רציתי לשתף

רציתי לשתף

אתמול ראיתי תוכנית בערוץ 2 בשעה 10 בערב. נראה לי קוראים לתוכנית " עד סוף העולם" או משהו בסגנון? קיצור הנושא של תוכנית אתמול היה על גבר שהחליט לאמץ ילד מאינדונזיה נראה לי....קיצור לא משנה מאיפה העיקר זה שגבר גרוש מחליט לעשות דבר כזה ואז הוא נתקל בבעיות בארץ. במשרד הפנים. הפקידה שם מתחילה לחקור אותו האם הוא הומו ...מכאן נובע שאם הוא הומו הוא לא יכול לאמץ ילד. בשורה תחתונה אני אתמול היתי כול כך עצבני וכועס על העולם הזה!מי אמר שהומו לא יכול לגדל ילד!אני ראיתי אתמול ת'תכונית וכמעט בכיתי!רצון הכי גדול בחיי זה לאמץ 4 ילדים!יש לי חלום כזה ופתאום אני מגלה שרק בגלל שאני הומו אני לא יכול?מה זה החוצפה הזאת?!גם ככה לא נותנים לנו להתחתן ועכשיו גם לאמץ?למה?!ואם אני יכול לקחת ילד שלא יראה חיים ולתת לו חום ואהבה וחיים טובים?למה לא לתת לי לעשות זאת?על סמך זה שאני שוכב עם גברים ולא נשים?בגלל זה למנוע ממני לאמץ ילד. קיצור אני כל כך כועס על ואני מרגיש תסכול... ועוד שאלה... אנשים, אם אתם יודעים משהו על אימוץ ילדים כזוג הומוסקסואלי או כיחיד אני ישמח למידע כי זה חלום שלי לאמץ ילד ולגדל ילד...

sidoni

New member
הי שרון

אז כן זה המצב זו המציאות שלנו אגב רק שתדע שיש לא מעט עובדים סוציאלים שעובדים בראשויות האימוץ ולא יכולים לאמץ. יש המון פסיכולוגים הומוסקסואלים ואנשי משפט בארץ שלא יכולים לאמץ אבל יש הרבה שהצליחו לאמץ אימוץ חו"ל הרבה מדינות ניסגרות לאימוץ גברים יחידני למרות שיש כל כך הרבה זוגות ( סטרייטים ) שלא מסוגלים לגדל עציץ ומקבלים אישור אימוץ בארץ יש המוני ילדים ערבים ברשוות האימוץ בארץ שעוברים תהליך גיור ונימסרים למישפחות דוסים. אז אולי כדי לחשוב על בת זוג שמעוניינת באותה מטרה לא למטרת חתונה כמובן אבל למטרת הורות ( ולא זוגיות רחמנא ליצלן) . אז ...די עצוב שאחרי הכל אנחנו המונים בתחום הסוציאלי פסיכולוגי ועדין אין אפשרות אימוץ בגלל החוקים היבשים שנחקקו לפני שהקרח התחיל לימס באנטרטיקה . אגב יש לי הרבה חברים גייז הורים דרך מדינות שונות ולא מישראל. אגב המוני ילדים בישראל גומרים את חייהם כילדים ללא משפחה רק בגלל הפרוצדורות והקשים שהמדינה מפעילה ללא סיבה על כל זוג ולאו דאווקה זוגות הומוסקסואלים.

