רציתי לשתף..

NanyGosh

New member
רציתי לשתף..

היום עבר עלי יום קשה.. זה התחיל מאתמול בלילה. הכלבה שלי, ג'ס, משוחררת בחוץ בדרך כלל אבל תמיד חוזרת לאכול צהריים ולישון בבית. אתמול בלילה היא לא חזרה לישון. והבוקר היא גם לא הגיעה.. חיפשנו בכל הקיבוץ ומחוצה לו. אפילו חיפשנו על הכבישים למקרה שקרה הגרוע מכל אבל כלום, היא פשוט נעלמה. בבוקר עוד הייתי בסדר אבל ככל שהזמן עובר ואנחנו לא מוצאים ממנה שום סימן קשה לי יותר ויותר. כל הזמן יש דמעות בעיניים.. אני עדיין מקווה שנגלה לפחות איזשהו סימן ממנה. אני דואגת לה נורא.. יש פה אנשים לקרה להם מקרה דומה אולי? מה אפשרי לעשות עוד במצב כזה.

chen010189

New member
היתרון שאת גרה בקיבוץ

(הפעם האחרונה שהייתי בקיבוץ הייתה לפני הרבה שנים..<מי ישמע בת כמה אני> אז אני לא זוכרת אם קיבוץ קטן או גדול כל כך..) אם הוא קטן אז לתלות מודעה או כל דרך שתגרום לכל האנשים שגרים בקיבוץ לשמוע על המקרה ולעזור.. זו הדרך היחידה שאני מכירה :( אני ממש מקווה שהיא תימצא!! או תפתיע ותחזור לבד..

NanyGosh

New member
גם אני מקווה...

סרקנו את הקיבוץ ואת הסביבה. או שקרה לה משהו או שמישהו לקח אותה. ואם ככה.. אז היא לא בקיבוץ כבר. כל החברים בקיבוץ מכירים אותה ויודעים מי המשפחה שלה. אנחנו חושבים עכשיו להשתמש בשירות של PetNet ולפרסם את הפרטים והתמונה שלה להמון וטרינרים ועמותות למען בעלי חיים ברחבי הארץ. 480 ש"ח.. אבל אם זה יעזור למצוא אותה זה שווה את זה. וזה רק במידה שבאמת מישהו לקח אותה ולא קרה לה משהו... =/

אני לא רואה צורך במודעה

הרי (לפחות בקיבוצים שאני מכירה) כולם מכירים את כולם. ואם מישהו ימצא הוא בטוח יחזיר לך אותה בקרוב
. ____ // ___ |_| * |_, | _ __ _ --| |_| |_| |_| |_| כלב מרובע!!

mikeys barking

New member
נשמע לי נורא ../images/Emo4.gif

אני מאוד מקווה שעיקרתם אותה! ותנסו לתלות מודעות גם ביישובים לידכם. מקווה שתמצאו אותה במהרה

MorraniChan

New member
זה קרה גם לכלבה שלנו

אני ממש יודעת איך את מרגישה. הכלבה שלי דווקא לא יוצאת מהחצר שלנו אף פעם ויום אחד היא נעלמה. חיפשנו אותה במשך יומיים ואז שמנו הודעות בכל העיר וגם מחוצה לה[חולון ת"א ובת ים] ואחרי שלושה או ארבעה ימים מצאו אותה D: [בבת ים] בגלל שאצלכם זה קיבוץ, פשוט תתלו מודעות גם בישובים שסמוכים אליכם. תשמרו על אופטימיות ואל תפסיקו לקוות.

גמו שהרבה אמרו - היתרון הוא שזה קיבוץ.

אני ממש מקווה שתצליחי למצוא אותה בריאאה ושלמה! O: מי כמוני אוהב כלבים, ואני יודע שלאבד כלב (לא משנה באיז מובן) זה קשה. כי ההתחברות של בן אדם לכלב היא עצומה ביותר, קשה לתאר עד כמה. לי, זאת אומרת, לסבתא שלי יש שני כלבים מדהימים, ואני פשוט מחשיב את זה כאילו שהם הכלבים שלי O: באחד הימים היא התקשרה לספר לנו שהיא לא מוצאת אותם בגינה ושהשער היה פתוח... ואז הבנו שהם ברחו איכשהו (השובבים! XD). באותו רגע כל עולמי נפל עליי, פשוט לא האמנתי שהם ברחו והכרחתי את ההורים שלי ללכת ולחפש אותם... ומה מסתבר? בסוף הם סתם ברחו להרים שקרובים לבית שלה (הרי הכרמל, אזור חיפה) ושיחקו שם בין העצים והשיחים... וזה היה פשוט... מחזה מרהיב! הם עשכרה ברחו כדי להשתובב, להשתולל ולשחק קצת ואז חזרו XD אז הפואנטה שלי פה היא ש... אני בטוח שאת דואגת לכלבה שלך, ואני מאוד מקווה שתצליחו עם החיפושים! בהצלחה! ותעדכני אם את מוצאת :]

מאיוש33

New member
מקווה שתמצאי אותה במהרה!

והפט שמט הזה לא קצת הגזימו? 480 ש"ח למה מה?! למודעה? למרות שזה רעיון ממש טוב למסור לכל הוטרינרים באזור
אממ...אם יש לה שבב או אם על הקולר שלה יש פרטים אז אני בטוחה שתמצאו אותה מהר
אם לא זו כבר בעייה..

ToHrU

New member
אוי :(

משתתפת בצערך ומקווה שתמצאי אותה במהרה...........

Tu Lus

New member
קרה אבל נגמר מהר

הכלבה שלי נעלמה תמיד היינו משאירים לה דלת פתוחה שהיא היתה גורה קטנה כי היו ציפורים מאחורי הבית והיא אהבה לרוץ אחריהן יום אחד חיפשתי אותה והיא לא חזרה כמו כל יום. קראנו לה בכל הרחוב ובפארק ובכל הקיריה בסוף היא היתה בגן ילדים לידינו ישנה חחחחחחחחח מצחיקולה. אני ממליצה שתתלו מודעות ברחבי הקיבוץ ותפיצו את זה מפה לאוזן. גם כמה שלטים מבחוץ לא יזיקו! מקווה שתימצא מהר!

אוקיקי

New member
אממ..

האמת שאני לא ממש מבינה בכלבים, אבל שמעתי על הרבה אנשים שהחתולים שלהם נעלמו וחזרו אחרי 2-3 ימים עם גורים... בכל מקרה, אני מקווה ובטוחה שתמצאו אותה!

NanyGosh

New member
עדיין אין חדש...

תודה לכל מי שהגיב. לצערי, עדיין אין ממנה שום סימן. בקיבוץ היא כבר לא נמצאת. זה דיי בטוח. אחרת היא הייתה חוזרת או שהיו מחזזירים אותה אלינו. כן, היא מעוקרת וכן, יש לה שבב. ואנחנו מקווים שיגיעו איתה לוטרינר ולפחות נדע איפה היא. היא כלבה מאוד חברותית שאוהבת ממש נסיעות אז מה שאנחנו חושבים זה שפשוט מישהו קרה לה לבוא לעלות לרכב שלו ו... היא עלתה. במקרה הזה היא יכולה להיות גם באיזור המרכז למשל... ואני באמת מקווה שהפירסום הזה של PETNET שווה את ההשקעה. ממש עצוב לראות את המיטה שלה ריקה..

למעלה