רציתי לשתף...

fox28

New member
תודה לכן על התגובות

תודה לכולכן על התגובות אבן גדולה ירדה מליבי.. אשריה- מזדהה עם כל מילה שכתבת . מרגישה בדיוק כמוך! חבל שאמי ז"ל נפטרה ולא זכתה לנכדים- האם אמך ז"ל הספיקה להכיר את ילדיך? אני בטוחה שאמא מסתכלת ומשגיחה עלי מלמעלה. נשמע לכן טפשי ההרגשה הזו? אתמול ממש הרגישה שהיתה איתי בבדיקה ועודדה אותי מיכל

תודה שעדכנת.

[כאבו לנו האצבעות ...
]

פרח75

New member
רציתי לשתף...

בשבוע שעבר היתה הפגישה האחרונה שלי עם הפסיכולוגית. זה היה בהחלט מרגש, מסעיר, עצוב. כל הרגשות ביחד. אחרי שנתיים וחצי של טיפול לא היה פשוט להיפרד אבל ידעתי שהגיע הזמן. שאני רוצה לנסות לבד. קניתי לה את הספר "בנות ללא אם" וכתבתי בפנים את מילות השיר "נגע אל החלום" וכתבתי לה מכתב תודה על כל התהליך שעברתי בזכותה. היה מאד מרגש לעשות מעין סיכום כזה. זו היתה הפעם הראשונה שהרגשתי שפרידה היא לא הסוף כי אני אמשיך לקחת אותה ואת התהליך שעברתי כל ימי חיי בתוך הלב. ואז גם הבנתי בפגישה האחרונה שאותו דבר עם אמא שלי. היא אמנם איננה בחיי כבר 6 שנים אבל היא תמיד איתי...בכל כך הרבה מובנים עדיין יש לי אמא עם כל המשמעויות של זה. והחיבוק של שתיהן ילווה אותי תמיד, גם אם יהיו רגעים קשים של געגוע, ויהיו... מחר זו יום שישי הראשון מזה שנתיים וחצי שאין לי טיפול בבוקר. מוזר...

תתחדשי../images/Emo202.gif

על יום שישי חדש ופנוי לנפש,תהני מזה.... אולי תמלאי אותו באיזה חוג? שבת שלום

פרח75

New member
אז ככה...

במרץ אני מתחילה ללמוד לתואר שני אז יהיו לי לימודים גם ביום שישי. בינתיים אני מתכוונת לנצל את ימי שישי לשינה טובה

תודה ששיתפת ...

ולטובת בנות שמתלבטות בשאלה האם לפנות לייעוץ, מסוג כזה או אחר - אם יבוא לך, יהיה נחמד לשמוע איך היה עבורך התהליך, מה "עבד" עבורך במיוחד [ואולי יש גם דברים שלא]. נשיקות.

פרח75

New member
קשה לי לשים את האצבע

כי זה תהליך מאד ארוך. אני יכולה לומר שחייבים למצוא מטפל שיש איתו כימיה ושמרגישים שהוא קורא אותך כי אני עברתי כמה מטפלים עד שהגעתי למטפלת הנוכחית וההבדל הוא עצום. זו העצה הכי גדולה שאני יכולה לתת - לא להתפשר על מישהו לא מתאים.

fox28

New member
היי פרח

רציתי לאחל לך המון הצלחה בדרכך החדשה שתצליחי בכל המטרות שהצבת לעצמך איך ידעת שבגיע הזמן לסיים את הטיפול? גם אני איבדתי את אמי ז"ל לפני 6 שנים וגם א ני מרגישה כמוך- שהחיבוק שלה מלווה וילווה אותי כל חיי מיכל

