רציתי לשתף

איריס 30

New member
רציתי לשתף

הי החיים מוזרים כשגרושים. אתם מבינים, לפני עשרה חודשים בערך כשהתגרשתי, אז כולם אמרו לי שיהיו תקופות קשות וכאלה. ואמרתי ``כן, כן``. אבל בלב לא האמנתי. היה לי כל כך קל ונעים ושונה. יצאתי, ביליתי, רזיתי. ודווקא עכשיו, כשאני מרגישה הכי טוב בעולם שרק אפשר. כשאני עצמאית בתחום שלי וצוברת רק הצלחות מטורפות. אני נראית אחלה שבעולם. אני מעניינת, יפה, וכיפית. דווקא עכשיו היו לי שני דייטים שלא רצו אותי. ועל מה אני מדברת? אני אפילו לא מספיק מעניינת בשביל דייט שני. זה לא יאמן. נקודה. וזה בא לי בקומבינה עם כשלון במבחן בכלכלה. ולפני שעתיים הרגשתי הכי טפשה, שמנה ודפוקה שרק אפשר. ומאז שהתגרשתי לא בכיתי. ופתאום הרגשתי שהנה, עצוב לי ואני בודדה. אז, אני מומחית בהדחקת רגשות כאלה. ולכן מיד ערכתי סבב טלפונים. לחברה שלי שהיא גרושה גם אבל הרבה יותר שנים שיש לה עכשיו חבר מהצ`ט ונורא כיף לה. והיא הזכירה לי עם כמה היא יצאה עד שהכירה אותו. ואחר כך התקשרתי ללקוח שלי שהוא גם ידיד לשמוע מילים טובות, והוא מילא אותי באלפי מחמאות על הרצאה שעשיתי אתמול, וכמה שאני תותחית ושאקלית ואלופה. ואמרתי לעצמי, אז בסדר. אני חולה על העבודה שלי ועל הלקוחות שלי. גם ככה אני אוכלת איתם ארוחת צהריים וערב. והם אוהבים אותי ואני אותם. אז אני אתחתן עם העבודה שלי. גם ככה זה החיים שלי. וזה מאוד כיף. ומההתחלה אמרתי, שאם אני ארצה ילד יש מליון דרכים להיות אמא ולא צריך בשביל זה בעל. וזהו. אז שילך להזדיין כל העולם. אני עדיין נהדרת. וזהו.

שי33

New member
את נהדרת אבל לדעתי..

לא רואה את הדברים נכון. את לא צריכה להתחתן עם העבודה ויש שם מישהוא שמחכה לך. הרעיון בהתחברות הוא אהבה,קליק, תשוקה, מבט ,עיניים שאמשיך? יופי חיצוני חשוב אבל הוא רק חלק מהעניין(אולי יותר קטן ממה שנדמה לך) וזה שאת יודעת להרצות זה נחמד וחשוב אבל האם את יודעת לחבק? לחייך? ללטף את היד? כי נראה לי שזה מה שיעניין יותר מי שבאמת ירצה אותך. אכן חשוב שתרגישי טוב עם עצמך - זה מוסיף ותורם למציאת אהבתך או שהוא ימצא אותך ;-)

שרי42

New member
היי איריס.....

למה? למה להיות קטנת אמונה? להתחתן עם העבודה והלקוחות?...מה את בת קיבוץ?...לי למשק ולכל מי שיש חשק? זה בכלל לא קשור לגירושים...אלה החיים, אז יש תקופות טובות יותר ויש גרועות, אז הם לא רוצים לצאת איתך לדייט שני...ביג דיל...ולפני שתרגישי יגיע האחד שירצה אותך לדייט חמישי ושישי.....רק תאמיני...וכןןןןןןןןןןן את נהדרת וזהו!

