רציתי רק להגיד...

Dragons Rider

New member
רציתי רק להגיד...

שאני כבר הרבה מאוד זמן רוצה לשחק במשחק תפקידים אבל אף פעם לא היה לי עם מי כי אף אחד מהחברים שלי לא יודע מה זה בכלל, ורציתי לשאול אם אפשר לעשות משחק תפקידים כאן בפורום, לדעתי זה יהיה מאוד נחמד וסוף סוף אני יוכל לשחק במשחק שממש רציתי... אז בבקשה תגידו מה אתם חושבים על הרעיון, ניצן

DallyLama

New member
רעיון נהדר

הרעיון כלליותו נהדר יש כבר אתרים שמריצים את זה הבעיה העיקרית היא לכנס את כולם כדי להריץ את העניינים. וגם זה לא אותו דבר לשחק בלי רעש הקוביות כמות האדירה של אלכוהול ואוכל מלוח ומשומן שנצרכת בזמן המשחק. וכמובן אין זו פגישת rpg אם היא לא נגרמת בקרב המוני של כולם על השה"מ כי הוא החליט להתנקם בנו על הפעם הקודם שעשינו כולם על השה"מ

DDN

New member
ברוך הבא לפורום.

ישנו משחק שרץ בקומונה (קישור בראש העמוד) וקצת מקרטע כרגע. אם יש לך רעיון ואתה רוצה להיות אחראי אליו, אתה מוזמן לפתוח שם משחק חדש.

Dragons Rider

New member
תודה רבה לכם ו...

אגב אני בת... אני אלך להסתכל בקומונה, אבל בעיקרון מה שחשבתי הוא שאפשר לעשות משחק כזה גדול, לא משהו קטן שעושים מדי פעם נגיד להמציא סיפור שיש מלחמה וצריך לגייס כמה גיבורים. הגיבורים שמתגייסים הם מי שירצה מהפורום וזה יכול להיות יצורים אבירים לוחמים כוהנים ועוד... שמעתי על כזה דבר וזה נשמע ממש נחמד... אז אם אתם רוצים אני יכולה להמציא את הסיפור.. או שאם מישהו אחר רוצה...

למעלה