רציתי לשתף...

American Girl

New member
רציתי לשתף...

אותך במה שקרה לי היום. היום בכיתה שלי עמדתי וראו לי קצת את התחתונים ואז כמה מהבנים שמקללים אותי התחיל לצחוק להשפיל אותי מול כל הכיתה וקראו שרמוטה ודברים כאלה ואני עשיתי להם את האצבע המשולשת והלכתי החוצה מהר שם פשוט נשברתי והתחלתי לבכות. ואפילו בקשתי מהמורה להירגע בחוץ והיעדר מהשיעור והוא הסכים אבל אמר לי ללכת לרכזת השיכבה להיות איתה ולא בחוץ ומה שמפריע שאני נשברתי כל כך מהר אפילו לא ידעתי מה לענות להם.

¥EleVatioN¥

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo129.gif

ילנוש
לבכות זה טוב
לבכות זה משחרר
[מי כמוני יודעת] הממממ יש כאלה לפחות אצלי בכיתה יותר גרועות אני בספק אם יש להן בכלל תחתונים
ו...פשוט קבלי

מצטער לשמוע שהילדים בכיתה שלך

כאלו בני %$^*!!! אהבתי תקטע עם האצבע!זה כבר יארה להם שאת שמה פס... את לא צריכה לענות,אם את לא מתייחסת אליהם זה כבר יעצבן אותם מקסימום בא לך להחזיר תקללי בלי רחמים!ממש בלי רחמים! להישבר מהר זה לא חיסרון אז אל תצטערי על זה שאת כן נשברת מהר
אנחנו איתך!

¥EleVatioN¥

New member
מסכימה../images/Emo45.gif../images/Emo129.gif

מקסימום נארגן פה כמה חברה מהפורום ונרים עליהם שולחן

American Girl

New member
תודה לכם....

אני מאוד מעריכה את זה. ובמיוחד בשבילכם תמונה של אנג'י
פשוט כל פעם שמקללים אותי אני לא אומרת כלום כי אין לי מה להגיד להם ורק אחר כך אני חושבת למה לא אמרתי משהו. וזה מפריע לי להישבר מהר כי אז הם רואים שנשברתי וכאילו הם השיגו את מה שהם רצו שאני אשבר. הם קוראים לי כתומה בגלל צבע השיער שלי ואומרים שאפילו פתוחו לי אתר אינטרנט תפוז (האתר הזה) ודברים כאלה. תודה ענקית לכם שוב!

dani tsur

New member
אני לא מבין...

את הילדים, אצלנו בשיכבה/בכיתה אם רואים למישהי את התחתונים, אז כולם שורקים ומוחאים כפיים, ובכלל הם שמחים ולא מקללים, זה מוזר...

¥EleVatioN¥

New member
לפחות פתחו לך אתר../images/Emo70.gif../images/Emo129.gif

לא כמוהם בורי הארץ והאומה

American Girl

New member
חחח.... ../images/Emo6.gif

אני לא יודעת למה הם עשו מזה עניין כזה גדול כנראה שהם לא לובשים תחתוניםוהם פשוט לא ראו כאלה בחייים שלהם! הם אמרו שהתחתונים שלי היו יותר מדי למעלה וואו אז מה איכפת להם!

אצבע משולשת זה כבר התקדמות בובית../images/Emo8.gif

גם לי היו את מקרי האצבעות שלי שיחשבו שאת לא שמה עליהם זאת גם התחלה אי אפשר לא להיות מושפע בכלל.. את לא מכונה ואת נפגעת אז אם את מרגישה צורך לבכות זה בסדר
בכל מקרה אני גאה בך
וזה שהם צחקו רק כי ראו טיפה את התחתונים רק מראה כמה שהם מטומטמים בטירוף וצריכים להתבגר קצת הרבה

¥EleVatioN¥

New member
היום...../images/Emo129.gif

הלכתי עם אמא ברחוב ומישו זרק עליי משו ונורא התעצבנתי אמרתי לו "כוס אמא שלך" וזה יצא לי ככה הייתי המומה מעצמי זה נורא הצחיק את אמא שלי

pinoki

New member
ילנה....

ממש קשה לראות , לשמוע, על חסרי החיים האלה.... איי אפשר להגיד לא להייחס... כי זה קשה... אני זוכרת פעם אחת הייתי עם כובע טמבל כזה ומה זה אהבתי את זה... אבל בא איזה ילד אחד... מגודל.. והתחיל לצחוק עלי... מה זה ניפגעתייי אבל למרות כל הכאב... ידעתי לא לקחת את זה קשה.... אבל זה כאב... אני יודעת ילנה שזה כואב.... אבל את צריכה לשים פס אחד גדול עליהם...

pinoki

New member
ילנה....

ממש קשה לראות , לשמוע, על חסרי החיים האלה.... איי אפשר להגיד לא להייחס... כי זה קשה... אני זוכרת פעם אחת הייתי עם כובע טמבל כזה ומה זה אהבתי את זה... אבל בא איזה ילד אחד... מגודל.. והתחיל לצחוק עלי... מה זה ניפגעתייי אבל למרות כל הכאב... ידעתי לא לקחת את זה קשה.... אבל זה כאב... אני יודעת ילנה שזה כואב.... אבל את צריכה לשים פס אחד גדול עליהם...

קיטיקט

New member
אל תעני להם כלום..הם לא שווים שתדבר

י אליהם בכלל!גם לי זה קרה המון פעמים שצחקו עליי מכל מיני סיבות,גם אני בכיתי מזה...אבל בסוף הבנתי שאין טעם להתייחס לזה ילדים כאלה צוחקים על כל אחד וכל דבר ולא שווה להתייחס למה שהם אומרים.נכון זה מאוד קשה,אבל אלה ילדים מפגרים...לצחוק רק בגלל שראו לך את התחתונים...פחחח!! בקיצר את שווה הרבה יותר!:)

American Girl

New member
תודה על העידוד...

אתם ממש חמודים!
ותאמינו לי אני מנסה אפילו היום לפני שהם אמרו לי את זה אז ילד אחד מפגר אמר עליי משהו ואני ניזכרתי במה שאתם אמרתם לי להגיד שהוא מקלל רק בשביל הרגיש שהוא שווה משהו ואז לא היה לא מה להגיד אז הוא סתם חיקה את מה שאמרתי כי כבר לא היה לו מה להגיד. למה הילד הזה זרק עלייך משהו? אם הוא לא מכיר אותך בכלל חוץ מזה עשית בשכל כשאמרת לו את זה!

A n G e l i T

New member
ילנוש חמודה../images/Emo70.gif

את בטח חדשה...(כמוני):) תשימי פס על כל הילדים הסתומים שבכיתה שלך! משהו אצלם לא בסדר...ביגלל שראו לך קצת את התחתונים ככה הם צריכים לקרוא לך... לא נכון?! אז כנראה שהם בעצמם כאלה! ותנסי לא להישבר משטויות כאלה... מי כמוני מבינה...גם אני לא מזמן הייתי נשברת מהר משטויות שהיו אומרים לי... אבל עכשיו אני שמה פס על כולם!!! ועצה שלי אלייך תשימי גם את פס על כולם! ויאללה לחייך ולישכוח הכולללללל! :)

למעלה