פרח75

New member
מיכל יקרה

אני מנסה לחשוב על איך ידעתי שהטיפול נגמר. זה לא היה משהו ספציפי או רגע ספציפי. זה היה תהליך די ארוך של כמה חודשים. אני חושבת שמתישהו התחלתי לשים לב שכבר מעייף אותי לבוא לפגישות ושאנחנו כבר טוחנות מים בפגישות. במקביל התחלתי להרגיש שאני כבר מתמודדת טוב יותר עם האובדן ושאני מפנימה יותר ויותר את אמא שלי. מתישהו העזתי להעלות את זה בטיפול והתחלנו לדבר על זה ולעבד את הרצון שלי לעזוב את הקן ואז התחלנו לעבוד על תהליך של פרידה. אני מקווה שעזרתי. מתי אמא שלך נפטרה בדיוק? כי גם אמא שלי נפטרה לפני 6 שנים בנובמבר. ממה היא נפטרה? איך את מתמודדת עם האובדן? יש לך אחים ואחיות?

fox28

New member
תשובה

הי פרח בוקר טוב- עוד 4 שעות אני עושה ממוגרפיה.. מקווה שיהיה בסדר אמי ז"ל נפטרה ביולי 2000 ממחלת סרטן השד (לכן אני צריכה לעשות ממוגרפיה כל שנה כשזו הבדיקה השלישית שלי) יש לי 2 אחים צעירים ממני (אני בת 32 בינואר). אח ואחות. איך אני מתמודדת? זו שאלה טובה בהתחלה הדחקתי (ניגשתי לבחינה חשובה 3 ימים אחרי שאמא ז"ל נפטרה- עד היום אני בשוק מהמעשה הזה) ואז אולי היה יותר קל כי פעלתי באופן אוטומטי ופשוט המשכתי בחיי. הכאב הנורא שהודחק פרץ החוצה ומאז (וכבר עברו 6 שנים) הוא רק מתגבר (הקלישאה שהזמן עושה את שלו כל כך לא נכונה, לפחות אצלי) עם השנים כשאני יותר מעכלת שאין לי אמא (עד היום המחשבה עלי כבת ללא אם מאוד קשה ובלתי נתפסת בעיני) במיוחד שאמי היתה החברה הכי טובה שלי... אני מאמינה בכל ליבי שהצוואה הבלתי כתובה של אמי היתה שנמשיך לחיות- אז בכל כוחי אני ממשיכה לחיות כבר 6 שנים (על איכות החיים אפשר להתוכח- אבל ממשיכה לחיות) . ממשיכה בחיי בשבייל אמי האהובה. אני גם בטיפול פסיכולוגי כבר 5 שנים (בינואר) ולא רואה את סופו כרגע. אבל בטח לא אמשיך בכך כל חיי אולי אפסיק כשארגיש חזקה יותר ומבפנים ושיקרו לי שינויים חיוביים בחיים. לא יודעת מתי זה יהיה מיכל

דבי111

New member
שיהיה לך בהצלחה בבדיקה

שולחת לך הרבה אנרגיות חיוביות..... דבי

../images/Emo124.gif פוקסי../images/Emo70.gif

איך הייתה הבדיקה? מקווה שלא כאב יותר מידי. ומתי התוצאות? עדכני אותנו, אם בא לך.

fox28

New member
הכל בסדרררררררררררר

היי לכולכן תודה רבה לכן על החזקת האצבעות הכל בסדרררררר נסעתי בצהריים לעשות את הבדיקה - כולי מתרגשת למזלי הטכנאית שבדקה אותי היתה מקסימה וראתה שאני מתוחה והציעה לתת לי מידית את התוצאות (לשמחתי לא היה לחץ של אנשים כשבאתי) - לא הייתי לחוצה בזמן אז חיכיתי ואחרי כ-20 דקות התברר שהכל בסדר ואין שינוי משנה שעברה (שגם אז היה בסדר- מן הסתם) עכשיו עלי לעשות השלמה לממוגרפיה ולגשת לכירורגית , אבל החלר הקשה כבר מאחורי איזה הקלההההההההההההההההההה תודה על האכפתיות מיכל

ymz

New member
איזה יופי

שמחה לשמוע שהכל בסיידר ואין מה לדאוג.

ymz

New member
בשעה טובה

מאוד שמחה בשבילך זוה הרגשה נהדרת לצאת לדרך חדשה.

למעלה