רציתם ?so called choas קיבלתם!

רציתם ?so called choas קיבלתם!

הנה רשימת השירים מהופעה של אלאניס אתמול בקולומביה Eight Easy Steps All I Really Want So-Called Chaos Are You Still Mad? Perfect Head Over Feet The Couch 1 You Oughta Know Not The Doctor Hands Clean The Couch 2 Hand In My Pocket Knees Of My Bees Uninvited Everything Ironic Thank U רק חסר front row!

BaBa LiVe

New member
אוקיי, דן אתה דורך על יבלות!

רק שתדע לך שבהופעה הראשונה בארה"ב היא שרה 14 שירים!!!!! אתה קולט???? 14 שירים - מתוכם שניים (2) מסו קולד קאוס! כמובן אייט איזי סטפס ואבריטינג! ועוד 3 פעמים את דה קאוץ כמה מיותר! ואיפה יו לרן? אבל אין לי מילים רעות על נוט דה דוקטור, פרפקט, אר יו סטיל מאד ותודה לאל שהיא נזכרה בסו קולד קאוס וניז אוף מיי ביז! אגב, ב99 וב2002...היא שרה 21 שירים! אבל היא נהפכה קשישה עם השנים!

חחחח.......קשישה..........

אני אומר נארגן כבר הלוויה........

BaBa LiVe

New member
יש MP3 לנוט דה דוקטור 2004!

נשמע טוב... אבל אין כמו הגירסה האגדית של הארץ! השיר הכי טוב, לדעתי של אלאניס בלייב! אז תכנסו לאלאניס יוטופיה! ותמצאו את זה

Rוית

New member
באמת מזכירה את הגירסה של הארץ

גירסה חמודה, אהבתי את הפתיחה..

BaBa LiVe

New member
עכשיו נותר לקוות שהאמריקקי הזה

יתעורר כבר! ויגיד אם יש לו את כל ההופעה! אני חייב להזריק אלאניס לוריד! משהו חדש! נו שיקליטו!

Rוית

New member
ומה אתם אומרים על

השיתוף של בר נייקד ליידיס בYL? נשמע קצת עם זיוף משהו לא? אבל חביב, משעשע קצת

bmk

New member
והמעריצים שלהם ירדו קצת על אלאניס

ממש לא נחמד מצידם

bmk

New member
זה פורסם באלאניס יוטופיה

במקןר זה פורסם באתר של BNL: the concert was awesome except for alanis and this nelly mckkay or whatever...they both stunk...here's what i can remember of the songs they played in no particular order.. (The BNL setlist, that is) brian wilson testing 1 2 3 one week $1000000 old apartment stomach vs heart some fantastic pinch me shopping for you call me call and answer maybe katie i dont get it anymore shoebox hello city too little too late its all been done if im wrong or if u have more to add post after me ITC

Rוית

New member
אכן נחמד מצידם...

מעניינת היריבות בין המעריצים כאשר האמנים עצמם אוהבים אחד את השני

מזעזע!

אני כול כך שונא אותם! אין לי מושג מה אלאניס חשבה לעצמה שהיא יצאה איתם לסיבוב הופעות, הם פשוט גרועים והגרסה שלה איתם לyou learn עוד יותר!

BaBa LiVe

New member
Taormina, Italy- MP3

אוקיי אז כפי שציינתי, בתיה הגדולה מכולן (כמובן) מצאה לנו חם חם הופעה חדשה מאיטליה, אומרים שזה באיכות טובה בין היתר תוכלו למצוא בה את פלינץ ואת באבא. וגירסה שנייה של פרונט ראו שמכפיל את מספר הגירסאות שלו בשבועיים! זאת הרשימה Eight easy steps All I really want The couch 1 Baba Are you still mad? Flinch Head over feet The couch 2 You oughta know Hands clean Front row The couch 3 Hand in my pocket 21 things I want in a lover Uninvited Everything You learn Ironic Thank u אתם מוזמנים לפנות אליי או אל בתיה, ותוכלו למצוא אותה גם בדיירקט קונקט

bmk

New member
כרגע אין את thank u

אבל הנושא נמצא בבדיקה. עוד לא שמעתי אבל זה צריך להיות ענק !!!!!!!!!!!! כמו כל הופעה של אלאניס

כמעט כול הופעה ששמעתי מאיטליה

היתה באיכות גרועה! ותמיד שם היא נותנת אחלה שאו

BaBa LiVe

New member
אוקיי האיכות לא כ"כ רעהה

אפשר להשיג עוד 4 שירים מההופעה הראשונה באיטליה והנה אשכרה ישבתי וספרתי! הנה הנתונים, על הסו קולד "סו קולד קאוס טור" עד עכשיו אלאניס עשתה 15 הופעות "מלאות" (בערך בין 15-16 שירים) מס' הפעמים שאלאניס שרה ב15 ההופעות מאז תחילת ה"טור" שלה: Eight Easy Steps - 15 Out Is Through - 0 Excuses - 4 Doth I Protest Too Much - 2 Knees Of My Bees - 5!!! So-Called Chaos - 1 Not All Me - 5 This Grudge - 3 Spineless - 3 Everything - 14 (היא רצתה לשיר את זה גם בפעם ה-15 אבל הגשם מנע זאת)

למעלה