רציתי לשתף...

liat2mom

New member
רציתי לשתף...

לא מזמן נכנסתי לפורום בבקשה לעזרה לגבי מוסד עבור אמא שלי. ואני חייבת להודות שוב לכולכם כי עזרתם לי מאד ונתתם לי עצות שמאד עזרו. פניתי למרכז שהציעו לי ומשם הפנו אותי למקומות רלוונטים. חלקכם תמכו בי במסרים. המשכתי לעקוב בפורום למרות שלא הייתי פעילה בו. לצערי לא הספקנו למצוא לאמא מקום. ההתדרדרות המשיכה והמשיכה וביום ראשון שעבר בבוקר מצאנו אותה ללא רוח חיים במיטתה. עוד לא הספיקה להגיע לגיל 67. זה היה קשה והיה נורא אבל אני חושבת שאולי אתם תוכלו להבין אותי ולא לשפוט אותי כשאומר שיחד עם זה היתה אפילו הקלה. אני יודעת שזה נורא להגיד אבל לפחות היא לא סבלה יותר. כי היו רגעים שהיא הביטה אלי בבושה כשהייתי מחליפה לה או מקלחת אותה והיה נראה לי שהיא מבינה שמשהו כאן בסדר הדברים אינו נכון. למרות מזרון האויר שהבאנו, החלו ממש כמה ימים לפני המוות, פצעי לחץ. כל הגוף כאב לה כי היא לא היתה זזה בזמן השינה. אלה לא היו חיים. אמא שלי, שהיתה כל כך פעילה, כלכך מלאת חיים, הפכה בתוך שנה וחצי לצל של עצמה. היא לא הספיקה גם לראות את הבן שגדל אצלי עכשיו בבטן. לא הספיקה לראות אותי עם נכד שיגיע ממני. לא הספקתי להראות לה אותו. בכל רגע שבו הייתי איתה אמרתי לה כמה שאני אוהבת אותה וכמה שהיא חשובה לי גם מבלי לדעת אם היא שומעת או מבינה אותי. אולי תפסתי איזה רגע של צלילות שיחזור מבעד למעטפת המחלה האיומה הזו. אבא שלי אמר לי שהיא באה אליו בחלום ואמרה לו שהיא היתה מאד חולה אבל עכשיו היא בסדר. מאד העסיק אותי כל השבעה הזו אם כשהיא מתה אז היא עלתה לשמיים עם המחלה ועכשיו היא מבולבת ולבד ולא יודעת מה קורה איתה ואין אף אחד ששומר עליה. שמחתי לגלות שהיא בסדר עכשיו. היא אמרה לאבא שלא אותה שקברו. כשקברנו אותה היא כבר לא היתה שם. היא הגיעה למקום יותר טוב. אמא, אני אוהבת אותך מאד. אני מצטערת שלא הצלחתי להציל אותך. ניסיתי. באמת שניסיתי. בכל הכח. אבל את נעלמת לי בין הידיים כמו להחזיק מים. אני מקווה שאת אכן במקום יותר טוב. מחייכת וצוחקת. מסתכלת עלינו ומרוצה מאיתנו. את היית האמא הכי טובה בעולם. את עדיין. אוהבת ליאת

ליאת יקרה , שלא תדעו צער

אני קוראת מה שאת כותבת ובוכה, איזה מילים מרגשות וכמה אמיתי התאור שלך ולא צריך להתבייש ולומר שכנראה זה כבר היה עדיף בשבילה והיא כבר מילאה את מנת הסבל שלה במחלה האיומה הזו עכשיו עלייך להתאושש ולהתחיל לגדל את המשפחה הצעירה שלך ולהעניק לאביך נחת רוח ולשמור עליו שלא יהיה בודד. זכית לאמא אהובה ואת מה שהיא העניקה לך, את תעניקי בע"ה לילדים שלך ותספרי להם על הסבתא הנפלאה שהיתה להם שיכירו אותה רק בזמנים הטובים שלה שתהיה לך לידה קלה וילד/ילדה בריאים ומקסימים חיבוקים, טובה

טילי66

New member
טובה הי.

ברוכה הבאה לקבוצת האדומים.אני גאה שיש לי חברה אדומה.אצל אין חדש והדברים עוד לא ברורים. אוהבת תמי

zs1957

New member
ליאת היקרה תנחומים על מותה של אמך

שלא תדעי עוד צער. אמך נגאלה מיסוריה תזכרי את הדברים הטובים שלכם ביחד אל תחשבי על הדברים הרעים כי זה יוריד אותך ביגון שאולה. החיים נמשכים יש ל משפחה בעל וילדים , יש אבא שיהיה בריא. תמשיכי ותזרמי עם החיים. את יכולה להנציח את אמא שלך בתמונות על הקיר, באלבום אבל, הכל בפרופורציות תוך טיפול בעצמך , משפחת ואביך. זהבה

nili41

New member
../images/Emo16.gif ליאת, שלא תדעו עוד צער

עד כמה שזה מצער וכואב, הרי החיים האלה היו חיי סבל מיותר לאמא ולכל הסובבים אותה, היא באמת נמצאת עכשיו במקום טוב יותר... מאחלת לך אושר ונחת בגידול המשפחה החדשה שלך... אמא תשמור עליכם מלמעלה... היי חזקה!

