רציתי לשתף
נתקלתי בפורום החביב שלכם - השם שלו משך אותי
ואני רוצה לשתף אתכם במשהו שעובר עלי ועל בת זוגתי (זה לא משהו רע
) אז ככה, קודם כל קצת רקע - אני 24 היא 19, למרות ששכלית זה לפעמים הפוך D-: שנה ושמונה יחד, גרים יחד שנה וחצי כמעט ביותר מדי דירות (אצל אבא שלי, אצל אבא שלה, לבד, אצל סבתא שלה, אצל אבא שלי שוב, ובקרוב עם שותף - ידיד חדש שהיא הכירה לא מזמן), ויש לנו שלושה ילדים שעירים ומפונקים מאד (חתולים, למי שנבהל). אז ככה. לפני קצת יותר מחודש היא פגשה לה ידיד חדש (המוזכר לעיל). הקשר בינהם פורח - יש בינהם קשר מוזר וקרוב מאד. הם מבינים אחד את השני באופן מיוחד ויש בינהם קירבה רוחנית חזקה מאד. אתם שומעים (או קוראים) אותי עכשיו בטון (או ב"טון") רגוע ושליו ושמח על זה, אבל בהתחלה, כמובן, סבלתי מאד מכל זה. היו לי חששות בקשר לרגשות שלה אלי, חששות ממה שהיא עושה אתו כשהם לבד, וכו' וכו' - אתם מכירים. אבל מה שקרה באותה תקופה, זה משהו נפלא. הבנו שנינו - היא ראשונה ובעזרתה גם אני עכשיו - כמה חשוב לנו ה"לבד" של כל אחד מאתנו וכמה הוא היה חסר לנו. למרות שנתנו אחד לשני חופש - או כך חשבנו לפחות. אבל זה לא היה כך. אני לא רוצה לדבר בשמה, אבל בשמי יש לי מה להגיד - לספר את מה שהבנתי. הבנתי שתליתי את האושר שלי בה. לא היו לי תחביבים, לא היו לי חברים קרובים, לא העזתי לדבר עם אנשים, לא העזתי לעשות כלום - למרות החופש שניסינו לתת אחד לשני. עכשיו, הבנתי משהו חשוב מאד (ומגיעה לו שורה נפרדת): אני, ורק אני, אחראי לאושר שלי. אסור לי לתלות את האושר שלי בה. כמה שכיף לי אתה ועם הדברים שאנחנו עושים יחד, אני חייב לעשות דברים לבד ! לפתח את עצמי ! לגדול ! להתפתח ! ללמוד להיות מאושר בזכות עצמי ! אני אמנם רק בתחילת הדרך, ועדיין לא הכל ורוד, אבל אני מרגיש שאני על המסלול הנכון, עליתי על הדרך הנכונה ובכיוון הנכון. בהצלחה לי, ובהצלחה לכולכם - שתמצאו את הדרך שלכם להיות מאושרים בזכות עצמכם. הרבה אור !
נתקלתי בפורום החביב שלכם - השם שלו משך אותי