רציתי עזרה
ס סטיב הקלידן New member 14/2/05 #12 מה הפואנטה? אתה רוצה שאני אכתוב "*****" למיניהם לבחור בן 38? מילא הכבוד שלי, אבל מה עם כבודך?.. מה לעשות, אני שונא לקרוא "סגנון שוק" בפורומים באינטרנט. אני מבין שהם מגיעים מבני נוער אבל ...בגילך?.. לא נורא,קיצר,יעבור
מה הפואנטה? אתה רוצה שאני אכתוב "*****" למיניהם לבחור בן 38? מילא הכבוד שלי, אבל מה עם כבודך?.. מה לעשות, אני שונא לקרוא "סגנון שוק" בפורומים באינטרנט. אני מבין שהם מגיעים מבני נוער אבל ...בגילך?.. לא נורא,קיצר,יעבור
A actus reus New member 14/2/05 #15 כמובן שאינני בן 38 ואינני כה עילג כפי שידידי "מר שוק" החוטא בשפה עילגת הציגני.כל מה שביקשתי זה לשאול באשר לתחום המשפטי.האם חלה התאוששות בשוק לגביו וגו'?
כמובן שאינני בן 38 ואינני כה עילג כפי שידידי "מר שוק" החוטא בשפה עילגת הציגני.כל מה שביקשתי זה לשאול באשר לתחום המשפטי.האם חלה התאוששות בשוק לגביו וגו'?
מ מכון הדסה New member 15/2/05 #16 משפטים כל כך הרבה רעש בשביל שאלה שרק עכשו הוצגה. הכנס במנוע החיפוש של הפורום את המילה משפטים ותמצא מאמרים העוסקים בכך. השורה התחתונה יש התאוששות ועליה בבקוש.
משפטים כל כך הרבה רעש בשביל שאלה שרק עכשו הוצגה. הכנס במנוע החיפוש של הפורום את המילה משפטים ותמצא מאמרים העוסקים בכך. השורה התחתונה יש התאוששות ועליה בבקוש.
A actus reus New member 15/2/05 #17 תודה ואכן יש להפסיק את ההתלהמות הקשה פה.מסכים איתך בכל מאת האחוזים