רציתי לשתף
שלום לכן! אני הרבה שנים כאן, לצערי... אבל רק עכשיו החלטתי להירשם ולשתף כי רק אתן תבינו אמי נפטרה לפני שבע שנים עוד מעט ויש לי 2 ילדים בהם יצא לה לצפות רק מלמעלה
כולכן מכירות את הגעגועים המתגברים האלה כשקשה וכשחולים, אבל חוץ מזה יש לי גם קנאה וכעס לפעמים על כל מי שיש לה אמא שעוזרת ברגעים האלה גיסתי, שהיא די נחמדה אפילו, עומדת ללדת עכשיו בעזרת השם את הילד השני ואני באמת מאחלת לה רק את הדברים הכי נפלאים, אבל אני לא מצליחה להתגבר על הכעס הזה כלפיה... כי אני הייתי בלי אמא בשתי הלידות הקשות שעברתי ובלי אמא בתקופה שאחרי וחמותי כמובן לא עזרה. לבת שלה היא כמובן עוזרת וגם כשהיא כביכול מציעה עזרה פעם ב..., אני אומרת שאני מסתדרת, כי אמא שלי בטוח הייתה מסתדרת במקומי. בעלי כועס על היחס שלי לאחותו ואמא שלו למרות שגם הוא לא מהמעריצים הכי שרופים שלהן, בקיצור... מקווה שמישהי תבין אותי ותגלה לי איך להתגבר על הקנאה המעצבנת הזאת. שיהיה לנו סוף שבוע נעים!!!
שלום לכן! אני הרבה שנים כאן, לצערי... אבל רק עכשיו החלטתי להירשם ולשתף כי רק אתן תבינו אמי נפטרה לפני שבע שנים עוד מעט ויש לי 2 ילדים בהם יצא לה לצפות רק מלמעלה