רציתי לשתף...

מעיןבר

New member
רציתי לשתף...

שחלמתי הלילה שאני בהריון
ולא, אין סיבה שאני אהיה כי אנחנו משתמשים ב"אמצעים" ואני גם לא רוצה כרגע - מספיק לי להתמודד כרגע עם האחת שיש לי
. מה אתן אומרות - אולי אני לא יודעת מה אני רוצה...

עדי1977

New member
אני חושבת....

כשאני שאלתי פה בפורום מה עושים עם חלומות אמרו לי שחלום הוא ביטוי של רצונות ושאני צריכה לקבל אותם לא ללכת נגדם. תחשבי על זה......אולי את באמת לא יודעת מה את רוצה.

פּוֹנְג

New member
אני חושבת שבמקרה של מעין אפשר

לראות את החלום כחלון נוסף של הנפש: ההריון בשביל מעין היה... תקופה של עייפות/תקופה של פינוקים/תקופה של מיניות/תקופה של דכאונות (אני לא יודעת, זה היא צריכה להשלים) והחלום משקף את מה שהיא מרגישה כלפי התקופה הזו. חשוב גם לדעת באיזה מצב רוח היא ההתעוררות מהחלוןם - מבוהלת? מבודחת, הרגשה טובה, הרגשה מעיקה. וגם יכול מאד להיות שבתקופה של ההריון מעין יכלה לישון טוב בלילה כי אדווה לא העירה אותה, ובחלום משתקף הגעגוע שלה לשינה...
אבל אני כאמור מנחשת, קשה לפרשן חלומות של אחרים בלי 'לשמוע' את טון החלום ועוד הרבה פרטים שיעידו על הרקע. בעיקר כל אחד יכול לפרש הכי טוב את החלומות של עצמו.

מעיןבר

New member
אז במקרה שלי...

ההריון היה תקופה נפלאה! אבל בחלום הייתי מאוד מבוהלת מהמחשבה על הריון נוסף בסמיכות כל כך גדולה. לא בגלל ההריון עצמו אלא כי המחשבה על גידול שני פיצפונים בכזה טווח לא קוסמת לי
כנראה שהחששות שלי צפים יותר ע"פ השטח בזמן השינה. ואני דווקא ישנה טוב - אדוונת שלי מתוקה ולא עושה לי חיים קשים במה שנוגע לשנת הלילה שלי...

זה סימן שאדווה הפקירה שמירה!

זה נגד החוק (סעיף 7 פיסקה ג' בספר היילודים) לתת לאמא כה טריה מספיק שעות שינה כדי להגיע לשנת חלום! מה שזה אומר שיש לך ילדה מקסימה, ומתי שהוא יהיה לה אח, או אחות, מקסימים לא פחות (אבל אולי קצת יותר חרוצים, כאלה שעובדים גם משמרת לילה...) בינתיים, מותר להתגעגע לתקופה יפה שהייתה ולהאמין שהפעם הבאה תבוא בדיוק בזמן הנכון, לא לפני ולא אחרי.

geni1

New member
איזה קטע

גם אני חלמתי אתמול שאני בהריון. חלמתי שאני הולכת לבדיקה אצל רופא הנשים והוא מגלה שאני בהריון.

פּוֹנְג

New member
ואני הלילה חלמתי על הילדים

של בן זוגי. חלום לא טוב. צעקתי עליהם כל החלום
התעוררתי ונזכרתי בשירשור הזה.

תמרלה

New member
יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע...?

חלומות זה הדבר הכי מסתורי שעוד לא ברור לאף אחד בודאות מה זה אומר? כל פסיכולוג ממציא איזה קודים לפירוש חלומות ואפילו יצאו כל מיני:"מילונים לפירוש חלומות" ולכל עדה יש איזה "זקן השבט" שמפרש חלומות לפי מה שספרו לו מדור לדור. ואני אתן דוגמא פיקנטית : לפני כמה שנים חלמתי על סבא שלי (שנפטר) ואז אבא של חברה שהוא "זקן השבט" והוא פרסי - אמר לי : מישהי במשפחה שלך בהריון!! אני לא הייתי נשואה אז וגם לא בהריון בטוח.... אז שאלתי את אחותי אמרה שלא! התקשרתי לבת-דודה שלי (שהיא כמו שפנה כל שנה ילד!) אמרה לי -שהיא לא בהריון, שאלתי האם יתכן שאשתו של אח שלה בהריון- אמרה - שלא! אז הרפתי מהתחקיר, ושכחתי מהעיניין, אחרי 7 חודשים מתקשרת אלי בת-דודה שלי ואומרת לי: את זוכרת את החלום שלך? אז אשתו אח שלה (בן-דוד שלי) בהריון בחודש 9!!!! היא פשוט מאילו שממאמינות שאסור לגלות עד הסוף!!! וכמו שאומרים : אדם באמונתו יחייה!!! ולגבי חלומות - הם לפעמים כל-כך מוזרים ש...... אתמול בעלי חלם שאמא שלו בהריון, ואני חלמתי שיש לי בבית חתולה בהריון !!?????? מה זה אומר? שזה ח ל ו ם !! - נקודה. אז שיהייה לנו שישי-שבת של כייף וחלומות טובים.

פּוֹנְג

New member
אני דווקא חושבת שהחלומות הם

ראי הנפש והם מספרים לנו את הדברים שהמודע עדיין לא מסוגל להתמודד איתם. החוכמה היא באמת לדעת לפרש אותם ולהיות פתוח מספיק בשביל לא להיות נעול על פרושים אלו ואחרים. ולדעת לפרש לא על ידי 'מכשף' זה או אחר אלא על ידי אינטואיציה בריאה, בעיקר של חולם החלום. כל אחד יכול לדעת לפרש את החלומות שלו, רק הוא צריך לקבל את הכלים המתאימים לכך.

למעלה