יערית

New member
את מקסימה:)

בזכות עצמך בלבד, האנשים לא עושים אותנו ולכן זה בריא ונורמאלי ההרגשה הלבדית הזאת, כמוני כמוך גרושה עוד מעט שנה,לי היתה כבר מערכת יחסים אם בחור מיד לאחר הגרושין שהסתיימו לפני כשבוע,כואב שובר אך מחשל,אל תרדפי אחר הילד ,תחפשי את החבר לחיים שאיתו אפשר להביא את הילד,לפי אייך שתיארת את עצמך עוד רבים יפלו לרגלייך,אז עיזבי את העצבות וחייכי לעולם,הוא ישיב לך חיוך ענק! בשבילי את מקסימה:) יערית

איריס 30

New member
תודה על מה שאמרתם

שרי, יערית ושי. אתם אומרים את הדברים הכי נכונים שבעולם. אני יודעת אותם. וחושבת אותם. רק שלשום גילית את יתרונות הפורום. עד עכשיו הייתי רק בצ`ט. ובאמת, שמאז הגירושין לא הרגשתי כך אפילו פעם אחת. אני יודעת שיהיו אחרים. אני לא במרדף אחרי הנישואין או הילד. ההיפך הוא הנכון. זה פשוט, כשסוף סוף הכרתי כמה די מעניינים. שמצאו חן בעיני. שלשם שינוי לא התחלתי דווקא עם סקס - דיבורים או מעשים. אלא סתם דייט של כיף. אז אין המשך. ולגבי העבודה, אני יודעת שזה נשמע מוטרף להגיד שאני מתחתנת עם העבודה. במקרה שלי זה לא מקום עבודה זה החיים שלי באמת. וזה מדהים כמה אהבה אני יכולה לתת בהדרכות ולקבל בחזרה פי כמה. העבודה שלי וההצלחות שלי חיזקו אותי, זה מה שאפשר לי להתגרש. זה מה שאפשר לי להפוך להיות עצמאית במקום שכירה. זה מה שאפשר לי לרזות ולהמשיך ולשמור על המידות החדשות שלי. דווקא בגלל שאני יודעת שמי שיהיה איתי יהנה משילוב מרתק של עונג פיזי ומנטלי. זה מוזר שלוקח למצוא מישהו שיהיה באותו מצב נפשי כמוני. ירצה קשר מגניב וכיפי, לא לוחץ מדי ולא מעיק מדי. אלא בן זוג. אז בקיצור, כיף לי לדעת שלכל אחד מכם היו ויש קשרים זוגיים כיפיים. ולא לדאוג, מעולם לא הייתי אישה פסימית או עצובה יותר מכמה שעות. איריס

michaeln

New member
אשרייך ....

``אין שום יאוש בעולם כלל `` ... רבי נחמן אמר שכוחו הגדול ביותר של הנחש (יצר הרע) אינו להפיל את האדם אלא ליאש אותו לאחר מכן ... אשרייך על הנצחון על סם-המוות . . . . . . . . . . . . . לגבי ההערה האחרונה שלך הייתי מנסח קצת אחרת אבל בכל זאת העיקר הכוונה .... :)

שי33

New member
מיכאל, בא ונעשה סדר בדברים

``שלשה שמות נקרא יצר הרע. ואלו הן. יצר הרע, שטן ומלאך, המות.`` ``שלשה לא שלט בהן יצר הרע, ואלו הן: אברהם, יצחק, ויעקב``

חן.

New member
איריס...

לא להתייאש, העבודה - זה שידוך גרוע בכל מה שקשור עם ילדים, תמשיכי לצאת ולבלות, בסופו של דבר תמצאי את האהבה...

_רונן_

New member
הי ! קצת אכזבה ונשברים ?

אז שני טיפשים שלא יודעים מה טוב בשבילם אמרו לך שאת לא מתאימה להם. ביג דיל. את כבר הגעת למסקנה שאת הרבה יותר טובה ושווה בשביל להתאכזב מאנשים כאלו. ובפעם הבאה תתקשרי גם אלי ?

למעלה