רציתי רק

Amir33

New member
רציתי רק

לשתף אתכם אתמול שני בנותי התאומות החלו לזחול בו זמנית איזה כיף

דיאבלו

New member
איזה כיף????

חביבי, לך לטמבור ותקנה 3 גאלונים של סופר גלו אתה צריך עכשיו להדביק כל דבר בבית המלצות : תדביק את השלטים של הטלוויזיה כבלים מערכת אחד לשני ואת כל החבילה לאמצע השולחן בסלון. את המפה של שולחן האוכל, תדביק בפינות ועל הכל תדביק את הווזה עם הפרחים לא לשכוח להדביק את העציצים לרצפה (יש לילדים נטייה למשוך עלים ואז כל העציץ נשפך) בחדר השינה שלך תדביק כל מה שיש על השידה (ילד זוחל- משמע ילד שיכול להיתלות על השידה, להתרומם ולהכניס לפה כל מה שהוא רואה) בקיצור הולך להיות לך שמח בבית!!! די<שחולה על ילדים>

Amir33

New member
אתמול

בצהריים עפתי הביתה (זה אתה פיטר שכמעט נכנסתי בך בגובה 3000 רגל? וואלה מצטער מיהרתי ) אספתי את כל מה שלא מחובר והורדתי למרתף. עכשיו לא נשאר מקום לאוסף היין שלי תמיכה בעניין???

דיאבלו

New member
תמיכה??? בבקשה

אני מצטער שאין לך מקום ליין תביא אלי, אני אשמור על הבקבוקים (אבל לא על התוכן) תגיד, בין כל האוסף, יש אולי את הבקבוקים שסמדר גנבה מהייקב??? סתם, כי אני מחפש אותם
די<מנסה להראות ידע בטלנובלות>

Amir33

New member
ידעתי.

ידעתי שהייתי צריך להביא למפגש יין מבטיח להביא יין למפגש הבא

פלסטיק

New member
עכשיו תתחיל לעלות ברמת החיים ../images/Emo8.gif

הדברים יעלו לשולחן ואחרי שהן ילמדו לעמוד, יעלו למדף הגבוה וכשהן ילמדו לטפס..... ברכות, אכן כייף גדול

עליה כפולה אפילו בו זמנית-נהדר!

תפלא כמה מהר תינוק זוחל הופך לתינוק מושך ומטפס ומגיע. פעם האיש שלי היה במילואים כמובן שאז קורות כל התקלות החשמלאיות והטכניות. ערב אחד הטלויזיה נדלקת,אבל אין קול ואין תמונה. אפילו בגילי הצעיר ותמימותי הטכנולוגית, ידעתי שאם יש אור סימן שהיא מופעלת. אבל אני מכבה, מדליקה מחדש- נאדה. מתה לי הטלוויזיה. קוראת לשכן (מקריח, דוחה -שלא יהיה ספק, לשכנים שלי רק הדשא ירוק יותר), הוא מביט בטלוויזיה, מזיז קצת את המתגים ימינה שמאלה וראו זה פלא. יש קול ותמונה כי במצב 0 אי אפשר לראות או לשמוע. ככה למדתי שהזחל כבר התרומם עד גובה כפתורי הטלוויזיה.

Amir33

New member
אצלי המצב קצת הפוך

הן הלכו בעזרת הליכון או שמא נגיד נסעו לפני שזחלו אז הן יודעות לכוון את ה-DVD לשפוך את האשפה (על הריצפה) ועוד...

Amir33

New member
הן

ובכן הן בנות 11 חודש לא זהות, אבל דומות מאוד ומבטיח לארגן תמונה. הילה, תאומים זה סיפור לא קטן לפני שאשתי הרתה היא כל הזמן התפללה שתלד תאומים (רצתה לסגור את הבסטה בלידה אחת) אז ראשית אני מאוד שמח לספר שהיא בחודש 5 (והבסטה עוד פתוחה) ואת מנסיון יודעת שתינוק רוצה (לפחות)בשלושה חודשים הראשונים לחייו ארוחה כל 3 שעות, יום לילה לא חשוב. תארי לך מצב בו את צריכה לקום כל שעה וחצי להאכיל אחד מהמתוקים האלו ועוד איזה חצי שעה בשביל הגרעפס, לא נותר זמן לישון. ואלו רק הקשיים הראשונים, איפה חינוך איפה בריאות איפה פרנסה. שנית כמו שכבר הבנת אצלי כל פגיעה בול אמיר חולה על ילדים

זה בדיוק מה שאני חשבתי

לסגור את הבסטה! אני עם הרעלת הריון שלי ממש אין לי עצבים לחשוב על עוד הריון עכשיו או בכלל. גם ככה הבייבי שלי אכלה כל שעתיים אז סובלים קצת בהתחלה ואח"כ איזה עונג. חכה שהן יגדלו. לא תצטרך לשעשע אותן. הן ישעשעו אחת את השניה. אחחחחחח הייתי מתה לתאומות. הילה - מחכה לתמונה !

תותית11

New member
מזל טוב:)

איזה יופי אמיר:)) מזל טוב!! תהנה מכל רגע. עוד מעט ילכו, עוד מעט ירוצו. עוד מעט ירוצו אחריהן חתיכים ואתה תעמוד בחלון בלילה ותדאג ותרצה כבר שתחזורנה:)

מייקי69

New member
עיסקה !!!!

יש לך כפולות? רוצה החלפות? יאאאאאאא איך אני מקנאה ! אז תחשוב טוב. מוכנה לתת לך אופניים בתמורה לאחת. מה ´כפת לך. תוכל לישון שלוש שעות ברצף (לפחות עוד ארבעה חודשים!) אז מה אתה אומר? מייקי לא מסתפקת בתמונה - רוצה הסנפה ארוכה וביס גם!

כל חיי השתוקקתי לתאומים..ואפילו

לשלישיה איזה כיף לך חסכתם לידה אחת וגם זה משהו מקסים כל כך תאומיםתן תן להם חיבוק ונישוק ומעיכה בטוסיק ממני אוי טוסיקים של תינוקות אויששש הדבר הכימתוק בעולם

למעלה