני חושבת שהיא נכונה... אולי זה נכון אולי לא. אין טעם להאשים אותם בגלל סיבות שהמצאנו או שנראות לנו הגיוניות. יכול להיות שבאמת טלעד לא מוכנים למכור את הזכויות שידור..

eve6

New member
"יחסית היו סבירים"??

אני בשוק, ממש בשוק
כנראה שאת אדם מאד סלחן, או שלא היית באזור בשידור הראשון של הסדרה. שמעת על הביטוי "טלעוד" או "לטלעד"? (מונח שנפוץ בשנים האחרונות בפורומי טלויזיה שונים), והכל התחיל מהיחס המזעזע של טלעד לסדרות הרכש שלהם, הראשונה ש"זכתה" לכך היתה "תיקים". אני לא יודעת מאיפה להתחיל...מזה שקטעו את העונה השישית באיבה, או מזה שבכלל את הפיילוט שידרו א-ח-ר-י DEEP THROAT, ועוד כמה בלבולי סדר בין הפרקים שאני כרגע לא זוכרת, או ששידרו פרק אחד ( EN AMI ) בלי הטיזר, או שאחרי העונה השלישית (נדמה לי) התחילו לדחוק לאט לאט את שידור הפרק יותר ויותר מאוחר, לכיוון הזריחה. שלא לדבר על זה שאת העונה השמינית "הרדימו" לאיזה שנה וחצי כשהיא כבר מתורגמת ומוכנה לשידור אצלם במרתפים. עכשיו זה כבר לא ממש מציק לי, אבל כשאני נזכרת בתקופה ההיא וכמה זה היה מעצבן (ולא היו אמצעים זמינים אחרים כמו היום, אפילו לא הסטים של דיוידי) אז מתחממים לי כמה פיוזים...

orityemini

New member
אבל תסתכלי על הצד החיובי....

בסופו של דבר למרות כל הקשיים שטלעד האכילו אותנו במהלך השנים (ויעידו כל העצומות ששלחנו וכל הטלפונים שהרמנו לדובר טלעד מוני האדיש) טלעד שידרה את כל תשע העונות של הסידרה!! הם לא הפסיקו לשדר באמצע כמו קשת שהפסיקה את באפי, NYPD, קרוליין וסדרות נוספות (לא ממש אכפת לי שהפסיקו את NYPD אבל הפסקת באפי היתה טראומה בשבילי). תשע עונות זה הרבה מאוד זמן והרבה מאוד כסף (בעיקר סידרה כמו תיקים) וטלעד באמת התאמצו לרכוש את כל העונות ולשדר אותן. אז נכון שלקח להם מלא זמן ושהם קבעו שיא חדש של התעללות בסדרות, אבל העיקר בשבילי זה שהם שידרו את כללללללללל הפרקים ועל זה (באמת שרק על זה) מגיע להם צל"ש. חומצזה, מגיע להם שהם עפים, ככה לזלזל בצופים?

Gilliana

New member
כנראה באמת ש...

העם היהודי התרגל יותר מדי לסבול. מה שאת אומרת הוא שאם את קמה בבוקר ולא קיבלת את סטירת הלחי שאת רגילה לחטוף כל בוקר, את אומרת תודה. אני לא הייתי נותנת להם שום צל"ש על הויה דולורוזה הזאת שהם העבירו אותנו, תשע עונות או לא תשע עונות, SORRY.

אני עם אורית..

מצטערת "לאכזב" אבל אני צפיתי בשידורים הראשונים של הסדרה. מהפרק הראשון ועד האחרון. ומצטערת, אבל לא, אני לא כועסת על טלעד. כמו שאורית אמרה טלעד הביאו את כל 9 העונות למרות הכסף הרב שזה עלה. והעובדה שהזיזו את השעת שידור לאמצע הלילה זה לא בגלל שטלעד החליטו להתעלל בבני אדם אלא בגלל הריטינג היחסית נמוך שהיה לסדרה והם התחילו לשדר מאוחר רק מהעונה החמישית!. וראו את זה גם לפי כמות הפרסומות במהלך הפרק. אני מצטערת לנפץ לכם את המלחמה והכעס אבל מדי יום אני מודה לטלעד על העובדה שהם קנו ושידרו את הסדרה מתחילתה ועד סופה. ואפילו הגדילו ועשו כששידרו שוב את הפרק "יום שני" כשבירושלים הייתה תקלה ולא יכלנו לראות. "ההתעללות" לא נבעה מרוע אלא מהריטניג הנמוך שהסדרה "זכתה" לה עם השנים. (ואל תגידו שזה בגלל השעת שידור המאוחרת) . הם תמיד טרחו להודיע ולפרסם לפני כל עונה. הם שידרו פרומואים רבים לשעת השידור והיום. נכון, לקראת העונה השביעית הם קצת חיפפו. אבל בשורה תחתונה הם נתנו לנו את מה שרצינו.. אני בכלל לא אדם סלחן. אבל מצטערת לכעוס על טלעד לא "יעשה לי את זה" הם לא פעם שידרו שידורים חוזרים , הם רבו על זכויות השידור עם YES הכל בשביל לתת לצופים את מה שהבטיחו....

