רציתי שתדעו...

ליאתA2

New member
רציתי שתדעו...

אני גם כן גרה בחו"ל אבל אני לא שייכת לפורום נוער, עברתי את הגיל מזמן. מדי פעם אני קוראת מה שאתם כותבים וזה ממש מעניין ועצוב ומשמח. הכל ביחד. לפעמים כשאני קוראת על קשיי ההסתגלות של חלק מכם והגעגועים שלכם לחברים, אז עצוב לי. בניגוד אלי, שעברתי הנה מרצוני החופשי, לכם לא היתה ברירה. מצד שני, כשאני רואה איך אתם מעודדים אחד את השני וכמה אתם אוהבים את הארץ ושרובכם מתכוונים לחזור, זה משמח. זה פשוט יפה לקרוא איך אתם מתמודדים עם הקשיים ובסופו של דבר, עוברים אותם בהצלחה. ועוד דבר (שעצוב לי ושמח לכם) - אני גולשת בארבעה פורומים שונים דרך קבע(לא כולל הפורום שלכם). פורום נוער בחו"ל הוא הפורום עם הגולשים הכי מנומסים, תרבותיים וחברותיים. בפורומים אחרים יש הרבה פעמים אנשים תוקפניים ופשוט רעים שמנסים להרוס לכולם. אז רציתי שתדעו שאני ממש נהנית להציץ מדי פעם לפורום שלכם ולהיזכר שעוד יש תקווה.

Julia16

New member
תודה ליאת!

קודם כל, יש לך שם יפה...(לא יודעת למה, אבל אני נורא אוהבת את השם הזה, ותמיד כשאני כותבת איזה סיפור, אני קוראת לגיבורה בשם ליאת..) אניוואי, את בטוחה שלא התבלבלת בפורום בקטע של 'הכי מנומסים וחברותיים'? חחח..סתם..אני חייבת להודות שבאופן אישי, אני לא הייתי כזאת מנומסת לפני שעברתי לפה ואולי אפילו הייתי קצת חוצפנית..(הרבה יותר אמרתי לאנשים את מה שאני חושבת בלי בושה..) אבל אני חושבת שמעבר לחו'ל בהחלט מאוד משנה את האופי של מישהו ישראלי (במיוחד אם הוא עובר בגיל צעיר) והופך אותו להרבה יותר מנומס ותרבותי כזה. בכל מקרה, תמשיכי לקורא ולהנות מהפורום שלנו ואת מוזמנת גם לכתוב בו מדי פעם אם בא לך!

נעמצי

New member
תודה ליאת!../images/Emo3.gif

האמת היא, שזה ממש מחמיא - לי לפחות- שגם אנשים שלא קשורים לפורום קוראים אותו, זה סימן שאנחנו מענינים. ובקשר לנימוס? חבל שלא שמעת איזה קללות קללתי לפני דקה כשהמחשב עשה קולות של גסיסה.

למעלה