רציתי רק לדעת אם יש למישהו מושג מאיפה אני יכול להשיג את הפסקול של הישרדות (לא רק שיר שנושא).
G gah New member 21/5/03 #1 רציתי רק לדעת אם יש למישהו מושג מאיפה אני יכול להשיג את הפסקול של הישרדות (לא רק שיר שנושא).
B Boran New member 21/5/03 #2 מאיפה שאתה מוריד את הפרקים תיכנס לסרבר שלי (פריקזויד) יש לי שם את הפסקול המלא של הישרדות
B Boran New member 21/5/03 #5 חח מצטער אחי התבלבלתי לגמרי יש לי את הסאונדטרק המלא של החפרפרת, לא של הישרדות מתוך הסאונדטרק של הישרדות יש לי רק את ה-5 שירים הראשונים נראה לי
חח מצטער אחי התבלבלתי לגמרי יש לי את הסאונדטרק המלא של החפרפרת, לא של הישרדות מתוך הסאונדטרק של הישרדות יש לי רק את ה-5 שירים הראשונים נראה לי
G gah New member 21/5/03 #8 כן, ביררתי לעומק עם האופר יש צ'אנל מיוחד שמשם מורידים מהר ובלי תור. בנוסף, יש להם גישה לכל קובץ שאי פעם היה שם, ארכיון שלם של קבצים. אני הולך לפתוח גם סרבר
כן, ביררתי לעומק עם האופר יש צ'אנל מיוחד שמשם מורידים מהר ובלי תור. בנוסף, יש להם גישה לכל קובץ שאי פעם היה שם, ארכיון שלם של קבצים. אני הולך לפתוח גם סרבר
A amitooshacham New member 23/5/03 #14 אבל זה הורס. המצגת מוסיפה מתח וכיף, וזה הורס הכל. וגם הורס שנים של עבודה..
G gah New member 23/5/03 #15 מתח וכיף? לדעתי המתח כבר מזמן נעלם וגם הכיף בגלל הזמן שאנחנו מחכים... עזוב אותך, אז תעבוד על המצגת ותראה אותה בשילוב עם התוצאות של הסיבוב השני. הפורום הזה מת, והמשחק הזה יכול להחיות אותו קצת, אז יאללה, תביא ת'תוצאות ובוא נמשיך לסיבוב השני.
מתח וכיף? לדעתי המתח כבר מזמן נעלם וגם הכיף בגלל הזמן שאנחנו מחכים... עזוב אותך, אז תעבוד על המצגת ותראה אותה בשילוב עם התוצאות של הסיבוב השני. הפורום הזה מת, והמשחק הזה יכול להחיות אותו קצת, אז יאללה, תביא ת'תוצאות ובוא נמשיך לסיבוב השני.
A amitooshacham New member 23/5/03 #16 ../images/Emo4.gif לכל האלה ש"נכנסים לפורום רק בשביל המשחק שלי" (גאווה ), לצערי הסתבכתי קצת עם המצגת, ואני אפרסם אותה במקרה הטוב בימים ראשון-שני. תודה על הסבלנות, חברת אל-על (אופסיייייי )
../images/Emo4.gif לכל האלה ש"נכנסים לפורום רק בשביל המשחק שלי" (גאווה ), לצערי הסתבכתי קצת עם המצגת, ואני אפרסם אותה במקרה הטוב בימים ראשון-שני. תודה על הסבלנות, חברת אל-על (אופסיייייי )