רציתי לשתף

snirliat

New member
רציתי לשתף

אני בת 27 אמי נפטרה לפני 7 שנים מסרטן השחלות.חודש אחרי כביכול אחותי היתה צריכה להתחתן אבל הם הקדימו את החתונה ועשו אותה בקפיטריה של הבית חולים. ושלושה ימים אחכ היא נפטרה. יש לי אחות תאומה בנוסף ואח קטן שהיה אז 8 היום אני נשואה עם ילד בן חצי שנה והיא חסרה. בכל דבר קטן. לפעמים אני מקנאה באחרוצ שיש להן אמא שיכולות להשאיר את הילד ולעשות מה שהן רוצות או סתם לדבר עם אמא או סתם להתפנק ולי אין את זה. בכל מקרה זה המצב . תודה שקראתם את מה שכתבתי

זוכרת

כמה דמעות שפכתי כשכל חברותי היו משאירות את הילד אצל האמא או הולכות לטייל איתן עם הילדים, או סתם מבלות יחד ואילו אני...מתגעגעת מרגישה בחסרונה ומייחלת לרק עוד פעם יחד ורק להכיר לה את ילדי ואת עצמי שגדלתי...ורק ורק... וכיום שנים רבות אחרי עדיין מרגישה את התחושות של אז....אבל עכשיו כבר למדתי להרפות ולשחרר את אותה ההרגשה וכמובן גם הזמן עשה את שלו - הוא הרופא הטוב ביותר.

היי ליאת !

אני חושבת שכולנו כאן יודעות על מה את מדברת ... אגב, לעתים החברות שלנו בכלל לא נעזרות באמא או שהן נמצאות ביחסים לא טובים איתה, או שהן כן נעזרות ועדיין קשה להן, וגם הן לא תמיד יודעות מה לעשות. אבל לנו זה תמיד נראה כאילו משהו חסר, ונראה לנו שלנו קשה יותר מלאחרות, ואם רק אמא הייתה כאן ... הכל היה הרבה יותר פשוט. וככל הנראה אנחנו תמיד נרגיש את זה. ברוכה הבאה ליאת, ומזל טוב לרגל הפיכתך בעצמך לאם!

למעלה