רציתי רק להודות ליובל

tallguy1

New member
רציתי רק להודות ליובל../images/Emo39.gif

יובל תודה לך על שחזרת לפורום.האם זה רק ביקור או שבאמת חזרת? לכל שאר המשתתפים: יובל עומד בראש הזנדו ובעיני הוא מורה רציני ונפלא שהאיר לי את הדרך. חסרונו חסר לי. אתה מוכן לספר לנו קצת על הסדנה שלך בבית אורן? בקידה עמוקה, עודד

brandy1

New member
תשובה ליובל.

אם הייתי שם בודאי הייתי משתחווה עם כל הקהל.

darmha

New member
סליחה על התשובה המאוחרת../images/Emo9.gif

לא ראיתי שזאת התשובה לשאלתי מלמטה. אז היית קד עם כל הקהל זה נפלא. אבל למה הוא מחזיק שם את הפרח, מה הוא רוצה ממך? מן הסתם היית קד לו גם ללא הפרח. אז למה הוא מחזיק אותו באוויר? מה אתה לומד מזה? תראה לו ואז כל העולם יהיה פרח אחד. אתך בדרך, יובל

brandy1

New member
יובל.

האם אתה מרים באוויר זר פרחים לפני או ששנינו מרימים זר פרחים. מקווה שאני אתך בדרך רונן.

darmha

New member
חה! חה! חה!

הפרח כבר באוויר... למה רק מקווה? אתך בדרך יובל

darmha

New member
תודה רבה (קידה)../images/Emo6.gif

לאחר תקופה של שהייה בחול וטיפול בגוף, חזרתי, ולא לביקור. אנצל הזדמנות זו לומר שלום לכל משתתפי הפורום. אני מסתכל מסביב ורואה שהתדלדלו השורות- רק הטובים נשארו;) לא נורא - בהתחלה בודהה היה אחד...חה חה חה! בקשר לסדנה שעומדת להתקיים בבית אורן. לאחר שנים של תרגול קלאסי במרכזי הזן, פנו אלי אנשים רבים בבקשה להציע משהו לאנשים שמעוניינים בזן אבל לא רוצים להתחייב למרכז זן. כמו כן, התבקשתי על ידי מתרגלים קבועים לראות אם יש דרך לחשוף את הנושא ליותר אנשים. ככלל, אין לי עניין מיוחד בזה, אולם הקיץ אמרתי למה לא? ואם כבר עושים אז נעשה את זה כמו שצריך, ברצינות ובכיף כאחד.כך נפל הפור והכרזנו על: "קיץ של זן - צעדים ראשונים בדרך הזן". הרעיון הוא לאפשר לאנשים רבים להיחשף לתרגול ולדרך ולבחון האם זה מתאים להם. הפעילויות הן: זן בשקיעה - במסגרת שעה בשקיעה בחוף פרישמן בתל אביב. זה קורה בימי רביעי ב- 19:00 עד 20:00, ללא תשלום פשוט לבוא ולתרגל מול השקיעה. מאוד אוהב את זה ובאים לשם כ- 100 עד 130 איש ואישה. סדרת הרצאות בבית חיים אחרים בנושא "זן ועולם הרגש" כ70 עד 80 איש באים לכל הרצאה.. סדנת סופשבוע בבית אורן - זן בez, או איזי זן. שילוב של נופש ואימוני זן ברמה גבוהה. המקרר האמיתי של הקיץ הזה.. חה! חה! הרעיון הוא לאפשר לאנשים מכל הגילאים (יש כבר נכדה וסבתא), לזוגות, וליחידים, לקחת שלושה ימי נופש במקום נפלא עם נוף לים וגם ללמוד זן באופן רגוע ופתוח, להתנסות באמנויות הזן השונות. הולך להיות מדליק. תודה רבה וברכות, אתכם בדרך יובל

למעלה