רצסזמיזדא תגידי כשהמחשב ביקש ממך לבחור כינוי את פשוט הנחת ת`אצבעות על המקלדת ולחצת בצורה אקראית?
ס סקרן 1 New member 21/12/03 #1 רצסזמיזדא תגידי כשהמחשב ביקש ממך לבחור כינוי את פשוט הנחת ת`אצבעות על המקלדת ולחצת בצורה אקראית?
ס סקרן 1 New member 21/12/03 #4 ממש לא! או שלא הבנתי אותך נכון. דרך אגב היא גולשת ממחשב אם אני משער נכון אז מה הקשר לאותיות של הסלולארי?
ממש לא! או שלא הבנתי אותך נכון. דרך אגב היא גולשת ממחשב אם אני משער נכון אז מה הקשר לאותיות של הסלולארי?
ס סקרן 1 New member 21/12/03 #5 אני משער שהיא ממחשב כי היא גולשת בהמון פורומים כמו סאבלימינל והצל אתאיזם ודת ועוד שאני לא זוכר
ש שיSY New member 21/12/03 #6 אבל תסתכל על המספרים ותראה שזה מ7 עד 3 משמאל לימין . וזה לא קשור כל אחד יכול להכנס להרבה פורומים.
ס סקרן 1 New member 21/12/03 #9 אופס לא הבנתי נכון את מה שאמרת בקשר למספרים. עכשיו הבנתי יש בזה משהו. אגב רפי אתה גולש הרבה בנוער שינוי?
אופס לא הבנתי נכון את מה שאמרת בקשר למספרים. עכשיו הבנתי יש בזה משהו. אגב רפי אתה גולש הרבה בנוער שינוי?
ר רפי rafi New member 21/12/03 #13 בינתיים שאלתי שם רק שאלה אחת! דרך אגב הדעות שלהם לא כל כך קיצוניות כמו הנציגים שלהם בכנסת.
ר רצסמיזדא New member 22/12/03 #15 זו פעם ראשונה שאני נפגשת עם המושג סאבלימינל והצל ובחיים לא נכנסתי שם לפורום!
ר רצסמיזדא New member 23/12/03 #19 זו פעם ראשונה שאני פוגשת את המושג הזה: "סאבלימנל והצל" קל-וחומר שאף פעם לא נכנסתי שם לפורום!!
ר רצסמיזדא New member 21/12/03 #10 אחרי שהתיאשתי מכל הכינויים שאהבתי לחצתי אותיות בסדר מסויים שהיה לי מול עיני. נראה אם תצליח לגלות מאיפה לקחתי את הסדר, בטוח יש לך גם את זה...
אחרי שהתיאשתי מכל הכינויים שאהבתי לחצתי אותיות בסדר מסויים שהיה לי מול עיני. נראה אם תצליח לגלות מאיפה לקחתי את הסדר, בטוח יש לך גם את זה...
ר רפי rafi New member 21/12/03 #14 לפי סדר של חלום שחלמת בהקיץ... לא מענין אותנו מה הסדר! את רוצה תגידי, לא רוצה לא צריך.