רצפת בטון אפוקסי

fireman

New member
אם אתה מחפש את זה

כפתרון זול ותחליפי לאריחים אתה לא בכיוון הנכון.... ב99.9% מהמקרים שראיתי רצפות כאלה מבוצעות התוצאה היא בינונית מינוס במקרה הטוב וזוועת עולם במקרה הפחות טוב. האפוקסי נשרט בקלות ונראה זוועה אחרי זמן מינימלי, במידה ולא איפשרו ייבוש מספק לבטון האפוקסי מקבל בועות עד שהוא מתפוצץ ונשאר חור מכוער.

מה אתה אומר... ממש חידשת לי

חשבתי שזה אמור להיות ממש עמיד. לא חיפשתי את זה כפתרון זול, אני יודעת שזה אפילו יותר יקר. לדעתי בתמונות של בתים זה נראה קלאסה אחרת ממרצפות. מה גם שהבנתי שעושים את זה במוסכים אז חשבתי שזה אמור להיות ממש ממש עמיד, כך לפחות טענו כל האתרים שראיתי.

גרזנית

New member
שלא תעיזי

קודם כל מבחינת מחיר כ 60$ למ"ר 90% מבעיות רצפות אפוקסי זה נושא יישום ואין לך את היכולת לפקח על ביצוע העבודה הזו, זה דורש מומחיות באיפיון ובפיקוח , יישום לא נכון יביא להתקלפויות, סדיקה וכו (אני למדתי את הנושא כחצי שנה במסגרת עבודתי). אם תצטרכי תיקון, לעולם לא יגיע למראה אחיד. אף פעם זה לא יראה נקי כמו מרצפות ואף פעם לא יהיה נעים לשבת על רצפות כאלו. מה שאת רואה בתמונות זה אחרי עבודת פוטושופ ולפני שימוש. תרדי מזה!

גרזנית

New member
עוד נושא

מבחינת לוחות זמנים זה סיפור: חובה להמתין 28 יום לאשפרת יציקת הבטון לפני שמבצעים תשתית, אח"כ מומלץ לפחות עוד חודשיים על מנת שכל האויר הכלוא בבטון ישתחרר אחרת נוצרים pinholes שהם חורי סיכה באפוקסי שנוצרים כתוצאה מהשתחררות הגזים הכלורים בבטון דרך האפוקסי, כל חורון כזה הוא נקודת כשל שדרכו יחלחלו מי השטיפה שלך טאחכ יהיו התרוממויות.

למעלה