רגינה9

New member
ליאת משתתפת בצערך

וכל-כך מבינה אותך. את הרצון העז שלך לנסות ולהציל את אמא מהמחלה ארורה, אבל זה מעבר ליכולתנו. את התקוה שאמא אולי הבינה שאמרת לה עד כמה את אוהבת אותה. את תחושת ההקלה, על-כך שאמא לא סובלת יותר. ליאת, הנחמה שלכם בשעה קשה זו,היא בעובדה שאמא באמת לא סובלת יותר ואתם השתדלתם כל-כך לדאוג לה עד יומה האחרון והקפתם אותה בהרבה אהבה.

ענתי44

New member
משתתפת בצערך../images/Emo201.gif

את לא צריכה להתבייש אלו המחשבות הכי טבעיות בעולם. ואכן, למרות הצער הענקי, היא לא סובלת יותר. אולי היא לא זכתה לראות נכד ממך, אבל את הסבת לה הרבה נחת. בצד הצער שאת נאלצת לסעוד אותה לבטח הרגישה גאוה רבה על שהפכת להיות אישה צעירה ונפלאה. ליאת, המחלה הנוראית הזו כמוה כביצה טובענית שמושכת את יקירנו לתוכה, ואנחנו לא מצליחים למשות אותם משם. את עשית המון למען אמא, עשית כל מה שיכולת. כשאבא שלי נפטר הבת הצעירה של אחותי עוד לא נולדה. אבא ידע שאחותי בהיריון. כשגדלה קצת היא באה אלי ושאלה על סבא, ואני סיפרתי לה עליו וגם ישבנו מול תמונות מהעבר ואני סיפרתי לה. יבוא יום וגם את תספרי לילד שלך ולילדים הנוספים שיהיו על הסבתא הנפלאה שלהם. בינתיים אני שולחת לך חיבוק של נחמה ומאחלת לך שלא תדעי עוד צער

liat2mom

New member
תודה ענתי

אני רוצה שדודה שלי, אחות של אמא, תהיה מעורבת בחיים שלו כסבתא. היא מבחינתה רואה בזה גם כמובן מאליו והבטיחה ללוות אותי בלידה ולאחר הלידה כאמא. אני רואה את התמונות של האחיינים שלי עם אמא כשהיא היתה בסדר והלב נצבט לי כל כך. היא היתה אמא מדהימה וסבתא משגעת. היא היתה אמורה להיות איתי ולעבור איתי את השלב הזה. עצוב. עצוב לי נורא

אגסיל

New member
ליאת יקרה, משתתפת בצערכם על אבדן האמא

אבל הנחמה היא שהיא סיימה לסבול ולכם כמו שאמרת זאת הקלה מסויימת. עכשיו עליו להתרכז באביך ובמשפחתך שתצמח ותגדל עם הלידה. מאחלת לך לידה קלה ובריאות טובה לכל המשפחה. מחבקת אותך לילי

אירילה

New member
../images/Emo16.gif ליאת , משתתף בצער המשפחה במות אימך

כמו כולם כאן אני מצטרף בהסכמה לדברים שהנחמה במות אימך הוא שהיא הפסיקה לסבול וכולה כעת בעולם שכולו טוב. גם אימי ז"ל חמקה לי בין הידיים ללא שיכלתי להיפרד ממנה ונפטרה בשינה בגיל 88 ,אמנם לא היתה חולה והיתה בריאה ,אך אני יודע מה היא ההרגשה. שלא תדעו עוד צער. גרשון

טילי66

New member
ליאת הי.

ליאת. שלא תדעי צער כמה את צודקת בקו המחשבה שלך אכן אלוהים אהב את אמא.את מאוד ריגשת אותי שפכת המון רגש את מדהימה חיבוק ענק תמי

liat2mom

New member
תודה תמי

מקווה שהוא שומר עליה עכשיו ודואג לה לפחות כמו שדאגתי לה.

מן השמיים תנוחמו

ומאחלת לך שלא תדעי יותר צער. אלוהים אוהב את אמא ואותך, האמיני לי.

hregev1

New member
../images/Emo16.gif ליאת יקרה - משתתפת בצערך

איתך באבלך בהילקח אימך, זוהי חויה אותה חויתי רק לפני חדשיים וחצי עם מות בעלי עליו השלום ועדיין הפצע טרי, הנחמה היחידה שהם נגאלו מיסוריהם. חני

ליאת היקרה,

ניסיתי אתמול להעביר הודעה בפורום אך הייתה בעיה בתפוז, אבל אף פעם לא מאוחר מדי. משתתפת באבלך, אבל כמו שכתבה לך אפס שתיים את לא מסוגלת להבין עד כמה אלוהים אוהב אותך ואת אימא, שלא נתן לכם לסבול הרבה זמן. תהיי חזקה, את צריכה את כל כוחות הנפש לקראת הלידה שתעבור בשלום, ושתוכלי להיות אימא רגועה ומאושרת. ניצה.

למעלה