רציתי לשתף...

רציתי לשתף...

אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים אבל סתם רציתי לשתף, בפורום שיכול להתאים לי. אני בחורה מלאה, בעברי הייתי שמנה עשיתי דיאטה והגעתי למשקל סביר אני די אוהבת את איך שאני נראית עכשיו אבל לא מספיק. בכל מקרה בתקופה השמנה לא היה לי חבר,הייתי מאוד סגורה לא ביליתי לא נהניתי מהחיים. שזה היה בערך כל תקופת ההתבגרות שלי, כרג אני בת 23 ועשיתי דיאטה לפני חצי שנה אחרי זה באמת התחלתי בפעם הראשונה לצאת עם בחורים. יצאתי עם כמה בחורים, עד שיצאתי עם מישהו שבאמת רציתי, הוא לא רצה קשר רציני אבל גם אני לא ידעתי מה אני רוצה התנהגתי כמו ילדה בת 14.. חשבתי שאי אפשר לדעת מה יהיה, שקשר רציני יכול להתפתח אחרי היכרות, אחרי תקופה מסוימת ביחד.הוא היה הגבר הראשון ששכבתי איתו . המשכנו לצאת חודש וחצי ובעצם רוב מה שעשינו היה סקס וזה היה נורא נורא כיף אבל אני חיפשתי גם רגש. הוא אמר לי שהוא אוהב אותי אבל שלדעתו אני אוהבת אותו יותר והוא לא מחפש קשר כזה וזה לא מתאים לו ונפרדנו. מאז הפרידה התחלתי לטחון אוכל, עליתי כבר 4 קילו אני מרגישה שמשהו לא בסדר בי, שנתתי שינצלו אותי, שהייתי טיפשה שסמכתי עליו התחננתי אליו שנחזור, והצקתי לו הרבה בטלפון בקשר לזה. אני מרגישה שאף אחד לא אוהב אותי וחושבת עליו כל הזמן, קצת בדיכאון במיוחד בסופי שבוע. אחרי כל ההצקות שלי עשיתי עם זה הפסקה והתקשרתי אליו אחרי שבוע, אחרי זה אחרי שבועיים אבל הוא לא רצה לדבר איתי וניתק. זה כל כך כואב שאפילו לא אכפת לו ממני שהוא לא רוצה אפילו להיות ידיד שלי למרות שברור שאני רוצה יותר מזה, אבל אני לא רוצה שישנא אותי. הוא יודע שאין לי כל כך חברים ואמרתי לו שאני מאוד רוצה להיות איתו בקשר כי הוא הבן אדם היחיד שקרוב אלי באמת אבל הוא גם לא רצה. אני לא רוצה לצאת עם אף אחד :( אבל יודעת שזה לא טוב להשמין אני פשוט לא שולטת על זה... אני כל הזמן רוצה לאכול. למה השומן הזה חייב להרוס ולהמשיך להרוס לי את החיים?

היי אמנדה

קודם כל בגלל שזאת היתה אהבה ראשונה ונכווית אז הפגיעה הרבה יותר כואבת את צריכה להבין שאת לא צריכה להתפשר ומגיע לך מישהו שיאהב אותך ולא לרדוף אחרי מישהו שלא ראוי לך את תכירי עוד הרבה בחורים את עדיין נורא צעירה ותחווי עוד אהבות אל תתני לאחד לקלקל לך את מה שבנית עד היום.. אף אחד לא שווה את זה וחברים תמיד אפשר לרכוש.. גם פה יש אנשים נפלאים וכל מסגרת בו תהיי תוכלי להכיר אנשים חדשים ולרכוש חברים חדשים. אני מציעה להמשיך הלאה אפילו שכרגע זה קשה.. ברגע שתכירי מישהו חדש את תביני לבד שסתם בזבזת זמן עליו והוא כ"כ לא היה שווה אותך

ועוד דבר..

אל תהרסי את עצמך במחשבות שליליות שניצלו אותך וכו'.. סה"כ אמרת שהיה לך כיף ונהנת וצברת נסיון לחיים שילמד אותך לקשר הבא פעם הבאה אל תתפשרי על מישהו שלא מוכן לקשר רציני ומחייב כי זה מה שאת רוצה וחבל להתפשר על פחות

למה כולם אומרים "הוא לא היה שווה אותך"

בגלל שהוא לא רצה אותי? שבגלל שלא רצה לקבל את האהבה שלי? אולי אני לא הייתי בסדר? אולי חנקתי אותו יותר מדי? אני כבר לא יודעת ... הבעיה שלי זה שנורא קשה לי לאהוב מישהו ועד שבאמת אהבתי מישהו הוא דרך על הרגשות שלי אבל אין מה להגיד זכותו לא לרצות אותי.. כמה שזה כואב הבעיה היא שאני נפגעתי יותר מדי, ואני לא יודעת איך להתגבר על זה.

