רציתי לשתף

liorooshka

New member
רציתי לשתף

תינוקת כבר לא גם לא ילדה קטנה אישה עדיין לא אולי נערה? או שבעצם ילדה? יש לה גוש בגרון, מין עצב שלא ניתן להסביר כולם לה אומרים- "בחורה כזאת יפה וחכמה, למה היא כל כך עצובה?" בחורה? או אולי בעצם ילדה? היא לא מבינה לפעמים אחרים איך טעם לחייהם הם מוצאים בלי כל הדברים שהיא כל כך רוצה חיבוק אמיתי ונשיקה אמא רכה שמביטה בביתה הנערה בגאווה, באהבה נערה? או בעצם ילדה? אמא אמיתית, כמו שהיא רוצה אמא עדינה אך עם זאת גם חזקה אמא שתומכת, שמגנה אמא שאוהבת את ביתה והיא- ילדה או נערה? רוצה להיות ילדה רוצה שישאלו אותה אם היא רעבה רוצה שידאגו לה שיפנקו אותה שיהיו כל מה שהיא רוצה אבל אין לה את זה ובגלל זה היא כל כך עצובה לפעמים היא חושבת לעצמה אולי לחיות אפשר גם בלי חיבוק ונשיקה פשוט לחיות בלי לחשוב יותר מדי בלי לחקור ובלי להתעמק והיא מנסה, באמת שהיא מנסה אבל בבוקר במיטה כשצריך להתעורר ובלילה כשמנסים להירדם וסתם כך פתאום בבית הספר בהפסקה או בטיול השנתי באכסניה או בארוחת החג או באוטו בדרך חזרה מבית הספר שוב עולה בה המחשבה כמה שהיתה רוצה לקבל חיבוק ונשיקה כמה שהיתה רוצה להיות נאהבת מחובקת מוגנת ילדה אבל היא כבר נערה ואחר כך היא תהיה אישה והיא בכלל בכלל לא מרגישה מוכנה כי היא עדיין לא קבלה אף פעם חיבוק ונשיקה כמו שהיא רוצה אולי היא לא הספיקה בכלל להיות ילדה?...

ע ו פ ר ה

New member
ליאורושקה

המילים שלך מרגשות. תישארי ילדה כל עוד את יכולה. למרות שדברים שרואים מכאן לא רואים משם (בשיר נדמה לי שזה ההפך). ובעניין החיבוק והנשיקה מאמא אני מציעה לך לדמיין או לפנטז שהם שם, לדמיין את אמא מנשקת, את אמא מחבקת. ככל שתדמייני יותר זה יגיע בסוף. מתוך נסיון זה עובד. (אני דמיינתי את בן זוגי אומר לי מילים שכל החיים רציתי שיאמר. בסוף הוא אמר אז חייכתי). זה פשוט לזמן את האנרגיה. שתהיה לך שנה נפלאה ותמשיכי לכתוב. זה נפלא באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

ללוווש

New member
איזה מדהים

למעלה