ז י ק ו

New member
יש דברים שהשתיקה יפה להם

אני תוהה אם חייבים "לספר ת'אמת" ? נכון, אנחנו רוצים שיקבלו אותנו, אבל אם מה שמפריד בנינו לבין לגדל ילדים במסגרת חד הורית זה לומר לרשויות שאני לא "הומו" אז אני מוכן לספוג את זה איכשהוא.. שואלים אם אני הומו - אני משיב שלא.. וגמרנו ממשיכים בתהליך. למה אתה מרחיק לכת עד אימוץ ילדים ? יש עוד כמה דברים בדרך שהמדינה שלנו לא שלמה איתם: מה עם נישואים חד מינים שלא תופסים בארץ שלנו ומצריכים אותנו לסוע עד קנדה בשביל לממש את זה ? מה עם זוג הומואים שבא לבנק ולוקח משכנתא ועושים לו אלפי פרופים וגורמים לך להרגיש שאתה מצורע ? מה שדווקא כן עצבן אותי בתוכנית הזאת שהבחורה הזאת (שרינה) שמוכרת את הילדים מגוואטמלה עושה מיליונים על גב המסכנים. בתמורה לתינוק המסכן היא נותנת למשפחה שלו שק שעועית, (שזה אוכל לחצי שנה) ומוכרת את התינוק בסכום שלא פחות מ-20,000$ למשפחות וסינגלים ללא ילדים מישראל ומארה"ב. אלק מצילה את הילדים בזה שהיא מעניקה להם משפחה שתאהב אותם. אולי זה נכון, אבל זה ממש קומם אותי. הם חיים כמו מסכנים והיא גרה באחוזה מפוארת עם מיליון משרתים.. ** לגבי התחלת התהליך, אתה יכול להתייעץ בפורום הורות הומולסבית כאן בתפוז. ** לא יודע אם זה לשמחתי או לצערי אבל בתקופה האחרונה כל הסובבים אותי או מתכננים הריון / בהריון / ילדו לא מזמן זה אולי רמז למשהו עבורי ?!

sidoni

New member
חיבים לספר את האמת זיקו

אני ממש בהלם ממך , איך אפשר שלא לספר את האמת אם אתה לבד אז אולי היא פחות חשובה , כשאדם בזוגיות של חיים כדאי מאוד שידבוק באמת שלו אחרת איפה אנחנו, אם כל אחד מאיתנו ישמור את האמת שלו רק לעצמו איפה תהיה הקהילה הרי לכל מה שהגענו עד היום הגענו בגלל אנשים( חמור קופץ בראש) שקופצים בראש . ראה גם דנה אינטרנשיונל ועוד כאלו שניבחרו לתפקידים ציבורים ובכלל. אחרת איפה אנחנו . את כל שאר מה שכתבת אהבתי( ולא שאני מחלק לך ציונים). חיבוק.

ז י ק ו

New member
במה שהיה בתוכנית:

שרון, הבחור שנסע לגווטאמלה היה סינגל לבד, שבחר לאמץ ילד כאב חד הורי וכגבר שכזה אני הייתי "משקר" בהיותי הומו... אתה צודק.. בזוגיות גאה לא הייתי משקר, כי כל מהות הלהביא ילד היא להביא אותה בזוגיות ביחד.

sidoni

New member
יש משהו ...

ואולי יותר בהסבר שלך. סליחה אם לא הבנתי נכון

fresco1

New member
מאוד מתחבר למה שאני מרגיש...

שלום שרון, לא יצא לי לראות את התכנית הזו וחבל, אבל קראתי משהו קצר על זה. אני מאוד מזדהה עם דבריך- עם זה שבעצם אנו נאלצים לשקר אם אנחנו רוצים שיהיה לנו סיכוי כלשהו להתחיל בהליך של אימוץ דרך הרשויות בארץ. בן זוגי היקר ואני ביחד
מספר שנים ואף הצעתי לו לאמץ ילד מתישהו בעתיד. זה לא נראה לו. הוא מעוניין שזה יהיה ילד "שלו" במובן הביולוגי. אני מבין אותו אבל אשקר אם אגיד לך שזה לא כואב לי. איני רואה את עצמי נכנס לתהליך של הבאת ילד לעולם בדרך של "הורות אחרת" או משהו דומה. לי נראה שאצל זוג המצב שונה מאשר אצל סינגלס. קיים אצלי חשש גדול וכבד, ובן זוגי יודע על כך כבר זמן רב, שכניסת "צלע שלישית" בדמות אם הילד/ מועמדת להורות תכניס מתחים מיותרים ולא טובים לקשר של שנינו. אני בן 37. כל טיול בפארק או במקומות בהם יש הורים צעירים וילדיהם הרכים...בכל פעם זה כמו סכין שננעצת עמוק בלב, לחשוב על איזה אבא יכולתי להיות אבל בחרתי לא להגשים את ההורות, שוב- מהסיבה שציינתי קודם. איני יודע בן כמה אתה, אבל אולי בבמהלך השנים דברים עוד ישתפרו בהקשר זה. חשוב להישאר אופטימיים :) מצטער שיצא לי כזה וידוי/ שיתוף על הבוקר, שיהיה אחלה יום לכולנו,