הוא לא היה שווה אותך ולא היה ראוי לך כי..

רצית יותר ממה שהוא היה מוכן לתת זאת התשובה אל תאשימי את עצמך אני לא טוענת שהבנאדם היה חלאה או מניאק אבל כל עוד הוא לא היה מוכן לתת לך את האהבה שאת רצית ממנו אז בהחלט הוא לא שווה אותך והכי בריא יהיה בשבילך להמשיך הלאה למה לך להתקע באותו מקום כשאת יכולה רק להתקדם..

אין כאן מישהו שלא היה בסדר

הוא שם את הקלפים על השולחן מראש, ואת בחרת להתעלם מהם. את לא אשמה, פשוט מאוד רצית לאהוב ולהרגיש אהובה. אך לא זו הדרך.

מה שמעניין אותי...

זה שכל פעם כשמדברים על מין ומערכות יחסים, תמיד זה עובר לשלב שהעניין נגמר והאשה מרגישה מנוצלת. מה שאני לא מצליח להבין זה למה? הרי היצר המיני שלכם לא יותר חלש או מתון משלנו. ואם נהנית מהסקס, איפה הניצול פה? גבר שמרגיש מנוצל במין, זה בכלל יצור מיתולוגי. טוב, לא מדויק - גבר שמודה ומודיע שהוא מרגיש שניצלו אותו במין, הוא יצור מיתולוגי. האם העניין הוא התנייה חברתית או שיש משהו גם בנוסף לזה?

אני אסיר לך לפי התאוריה שלי..

כמובן שגם לנשים יש יצר מיני והן נהנות מסקס אבל נשים הרבה יותר פועלות מהרגש מרוב הגברים נשים הרבה יותר נקשרות אחרי שהן נמצאות עם מישהו במצב אינטימי ולא חסרים גברים שגם ישקרו ויגידו הכל על מנת להשיג מה שהם רוצים באותו רגע..

אה, וחסר נשים כאלה?

הרי אישה שקרנית ומניפולטיבית זה משהו לא מהעולם הזה...

אתה רוצה לשתף משהו?

נשמע שנכוות הרבה בחיים.. אולי אני טועה אבל כמעט עלולה לחשוב שאתה שונא נשים.. בכל זאת זה לא המקום

רק כגזע... ../images/Emo3.gif

ישנן נשים אחדות שאני אוהב בכל מעודי... נכוויתי? אני מניח שאפשר לומר את זה כך... בהחלט התאכזבתי ממספיק נשים (ואנשים בכלל) שנראו לי כמשהו שונה ומעניין. אבל לשנוא? אני לא שונא נשים, פשוט הפסקתי להעניק להן את ההילה שהתרבות שלנו מנסה להקנות להן. אגב, סוד קטנטן - הגברים נקשרים. יש כמה שנקשרים ממש חזק. רק שאת אלה שנקשרים אתן לרוב לא פוגשות או שאם כבר פגשתן אחד, אז בזה נגמר הסיפור.

נראה לי שלא במודע יש בך משהו שנוטר לנשים

וחבל.. לא לימדו אותך שאסור להכליל? אתה רק מקלקל לעצמך

אם את אומרת...

עד כמה שזכור לי, אני שופט כל אשה לגופה (כן, כן, משחק מילים...) אבל נו, אולי מהצד רואים יותר טוב...

עופר 123

New member
רק בשביל הפרוטוקול...

יש נשים שנקשרות מאוד אחרי מצבים אינטימיים. יש גם גברים שנקשרים מאוד אחרי מצבים אינטימיים. יש נשים שלא מזיז להן אחרי מצבים אינטימיים. יש גם גברים שלא מזיז להם אחרי מצבים אינטימיים. יש מכל הסוגים ומכל המינים
.
עופר

התשובה מהצד שלי

אני לא בקטע של הכללות ובעצם אין לי ניסיון בדברים האלה חוץ מהפעם הזאת אבל חלק מהעובדה שהרגשתי ככה, וזה קרה רק בסוף הקשר היא בגלל שהוא אמר לי שהוא לא רוצה להיפרד ממני התלהבתי יותר מדי ושכבנו ואחרי חצי שעה הוא כן נפרד ממני :) הבנת? הממ ובגלל זה ניתחתי את הקשר שלנו והרגשתי שהוא ניצל אותי לא רק בפעם הזאת.. שבכלל לא רצה אותי באמת ורק רצה לשכב איתי. השלכתי את ההתנהגות האחרונה שלו על כל הקשר שלנו.. לא אמרתי שלא היה לי כיף אבל זה לא סותר את העובדה שהוא ניצל אותי :) במיוחד בפעם האחרונה.