Gilliana

New member
מבחינתי AXN...

... הרבה יותר גרועים מטלעד בכל מקרה. לי הפריעו בעיקר הפרסומות והחדשות שקטעו את הפרק אבל מעבר לזה לא זכור לי שהם עשו הרבה נזקים. התכוונתי בסך הכל לומר שבעיקרון להביא את כל תשע העונות לא עושה אותם לקדושים אבל אין מה להשוות עם AXN. זה בטוח.

eve6

New member
אוקינוס, מעולם (כמעט) לא-לא הסכמתי

עם הודעה כמו עם הודעתך! (וזה לא אישי, ברור לך, נכון?
) אני באמת מעריצה את הגישה שלך, שהיא מאד בוגרת ובריאה (ואני לא מתכוונת בציניות) את מתייחסת לכל העניין בסלחנות, כי באמת בעקיפין, בזכות טלעד, "זכינו" להפגש עם הסדרה המופלאה הזאת. ולעניין עצמו - מי מדבר על "רוע"? אני לא השתמשתי במילה הזאת! ידוע לי שמדובר בבני אדם שם (אולי לצערנו... )..אני מתכוונת לחוסר מקצועיות, לזלזול ולאופן שבו *לא* מתנהגים עם שידור של סדרה. וזה שסדרות אחרות "הועפו" גם מזכייניות אחרות זה לא תירוץ. לפחות אותן סדרות שודרו בשעות סבירות (אם כי "באפי" בשעה 6 בערב זה היה ממש מטומטם, אבל לפחות לא בשעות השינה). מצד אחד אני שמחה בשבילך שאת לא מרגישה נפגעת. מצד שני, כבן אדם עובד, הרגיז אותי בטירוף לחכות לשידור הלילי. ולא, וידאו זה לא פתרון. מגיע לי לראות ב"חי". זינזאנה (בשידור חוזר שני או שלישי), "קצר בחצות", קובי מידן או איזה תכנית שלא היתה, שהייתי צריכה להתענות דרכה כדי לחכות לתיקים - שום תירוץ לשידור התכניות האלה בשעות האידיוטיות האלה לא מתקבל מבחינתי. טלעד פשוט מזלזלים בצופי סדרות הרכש שלהם (גם לפרקליטים ולאליאס זה קרה וקורה, אגב) ומחקים אותם בכשרון מופלא בזמן האחרון גם ערוץ 10. (למי שתוהה לאן נעלמו "אד" ג'ורדן", "בנות גילמור" או "חוק וסדר" - שיפנה לערוץ, בטח יפנו אותו בחזרה לאם הרוחנית - טלעד), ואפרופו רייטינג, לא נראה לך שתרומה נכבדה לירידה ברייטינג תרם השידור המאוחר?? זה די ברור מאליו, לא? טוב, זהו בינתיים. עכשיו אני הולכת לשפוך על עצמי דלי מים קרים.

אני מבינה אותך.. באמת..

ויכול להיות שהעובדה שתיקים הייתה בחיי בזמן לימודים וצבא אז השעה פחות הפריעה לי. אני באמת מבינה אותך ואת הכעס רק שנראה לי שכרגע זה כבר מיותר. אני פשוט החלטתי שבסופו של דבר שורה תחתונה קיבלתי מה שרציתי אז כבר עדיף לשמוח על זה... ובטח שזה לא אישי:)

1Shir

New member
תשובה

טוב הפעם ה-1 התחילה לדעתי ב- 15/2/04 של השידורים היומיים מא' עד ה'. החצי היה שהם שידרו שוב באותה מתכונת של שידור יומי את העונה הראשונה. אחרי כן הם התחילו עם המרתונים בסופ"ש שוב מתחילת העונה הראשונה. ושידור מספר שלוש היה לא מזמן וגם הוא היה יומי..

למעלה