רציתי רק לשתף....

Dream Warrior

New member
רציתי רק לשתף....

למרות שעבר הרבה זמן מאז שכתבתי כאן, אני נכנסת כל יום ובודקת את ההודעות
מאז הפעם האחרונה, מי שזוכר, לא היו לי חלומות צלולים חוץ מאחד, שקרה בלי שרציתי. התמקדתי ביומן החלומות שלי, ואפילו התחלתי לצייר שוב, ואני מנצלת את העובדה שאני מציירת ברמה די נחמדה בשביל לצייר דברים שאני זוכרת מתוך החלומות שלי, ומוסיפה אותם ליומן. היו לי איזה שישה ימים רצופים שלא זכרתי אף אחד מהחלומות שלי בבוקר, ממש כלום... עכשיו זה חוזר לאט לאט
טוב, חחח זהו כנראה, אין הרבה מה להגיד...

לקשמי

New member
ברוכה השבה

גם לי קורה שאני מתעוררת ולא מצליחה לזכור את החלומות שלי, זה די מבאס. היום למשל זכרתי ממש בקושי בקושי ורשמתי ביומן בצורה די מבולבלת את מה שאיכשהו הצלחתי לזכור. (תמונות וקטעים מבולבלים). בהצלחה בהמשך.

איזה כיף לך...

אני כל פעם עושה הפסקות של שלושה חודשים........:-\ מחר אני אנסה לכתוב.. איזה יופי! את מציירת ביומן? אולי תשלחי כמה עבודות לפה?

Dream Warrior

New member
תודה ../images/Emo13.gif

כן, זה מבאס כשיש תקופה חלשה, אבל היום גיליתי שסיימתי עוד דפדפת
היומן שלי זה קלסר, כשנגמר אני פשוט מוסיפה עוד דפדפת... אני מציירת סצנות ודמויות מהחלומות שלי... זה עוזר לי לזכור טוב יותר, נותן לי משהו לעשות בשעות החופשיות בספריה, וגם אני משתפרת בציור
זה הראשון מאז שהתחלתי לצייר, הרמה לא משהו כי שנים שלא ציירתי, אבל מאז די השתפרתי
הקובץ גדול מדי מכדי להעלות אותו כתמונה... זה החלום הצלול האחרון שהיה לי... זה (אמור להיות) קניון. היו שם הרבה אנשים, אבל לא ממש התעכבתי על לצייר אותם. אני עומדת בערך באמצע, עם מה שנראה כמו כותונת לילה. תמיד כשאני לא בצלילות לגמרי, ככה שני רק חצי מודעת שזה חלום (קשה לי להסביר...) אני עם פיג'מה או כותונת

ווי זה יפה!

זאת העבודה הראשונה שלך? לא כל כך הבנתי...
כשאני מצייר את החלומות שלי זה בדר"כ רק מפות וכאלה.. לא ציורים ציוריים ממש.. בחלום הבא אני אשתדל גם לצייר... ובכלליות את מציירת? אני מתעניין כי אני בעצמי אוהב לצייר

Dream Warrior

New member
זה החלום הראשון שציירתי...

כשהייתי קטנה יותר הייתי בחוגי ציור, ויש הרבה תמונות שלי מכיתה ה' שהן ברמה ממש מעולה... אבל מאז די הפסקתי. עכשיו לרוב אני מציירת דברים מחלומות, בעיקר כי חוץ מזה אין לי רעיונות לדברים אחרים שבא לי לצייר
נכון שזה כיף? זה מרגיע כזה

silverhawk

New member
אז למה שלא תכתבי? ../images/Emo13.gif

התעסקות בנושא (גם ברמה של כתיבה בפורום) יכולה להגביר מאוד את הסיכויים לחצלל. ונשמח אם תעלי ציורים נוספים (ותספרי כמובן את הסיפור שמאחוריהם).

למעלה