רציתי רק לומר..

רציתי רק לומר..

חברי הפורום המקסימים רציתי להודות לכם על המאמצים שאתם משקיעים בלהיות עמדה להצלחה שלי. התרגשתי עד מאוד כשהשבוע לראשונה בחיי זכיתי במקום הראשון במצעד של רשת ג' ,דבר שרק מדרבן אותי להמשיך ליצור, לעבוד קשה ולרקום חלומות גדולים יותר לעתיד..במיוחד כשאני מרגיש ויודע שיש קהל כזה אוהד(דו משמעית...) שעומד מאחוריי תמידית ומצביע באופן שוטף במצעדים בפרט ובכלל בכל הקשור להצלחה שלי שיהיו לכם המון רגעים מאושרים ושתצליחו להבחין בהם אוהב הרבה אוהד חיטמן

שלגיה 14

New member
תודה אוהדי ../images/Emo13.gif

המקום הראשון הגיע לך, וזו רק ההתחלה.. :) מאחוריך לאורך כל הדרך!!

אוהדי תודה לך על המוזיקה

הנפלאה והמרגשת שאתה יוצר. מגיע לך ואף יותר להיות לא רק במקום ה1 במצעד, אלא גם שתושמע ותצליח בכל דרך כי אתה אכן אומן שראוי להכל. אנחנו שמחים להיות חלק מההצלחה שלך
שתמשיך לחוות רגעים של אושר. תודה שכתבת, אנחנו לא לוקחים את זה כמובן מאליו.

ranch22

New member
רק רציתי להגיב...

המון מזל טוב על המקום הראשון והמקום השלישי בגל"צ[שלא רחוק הרבה מהראשון..], כיף לשמוע שהמאמץ משתלם בסופו של דבר ושאף מעריכים זאת. המון המון מזל"ט, והיי, אנחנו מאחוריך :) הרבה הצלחה, יצירה ואושר. [וסתם כי זה מעלה לי נוסטלגיה של בנ"ע-"זה בזכותנו!זה בזכותנו!"-והמבין.. יבין]

ranch22

New member
חחחח

אני תוהה מה כבר כתבתי שגרם לך לכתוב את זה... ממ... לא עולה לי כלום בראש. [צריך להחליף את הפרצוף שלך לפרצוף של אוהד מוציא לשון]

ditzakatz

New member
the interview on GLZ today

From New York , listening to your live interview : Behatz'la'cha, and much health to you now and in the future!

אוהדי.

אני חייבת לציין שלא רק בשבילך אני עושה את זה. אני ממש מאושרת כל פעם שאני שומעת את השיר שלך ברדיו או שאחרים שרים אותם. וחוץ מזה אני חושבת שמגיע לכולם לשמוע את השירים שלך ולהכיר את אוהדי חיטמן. שיהיה לך המון בהצלחה. אוהבת המון נוף.

ענת 19

New member
הייתה הופעה מדהימה!

בהחלט מרגשת, כ"כ בוגרת ושונה מהופעת הבכורה לפני שלוש שנים.. מדהים! שתמשיך רק ליצור...

אוהדוש../images/Emo70.gif

תמשיך ליצור ולרקום חלומות גדולים לעתיד (זה לא נשמע כמו ברכה ליומולדת
) אין עליך
אתה מדהים
היום קניתי את האלבום החדש שלך וממש ממש אהבתי כל שיר...... לא היה אפילו שיר אחד שאמרתי שאני אוהבת קצת פחות

Ron15Aldinho

New member
אוהד! אוהבים אותך!!!

ודרך אגב! דיסק מדהים!!! כל שיר יותר יפה מהשני!! בהצלחה בהמשך! ותודה!!

אוהד,

אני חושבת שאתה מקסים. גם אני לא לוקחת את זה כמובן מאליו שהגבת פה ושאתה באמת אוהב את המעריצים שלך. אני גאה בעובדה שאני אוהבת אומן כמוך. אתה פשוט מדהים. אני אומנם לא הייתי בהופעת בכורה בצוותא וזה הורג אותי אבל ב-28 לחודש, אני מקווה להיות בקמלוט בהרצליה. אני יודעת שאני אעשה הכל כדי להיות שם. תמשיך לכתוב את השירים שלך, כי בלעדיהם אני לא יודעת מה אני אעשה. ומזל טוב על הדיסק החדש שמדהים לא פחות מהראשון. אוהבת, ירדן.

למעלה