רציתי סתם לשתף...

רציתי סתם לשתף...

אתמול לפנות בוקר נהייתי דודה...
חברה שלי הכי הכי טובה יללדה בת בשעה טובה....והתקשרה אלי להודיע לי.... כמובן שלאחר שיחה עימה...מלאה ברגש... התיישבתי על המיטה ודיברתי אל אבא שלי... ....אבא .... אתה היית הראשון לו סיפרתי שהיא בהריון וממש ממש שמחת.... ועכשיו אבא שלי...אני רוצה לספר לך שהיא ילדה...אך אין לי לאן לגשת... כי אתה כבר לא בסלון עם הקפה והעיתון של 5:00 בבוקר.... וכך התחיל לי היום...

טיפקסית

New member
מזל טוב

אני בעוד 3 חודשים אהפוך לדודה בפעם השנייה. יש לי אחיינית קטנה ומקסימה בשם תמר ,בת שנתיים

emmy5

New member
מזל טוב , יעל חמודה ../images/Emo24.gif התרגשתי../images/Emo140.gif

אני סבתא , אלמנה כבר 17 שנים.. גם אני מחלקת את השמחות ואת הצרות איתו . ציירתי את הסבא , תמונה גדולה שתלויה בסלון .. כמו אצל הנוצרים ,מדברים עם ישאו...גם אני מדברת עם הסבא .. גם הנכדים שלי גדולים וקטנים ,מכירים אותו . מכירים ומדברים איתו ,אפילו שלא מכירים אותו ,אישית ...רק מי התמונה.. אבא מקסים היה לך. שאלה אליך,איפה אמא,אולי אחד הסבתות..אני יודעת שהנכדים שלי , גם הנכדות שלי ..מחלקים איתי את כל החדשות .. בשביליגם אתם כולכם החברים שלי , שמחה כשטוב לכם , רק בשמחות !!!

אמא שלי...בעצב שלה...

היא כמובן שמחה מאוד..אבל את יודעת...אבא שלי היה הכי קרוב אלי בעולם.... לא סתם אני מרגישה בלי יד...בלי רגל...נכה לתמיד...

emmy5

New member
גם בעלי היה האבא הטוב ביותר .

היום אני הכל..אמא ,אבא ,סבתא , סבא .. לכולם . אני לימדתי אותו לעשות קציצות.. 17 שנים ,הם עוד אוכלים הקציצות של אבא . תמיד הוא יהיה על ידך ..תלמדי , הוא יהיה מאוד גאה עבורך ..
עצה בשבילך ,תהיי טובה בשביל אמא .. היא זקוקה לך .. היא גדולה ,אבל גם לה חסר החבר הבעל ,האבא של הבת שלה .. גם היא זקוקה לחיבוק ,מי יכול להבין אותה ,יותר מי הבת שלה . האמאות ,מנסות להיות חזקות , אבל זקוקות לחיבוק שלכם. לילה טוב ,יעלי ,חמודה

emmy5

New member
את תגידי שזה לא אותו הדבר , את צודקת מאוד

..אין כמו אבא , אבל אני גדלתי ממשפחה ..אמא שלי נשארה אלמנה עם תינוק .. מאוחר התחתנה ועשתה אותי ..אני הייתי אחותו וגם אמא בשבילו ..אפילו שאני הייתי הילדה הקטנה . הייתי אשתו של פליט שואה..שוב אני הייתי האימא והאבא של גבר שנשאר ללא משפחה.נשאר לבד ממשפחה גדולה , הלכו ארבע אחים וההורים ..אני כל כך מבינה את כולם ..בינתיים גם אימי וגם אבא נפטרו .. ואנחנו חיים עם הזיכרונות.. אבל החיים יפים , כדאי להמשיך להיות

eshkolit32

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo39.gifבשעה טובה../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif

נכון, זה מרגיז שכשקורים דברים טובים אנחנו לא יכולים לשתף את מי שאיבדנו, אני מכירה את זה ומבינה כמה אבא שלך חסר לך עכשיו, הם חסרים לנו לא רק כשרע, אלא גם כשטוב וזה לא פחות מכאיב. אבל למרות הכל מדובר באירוע משמח אז באמת שיהיה המון מזל טוב, תהני מלהיות דודה...

למעלה