רציתי לשתף

רינתבי

New member
רציתי לשתף

הרבה מחברים בפורום לא מכירים אותי היות ובשנה האחרונה די התנתקתי כמעט מהכל. עברתי תקופה מאוד קשה מבחינת בריאותית ולחוצה. התחלתי ללמוד תואר שני באונ' ת"א במדיניות ציבורית תוך כדי עבודה במשרה מלאה עם מקום במחסור בכ"א. אפשר להבין הלחץ. עברתי תאונת דרכים אשר נמצאת בהליכי הכרה בבט"לא ונשארתי עם פגימות לא פשוטות -כאבים כרונים מפושטים וזאת בנוסף ללופוס ולדלקת מפרקים מהן אני סובלת . אני מטופלת בתרופות לדיכוי מע' החיסון 2 לא מספיק אחת אשר מתישות אותי מאוד. בחודשים האחרונים חלה התלקחות בלופוס וכנראה הרופא יעלה לי שוב המינון. ושוב לא אוכל יומיים בשבוע בגלל הטיפול. בנוסף יש לי החמרה בכאבים ואף הגעתי לחדר מיון לפני שבוע ורמת הכאב היתה כה גבוהה עד שהזריקו לי מורפיום ופנרגן-נגד כאבי עצב. וקיבלתי לשבועיים פרקוסט-תרופה נרקוטית איומה מקשה על העירנות כל הזמן רוצים לישון וממש מרגישים מסוממים. יש פה יתרון אולי חלק יגידו. בכל אופן בתוך כל הבלאגן הזה היום קיבלתי תשובה של מבחן שהייתי בטוחה שאקבל בו ציון נמוך-קיבלתי 94, לא להאמין קפצתי מאושר ,לא צריך לתקן או לחזור על הקורס פעם נוספת. נשאר לחכות לתוצאות המבחן השני ולחגוג. ראיתי שרשור לגבי הרעיון להפגש. אני חושבת שזהו רעיון נהדר והזדמנות להכיר ואולי להראות יותר נוכחות כאן. אז בהצלחה לכל מי שיש לו עדיין בחינות/עבודות/ ראיונות או כל דבר אחר חשוב שעומד על הפרק. רינת

matyc

New member
תרגישי טוב

ומקוה שתוכלי להגיע למפגש

אוייי רינתי ../images/Emo23.gif

מצטערת לשמוע על התקופה הקשה. אני מאמינה שאחרי כל ירידה כזו חדה מגיעה גם העליה. הלוואי והעליה תגיע כמה שיותר מהר!!
נשיקות

gaia20

New member
היי מותק

צר לי לשמוע על התקופה האחרונה, בהחלט לא נעים שהכל מגיע ביחד. ולמרות הכל, הצלחת מאוד במבחן, כל הכבוד לך על הציון המרשים, מי יתן ובקרוב יהיה גם אצלי
מקווה שרשמת ביומן את התאריך של המפגש, אני ממש אשמח אם תבואי. בעצם, מאז הטיול לא ראיתי אותך
חסר לך שלא תבואי.

רינתבי

New member
תודה לכולן

מתי התאריך של המפגש בסוף? שעה? היכן??. לא הצלחתי לעקוב אחר השרשור.

לרינת../images/Emo66.gif

היי רינת נעים להכיר אני יחסית חדשה פה, אובחנתי ממש לא מזמן ועדין ללא טיפול מקווה לקבל פלאקוניל בקרוב מצטערת לשמוע שחלה שוב התלקחות זה כל-כך מבאס אצלי חלה הטבה ללא טיפול ועכשו שוב חזרו קצת הפריחות (ר'ק שזה לא הולך אחורה) כל-כך מתסכל לסבול מכאבים אני מקווה שאת עכשיו פחות סובלת כל-הכבוד על הציון ובהצלחה בהמשך הלימודים של תואר שני שלך פיית השוקו (אני עוסקת בפסיכולוגיה חינוכית ומתמחה בפסיכותרפיה)

למעלה