רציתי לשתף

דר איל

New member
רציתי לשתף

היום הגעתי למשקל של 65 קג גובהי הינו 165 בפעם הראשונה מזה שנים אני הראשונה בצד הירוק של טבלת ה BMI ולא בקבוצה של האדומים התחלתי את הדרך במשקל של 113.8 היום 8 חודשים וחצי אחרי 64.5 כמעט 50 קג פחות תודה לכל התומכים העונים לכל שאלה הדרך קלה יותר בזכותכם די זורקים למיים אחרי הניתוח ויאללה לשחות והעזרה שכאן היא קרש הצלה במיים גועשים לפעמים

ilcרית

New member
וואוו כל הכבוד !!

איזה שינוי מדהים .... אושר פשוט אושר וגם תקווה לאלו שנמצאים בתחילת/אמצע התהליך

דר איל

New member
המון תקווה אני מקווה

אני בד״כ מתבייש לעלות תמונות לאינטרנט בגלל השרשורים והשאלות הרבות חשבתי שאין טוב יותר ממראה עניים ולהוכיח כי גם אם טבעת אפשר להצליח תודה על הפרגון

haya505

New member
../images/Emo39.gifלדר איל

כל הכבוד אתה מזה חתיך כמה ירדתה ובכמה זמן ? לא יאומן מה עושה לנו הההורדה במשקל פשוט מראה את כל יופי שהיה מוסתר

דר איל

New member
תודה אני ../images/Emo9.gif מסמיק

אבל עם הרבה נחת כמו שכתבתי ירדתי כמעט 50 ק״ג בתקופה של כמעט 9חודשים

haya505

New member
../images/Emo229.gif לדר איל

יישר כוח והעיקר הבריאות אני אחרי ירידה של 60 קילו בשנה איזה כייף כל הבגדים חדשים אפילו בנעליים ירידה של 2 מספרים כי הרגלים היו נפוחות והבריאות השתפרה חזר לי המרץ אני בן אדם אחר והכל לטובה תודה לאל

דר איל

New member
תודה רבה ,נכון העיקר

הבריאות אני ירדתי מקרוקס פתוח מס 44 ,לרגל שלי נורמלית ללא בצקות 38.5 ממידה 64 מכנס למידה 40 לחץ דם תקין 120/80 היום מדדתי וגם עשיתי בדיקות דם לדעת מה ישתנה

haya505

New member
לדר אייל

הבן הגדול שלי גם מטובע ירד 80 והחייל 70 ואני 60 קנינו רק באופנת מל במידות אני 3 אקסטרה החייל שהתגייס שלא רצו לקבל לצבא שנה לפני והסיבה עודף משקל לבש 5 אקסטרה והגדול 7 אקסטרה והיום כולם לובשים מידה מדיום ותודה לאל שנה ראשונה אחרי הטבעת היה מאוד קשה והיום תודה לאל כולם מרגישים טוב ונראים מצוין

דר איל

New member
איזה כיף לקרוא

אני מדמיין את האושר שעל פניהם שלא נדבר על המחמאות שהם מקבלים מכולם.

שמחה37

New member
גם יפה, גם רזה

וגם ד"ר
כבוד וגאווה לדעתי אתה רזה מספיק עכשיו לשמור.... שמחה

רוייקו

New member
../images/Emo24.gif מדהים, איל !!!

ועוד אחרי הסיפור המסובך שסיפרת לנו במפגש, הניתוח הזה גם הציל אותך ממוות ודאי וגם שינה אותך. אי אפשר לזהות. כל הכבוד !!! אתה משתף מטופלים פוטנציאליים ומציע להם ?

דר איל

New member
מכוון ממליץ בחום

מסביר ואני ההוכחה הכי טובה הם ראו אותי לפני ואחרי ,כבר הצלחתי לשכנע 2 מטופלים שלי אחד כבר אחרי טבעת והשני בשלב הבדיקות

מדהים אתה נראה שיגעון..איזה כיף !!!

הערה לגבי העזרה מהפורום כל כך נכונה אין מילים ממש דוחפים למיים ותמודד לבד אני לא מבינה איך בכלל אפשר להתמודד לבד כל כך הרבה שאלות ושינויים יש ..חשוב שיש עם מי לדבר עליהם

למעלה