זה היה פרט קטן ודי חשוב...

לא?
אבל את בטוחה שאת לא צובעת את הקשר בשחור רק כי הוא נגמר בשלילי? היציאה האחרונה אכן היתה ניצול. מה עם כל השאר? והתהיה שלי לא היתה רק לגביך, אלא יותר בכללי.

doty

New member
באופן פרטי לגבי המקרה שלך

יש משפט חשוב שאומר שאם יש ספקות אז אין ספקות. אם היה לך ספק באשר לכוונותיו הנסתרות אז לא צריך להיות לך ספק, כי זאת האמת. העצובה. אני מניחה שלא סתם הגעת למסקנה שהוא ניצל אותך... בדרך כלל האינטואיציות שלנו אומרות לנו מה שבאמת נכון וקורה, רק שאנחנו נוטים להתעלם מהם... אם הייתי במקומך אני משוכנעת שלא הייתי פועלת בהרבה שונה ממך, וככל הנראה הייתי נורא נפגעת, כמו שאת עכשיו, ופונה לאוכל כדי להשכיח את כל הכאב. אבל אוכל זאת רק אשליה מתוקה, ולא שום דבר מעבר. בתור בחורה שמנה שנמצאת במצב דומה לזה שלך, ובגלל שאני כ"כ מזדהה, אני מאחלת לך המון בהצלחה, ואני בטוחה שתמצאי מישהו שתוכלי להתאהב בו, והוא יאהב ויכבד אותך קודם כל. אני מאחלת לך שתלמדי לשלוט בצורך שלך לפנות לאוכל. תאהבי את עצמך ותזכרי שמגיע לך רק טוב.

livlavi

New member
חשוב מאוד שתקראי את זה!

תראי חמודה שלי, זה לא השומן וזה לא הגבר. זו את בלבד. את מצדיקה את ההתנהגויות שלך ומשליכה את זה על השומן, ועל הבחור הזה. שום דבר לא הורס לך את החיים מלבד עצמך. אל תאשימי את הבחור על כך שידע שאין לך כ"כ הרבה חברים ותפסיקי לרחם על עצמך כי זה מה שאת עושה עכשיו. האם את חזקה? אני מאמינה שכן, אם היית מספיק חזקה להשיג מטרה כל כך נעלה שהורדת במשקל את בוודאי תצליחי גם להתעלות על עצמך ולהבין שכלום בחייך לא הורס מלבד את שהורסת את עצמך. מתחת לכל השומן הזה נמצאת בחורה עם רגשות ולב קטן שמחפשת נחמה. אז שבי עם עצמך לרגע עשי רשימת מכולת מה טוב וכמה טוב עשית בחיים שלך, עזבי את העבר והסתכלי על ההווה, רשמי לך כמה אהבות פיספסת או הרסת בגלל ההתנהגויות שלך ומה המחירים שאת משלמת בעקבות זאת. עברי הלאה, ככל שתתקשרי יותר הבחור יתרחק ממך יותר. קחי לך הפוגה מכל מה שקרה. אז גם אם העלת 4 ק"ג לא נורא, כבר ירדת במשקל בעבר ועשית זאת יפה ולכן את תעשי זאת שוב. קחי אחריות למעשים שלך, לחיים שלך, תתחילי לעשות את מה שאת אוהבת, תצאי, תבלי, והכי חשוב! תאהבי את עצמך, תמותי על עצמך, את מושלמת,תשאלי איך אני יודעת שאת מושלמת? כי אין בך שום חלק שחסר, הכל נמצא ומחכה שתביאי אותו לידי מימוש. בהצלחה גדולה.

למה יתרחק ממני אם אני אתקשר..

אני כבר לא מתקשרת אליו והוא כבר התרחק ממני בגלל זה אבל אני לא מבינה למה גברים מתרחקים מבחורות שרוצות אותם.. מה מרחיק בזה? אני לא מבינה.. משהו כאן לא מסתדר לי ... תודה לך בכל מקרה מיום ראשון אני חוזרת לדיאטה, סלט ואוכל בריא מפחיתה ממתקים! אני חייבת את זה לעצמי ובאמת הגיע הזמן להמשיך את הדיאטה. :)

למעלה