רציתי לשתף.....

רציתי לשתף.....

שלום רב.... בלילה אחד שוטטתי לי בבלוגים של תפוז ושם נתקלתי בבלוג יפהיפה של בחורה בשם אלין, מאוחר יותר ראיתי שיש לה גם בלוג TV ושהיא משדרת. הבלוג הכיל שירים אישיים ועצובים מאד יפים ונוגעים.... הסקרנות אצלי גברה ונכנסתי לחדרה..... אז פתאום הבחתני בכל מיני התעטשויות של אלין.....אלא שאז ראיתי שגם הבן אדם הכי מצונן לא מתעטש כל כך הרבה..... אני לא היחיד ששם לב לכך ובסבלנות ראויה לציון ובקומה זקופה ראיתי איך אלין מסבירה לכל מי שהיה בחדר (ותאמינו לי מי שנכנס לשם זה לא האנשים הכי עדינים בעולם...) על התסמונת ואפילו התבדחה אתם על זה.... אותי היא כבשה ..... ואפילו נשארנו בקשר שאני מקווה שיתהדק.... מאוד קסמה העובדה שאלין לא נרתעת ולא מתביישת להופיע ככה מול קהל ולהסביר בחן מיוחד עם המון בטחון על התסמונת ובכך להקטין את הבורות של אנשים רבים....(כמוני למשל....) דברתי עוד עם אלין והיא ספרה לי על הפורום הזה.... נכנסתי לפה והצורך שלי לשתף הוליד את מה שכתבתי כאן.... אז לאלין ולשאר החברה....למדתי להכיר משהו מעולמכם ואם הכשרון המדהים של כתיבה של אלין בה אם התסמונת וגם אם לא....בעיני כל אחד ואחד מכם ראוי להערצה.... שלכם שי. [email protected]

תודה לך שי על הכנות../images/Emo140.gif

ואכן אלין היא האחות והחברה הכי טובה כאן של כולם ואנחנו אוהבים אותה הרבה

שי-פילוסוף היקר והרגיש ../images/Emo24.gif

אני שמחה שבאת לכאן לכתוב לנו. ממש מעריכה אותך, ושמחה בכלל שניפגשנו בבלוג TV. האמת שפתחתי את הבלוג הזה סתם בשביל הכיף נשמה, לדבר לצחוק. אבל אנשים פתאום התחילו לשמוע את הטיקים שלי ואז כשפתחתי את השיחה על הטוראט הבעיה הזאת והטיקים שלי, וסיפרתי על זה ופירטתי וניתחתי כל תשובה לשאלות של אנשים ראיתי שממש מרותקים מזה, אז שמחתי מאוד לענות. אני לא מתביישת להופיע מול עשרות או אחד או מאות אנשים ולספר מה שיש לי, כי אני לא מתביישת בזה זה מה שיש לי שאתבייש בעצמי? אוי ואבוי לי. אני שמחה שלמדת מה זה טוראט אפילו על רגל אחת , ושמחה מאוד ומקווה שאם תלך ברחוב ותפגוש אנשים עם טוראט תשים לב לרתיעה של אנשים אחרים לגבי הטוראטניקים ותבין את אותו בן אדם אתה, אתה המיוחד שיודע להקשיב ולהבין. אני מודה לך שהיית כאן . ואני מתבדחת תמיד גם על עצמי(בעיקר על עצמי) כשיש מצב רוח כמובן . תהיה איתי בקשר נשמה טובה, כאן ובאיסיקיו איפה שאתה רוצה אני מאחלת לך אושר ואהבה והלואי והרבה אנשים היו מבינים כל כך מהר כמוך מה זה אותו דבר שניקרא טוראט או טיקים זה אותו הדבר, ויתנו כזה יחס חם מבין ואוהב. אוהבים אותך פילוסוף אתה בחור מדהים! שאלוהים יברך אותך על יכולת הנתינה שלך. ושיהיה לך יום מקסים אני עדין כאן כל היום כמעט.

הלנה

New member
כולם אוהבים את אלין

היא ממש האור שלנו כאן בפורום, נותנת עצות לכולם, אוהבת את הילדים שלנו (אפילו בלי להכיר), כותבת לנו שירים, פשוט מתנה נפלאה לפורום שלנו... ומדי פעם אנחנו גם מקבלים תגובות מאנשים בפורומים אחרים שהיו עדים לנפלאותיה של אלין. אני רואה שלאלין בנוסף לכל מה שהיא עושה בשבילנו כאן היא גם השגרירה שלנו לענייני טוראט ובזכותה הרבה אנשים לומדים להכיר אותנו. תודה ששיתפת אותנו, הלנה

הלנה יקרה שלי../images/Emo51.gifרבה מכל ה../images/Emo23.gif

תראי- אני אוהבת לשתף אנשים במה שקורה לי. מאחר ועד גיל 16 היתי טוענת ומשקרת בלי לרצות בלי כוונה לשקר בכלל כי אינני שקרנית כשהיו שואלים אותי מה יש לי הייתי אומרת "עברתי תאונה ומאז יש לי את הטיקים האלו, ואין לזה כל כך תרופה". התביישתי נורא. ברגע שניפתחתי לאט לאט התחלתי לדבר על זה בטיפים כאלו כמו " כן יש לי בעיה וזה מולד וזה תורשתי" אבל נכון להיום? זה הכי אמיתי שיכול ואפשר להיות אני מדברת על זה בדיוק כמו שזה. כל מי ששואל. הרי אם אני אשתעל בקופת חולים או בחברה ויגידו לי מה יש לך ? ותהיה לי שפעת אני אספר שיש שפעת כן ? אותו דבר על הטוראט. זה מה שיש לי ועם זה אני וכולם כאן ננצח את הכל. תודה שהגבת לי גם אותך אני אוהבת. נשיקה לערן. עוד מעט אכתוב לך את מה שדברנו אתמול במייל. בחלקים חלקים. כי זה המון חומר. אוהבת אותך הלנה את יקרה מאוד בשבילי, בכלל כל אחד ואחת כאן נכנסים לי ללב בלי הרבה מאמץ בלי הרבה לכתוב אפילו, האהבה מגיעה מאליה.

loveline

New member
בוקר טוב לפורום המקסים כנסו רגע

יש דברים שבעולם לא הייתי מעזה לחשוב עליהם או לדבר עליהם עם מישהו - אבל נתברכתי במספר של אנשים ובפורום -שהוסיפו לי חיים לשנים ,אם לא שנים לחיים והמבין יבין

למעלה