רציתי לשתף

zahav2007

New member
רציתי לשתף../images/Emo24.gif

אתמול הלכתי להציג את עבודותיי(תמונות קולאז') בפעם הראשונה,בחנות אמנות (ובעלי היה איתי)וקיבלתי משוב: שהרעיונות שלי יפים מאוד,אבל,יש בעיה עם התמונות שבחרתי-כי אלו תמונות ממגזינים,וזה פרסומת,ואם האנשים שעשו את הפרסומת יראו את זה,אז הם יכולים לתבוע אותי על זה שמכרתי תמונה עם הפרסומת שלהם! כמו כן,היא אמרה לי שעליי לשים לב לביצוע(להדבקת התמונות)שיהיה יותר מקצועי! אני יכולה להגיד לכם,שבאותו רגע שקיבלתי את הביקורת הרגשתי סכין קלה בבטן,אבל...לקחתי את זה גם לתשומת ליבי,כי בסך הכל זו מתנה מה שהיא אמרה לי,ומפה אני רק אצמח למעלה! ואני אשנה את צורת העבודה שלי! מעכשיו אני מתכוונת לקחת תמונות שאני בעצמי צילמתי(כל מיני נופים,רגעים מיוחדים...)ופשוט לעשות מהן תמונות אמנות לתפארת! בכל אופן,קיבלתי שתי ידיעות קצת מאכזבות ביום אחד(עבודה+התמונות שלי)אז דיי הייתי בדאון כזה...אבל ישר שיצאנו משם,מה ראיתי? שני גורים מקסימיייייייייייייייייייים של גולדן רטריבר,ופשוט נמסתי וכל ההרגשה המגעילה נעלמה!אני מתה עליהם!!!זו התרופה הכי טובה בעולם!!! ובעלי ואני הלכנו לשבת באיזה בית קפה רטרו כזה,וצחקנו,ודיברנו...והיה ממש נחמד! שיהיה יום טוב לכולנו,עם המון צבעים!!!

את מתקדמת יפה ../images/Emo13.gif

מעולה ששמת לב שמה שהיא אמרה ולקחת את זה למקום הנכון, נראה לי שהיא נתנה לך מתנה יקרה וכיוונה אותך שתביאי דברים שלך פרי יצירתך וכך גם תמנעי מעצמך צרות אחרות. לא להתייאש אני רואה שכבר הגישה שלך משתנית וזה יפה מאוד
את בדרך טובה מאוד בהצלחה.

נשמע ממש טוב ../images/Emo45.gif

עשית צעד בכיוון! מעולה! קיבלת ממנה פידבקים שממש יעזרו לך. מבחינתך, את אמורה ממש להודות לה בלבך, כי קיבלת מידע זהב. מידע שעכשיו ישדרג את כל העבודה שלך! בהצלחה ממי

zahav2007

New member
בוקר טוב מיכל!../images/Emo42.gif

זו בהחלט מתנה,אני גם חושבת ככה... ואני מתכוונת לעשות עם זה משהו,ולשדרג את צורת העבודה שלי,והיא הולכת להיות הרבה יותר ייחודית ומיוחדת! איך היה בסרט באהבינה? אני לא יכולתי בסוף להגיע באותו יום... ספרי,אם שווה לראות אותו... מה שלומך את? יום טוב שיהיה לך!

משמח לקרוא ../images/Emo13.gif

לא הלכתי לסרט. היה לי שיעור קונג-פו באותה שעה... לדעתי ממש שווה לראות אותו. קראתי עליו באינטרנט ובטח אלך לראות אותו בהזדמנות אחרת. החומר שיש שם ידוע לי ואני מיישמת אותו, אבל להרבה אנשים על הפלנטה זה יהיה ממש חיוני לצפות בסרט
וכמובן שגם עבורי זה יהיה מעצים, כי זה יעמיק את הידע הקיים. המשך יום טוב!

mimeli

New member
כל הכבוד לך!!../images/Emo140.gif

כל הכבוד על האומץ לגשת לחנות בכלל! איזה יופי שלקחת את הביקורת כדי להבין ולהתקדם הלאה! אגב- אשמח מאוד לראות את העבודות החדשות שתעשי. ..זה נשמע מסקרן ומרתק! בהצלחה רבה ועבודה פוריה!

zahav2007

New member
הי mimeli !

תודה על המחמאות!!! זה באמת היה צעד גדול עבורי! אשמח לשתף אותכם בעבודותיי החדשות,ברגע שאתפנה ליצור אותן... שיהיה לך יום נפלא!!!

למעלה