ז י ק ו

New member
היי פרסקו

רשית, תרשה לי לציין שמהמילים שלך מרגישים שאתה טיפוס מאד אמונציונלי
בנושא הכבד הזה של הבאת ילדים לעולם במסגרת גאה אין דברים מוסכמים. כל אחד (בין אם הוא סינגל ובין אם הוא בזוגיות) מתסתכל על הדבר הזה בצורה שונה. אני היום בן 32 בזוגיות מזה 8.5 שנים לא רואה את עצמי היום עוצר הכל ומביא ילדים יכול להיות ויש מצב שבעוד שנתיים שלוש אני אדבר אחרת.. בכל מקרה, גם הדיעה של שרון נכונה וגם הדיעה שלך נכונה. כל אחד עושה מה שטוב לו ובמה שהוא מאמין בו כדרך הנכונה לו.

yosef 30

New member
פרסקו ידידי הייקר

ראשית אני אנצל את המקום לאחל לך מזל טוב ליום חתונתך עם בן זוגך. מצטער שלא ייצא לי מהודו התייאשתי מהמחשבים שלהם שנסגרים באמצע הודעה בגלל הפסקת חשמל.
. שנית. אני רוצה לשאול מדוע אתה לא יכול לאמץ ילד ובן זוגך כשיירצה יביא ילד לעולם מזרעו. מדוע לא תוכלו לגדל שניי ילדים? אתה תגשים את חלומך והא את חלומו ושניכם ביחד. אולי זה גם יעזור לך עם החששות של צלע שלישית לתוך הזוגיות שלכם. אשמח לשמוע את דעתך. אין ספק שמה ששרון מדבר עליו באמת מרגיז, רק שאני כבר לא מתרגז מזה כשאני רואה את זה סביר להניח שכשאני יעמוד במקומו של אותו בחור ואחווה את כל הקשיים אני אתרגז. הבורות והסגירות כלפי זוגות חד מיניים הם ידועים וברורים ולכן אני כבר לא מתרגז כשאני שומע את זה כי הרבה זה לא מחדש זה רק מחזק את המחשבה שלי כמה טיפשים יכולים להיות האנשים שם למעלה בירושלים שיושבים על כיסאות מרופדים ומפחדים להזיז את התחת שלהם שמישהו בטעות לא יתפוס להם את הכיסא. יוסף שדיי גמור מעייפות.

yosef 30

New member
היי שרון

אני יכול להבין את האכזבה שלך ואת הכעס. בטח ובטח בתור בחור צעיר שחושב על עתיד כלכך יפה ונהדר ומלא בחיים פתאום לראות מול איזה בורות אתה עלול להתמודד בבוא העת. אולי בגלל ניסון חיים ואולי במקום מסויים דיי ייאוש מלנסות להבין אותם אני כבר לא מתרגז. יש לי זוג חברים מקסימים שאחד מהם הוא עובד סוציאלי ששילמו את ה-20.000 דולר אבל לא בזה זה נגמר זה בטיסות כמה פעמיים לפני האימוץ, זה השאלונים שעליהם למלא, זו החשיפה של דברים אישיים. זה כלכך הרבה דברים. זה הרבה הבטחות שהתינוק יגיע תוך כמה חודשים והוא לא, וכל פעם הציפיה הזאת וההתרגשות הזאת והתינוק עדיין לא מגיע והם רק מקבלים תמונות והיום הילד בן שנה והם מרגישים שהם מפספסים את כל החוויה של לגדל את הילד מגיל אפס. וזה חוויה מאוד מאוד כואבת ומייאשת. אין לי מילים לעידוד. זה בהחלט לא פשוט. יוסף שהולך לישון מחר לומד שוב על הבוקר.

למעלה